![]() |
|
aracımda antifiriz yoktu ve tüm su donmuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 21:27 |
||
blok catlamistir senin buyuk ihtimalle gecmis olsun arakadim
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
marş motoru volanı çeviremediyse bozulmuş olabilir.
eh be kardeşim 20 tl verip antifriz niye almadın yazık değilmi.
motor bloğunu çatlatma riskin çok yüksek allah korusun inşallah öyle bişeyler olmamıştır.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
||
beyler ben göral pejoya çektirdim çekiciyl aracı adamlar akü ve marş motoru diyor çekiciye çıkarken arabanın altından su damlıyordu şimdi soruyorum araba hiç basmıyordu marş o yüzden çalıştıramıyordum siz n diyorsun bu duruma marş motorundan olabilirmi? o alttan döküln su neyin nesiydi bu servislere güven olmuyor hiç
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Sanırım anladım ama hortum falan işi bozar ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
![]() Düzenleyen BAHTİYAR - 06 Şubat 2011 Saat 11:08 |
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
senın blok çatlamıstır dostum 2 gundur buzlu motor buz genlesıp duruyor, gecmıs olsun çok can sıkıcı durum ...
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
![]() |
|||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
Bence;
Garajı ısıtabildigin kadar ısıt.. Hortumu alttan söküp, üst kısımdan da motor suyu haznesini alabildigi kadar kırmızı renk olan antifirizle doldur.. Zamanla içindeki buz eriyip asagıdan akacaktır.. O su aktıkca sen antifiriz doldurmaya devam et.. En sonunda tamamen antifiriz aktıgını görünce hortumu takıp arabanı calıstırabilirsin.. (Su seviyesini de kontrol edip yeterli antifiriz+su doldurarak tabi..)
Ama tabi ki hemen sonra işi bilen birine genel bi kontrol yaptırmalısın.. Arabayı o sekilde calıstırmaya calısarak zarar vermiş olabilirsin..
Gecmiş olsun... Düzenleyen se®k@n - 06 Şubat 2011 Saat 04:08 |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Şimdi radyatör nerde desem ayıp etmiş olur muyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
antifirizi radyatörün yanında haznesi var ordan koyuyoruz
aman motor sıcakken koyma yoksa kaynarsu basınçla üzerine sıçrar |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
||
Antifrizi nereden koyuyoruz ?
![]() |
|||
![]() |
|||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
||
geçmiş olsun kardeşim
bence sıcak su veya kaynar su dökme çünkü buzun sıcak suyla ani temasında basınç oluşabilir hortumları sök kendi kendine çözülsün ayrıca forumdaki ustalardan bence profesyonel yardım al |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
![]() |
|||
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
bak kardeşim ustaya gerek yok madem kapalı garaja çekti 1 radyatörü sök dikkat et motoru çalıştrdıysan bi sıkıntı olmaz daha sonra hortumları sök radyatörü bi legen veya küvet gibi bi şeyin içine sıcak su doldur at içine garajı sıcak tut eğer devirdaimi sökebilirsen sök çok kolay ama ilk önce v kayışını da sökmelisin sökemessen bi anlayan komşuna felan rica et yani bi kayış sökmek takmak ustalık istemio devirdaimde öle bunları sök kablolara dikkat et bundan sonraki yardımcın sıcak su çok sıcak olmalı ama dediğim gibi kablolara dikkat et motora dök motora üstten aşağı dökme ortadan dökmeye çalış çünkü üstteki kannalar sübab kapağının alttındadır zor işe yarar ortadan dök sakın ateş yakayım deme dediğim gibi sıcak su yazık günah tamirciye bi ton para vercençok karmaşık değil sonra zaten blok taki su akacaktır bloğun içine sıcak su koyobilirsin suyun boşaldığından emin olduktan sonra marşa baz devirdaimi felan takmadan önce merak etme bişey olmaz 10 saniye çalişsın sonra toplayın radratöre sıcak su koy kaynar marşa bas bırak çalışsın 10 dakka sonra araban kullanıma hazır hadi kolay gelsin bi sorun olursa bana ulaşabilirsin
![]() |
|||
![]() |
|||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
||
bakarkadaşım bende de 2006 punto vardı anısı benimde başıma geldi. yapacak olduğun iş çok basit..
1 sakın marşa basma triger siboblar ekzantrik herşey tehlike altında sakın marşa basma
2 sakın motorun herhangibir yerine sıcak su dökme kesinlikle dökme
3 radyatör hortumlarını hemen sök içindeki bu z eriyene kadar bir şeye dokunma
bunlar ilk yapacak olduğun şeyler
aklına takılan birşey varsa ya telefon ver ben arayayım yada beniara
0 530 460 28 61 hasan şener...
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
SİZ SAĞOLUN YARDIMCI OLABİLDİYSEK NE MUTLU
SAYGILAR
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
dün sanayideydim ww polo bir aracın başına aynısı gelmişti çalıştırmak için basmış bikaç kez kontağa sibopları eğmiş en az 600 masrafı vardı. umarım böyle bir durum yoktur
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
cok buyuk gecmıs olsun
|
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
NİYE KANKA YAA
![]() |
|||
![]() |
|||
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
||
aynen üşengeçlik yaptım bakalım neler çıkacak saolun beyler
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
AĞLEMSİN KANKAM YA SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |