![]() |
|
SİS FARIMM :))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 00:33 |
||
valla sonunda aldım sis farını ya :)) arabanın altına egıldım sıs farını otutturdum ayaklarının yerlerı var bı kac kısı yok dıyordu yarın tamponu sokup fotosunu cekecem :D gosterecem neyse deliği açmasına açarımda tamponu nasıl sökcem tam olarak vida yerleri nereleri tam bi bilgisi olan yardımcı olursa sevınırım yarın ugrastırmasın benı :D vida aramayalım bırde :D hatta resim olursa harika olur hani farları sökmek için vida yerlerini gösteren bi şablon vardı o gibi şablon olsa yeterlı Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 00:34 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
merakla bekliyorum kardeşim hadi baakalım yeni tampon almada :)
|
|||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
hehe yok kanka ya :)) allah korusun :D sırf bunun ıcın degabaj testeresı aldım :D
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hade hyrlısı elinde kalmasında
|
|||
![]() |
|||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
||
once tamponda sablon cıkar sonra şişle dele dele cıkart parcayı
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 04 Şubat 2011 Saat 11:56 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
hadi güle güle kullan aslan :)
|
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
||
Güle güle kullanın.Öncesı ve sonrası fotograflarsanız cok daha iyi olur.Standart farbrika cıkıs sis farımı baska birsey mı ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
öncesi var zaten sonrasını da tamponu yerıne takınca cekerım orjınal sis farı aldım kestim oldu valla :)
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
hadi bakalım foto bekliyoruz senden muamet
becerirsen tamamdır biraz zor diye düşünüyorum.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
tamam dedıgın dogru ama kestıgın yuzey duz yuzey degılkı bombelı yuzey. onu nasıl uzerınde calıstıracaksın anlayamadım :)) neyse yapta gorelım bakalım :DD
|
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
Hayırlısı olsun hocam benim 206 tamponum dada yok acaba tamponcu abimiz var usta işin ehli ona yaptırmayı düşünüyordum merakla fotolarını bekliyorum. acaba kesilen yer çok belli olurmu. |
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |