Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SİS FARIMM :)))

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12650
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 18:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: SİS FARIMM :)))
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Konu: SİS FARIMM :)))
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 00:33

valla sonunda aldım sis farını ya :)) arabanın altına egıldım sıs farını otutturdum ayaklarının yerlerı var bı kac kısı yok dıyordu yarın tamponu sokup fotosunu cekecem :D gosterecem neyse deliği açmasına açarımda tamponu nasıl sökcem tam olarak vida yerleri nereleri tam bi bilgisi olan yardımcı olursa sevınırım yarın ugrastırmasın benı :D vida aramayalım bırde :D hatta resim olursa harika olur hani farları sökmek için vida yerlerini gösteren bi şablon vardı o gibi şablon olsa yeterlı

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 00:52
merakla bekliyorum kardeşim hadi baakalım yeni tampon almada :)

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 01:10
hehe yok kanka ya :)) allah korusun :D sırf bunun ıcın degabaj testeresı aldım :D

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: 10ur1
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 03:41
hade hyrlısı elinde kalmasında

Mesajı Yazan: 10ur1
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 03:41
once tamponda sablon cıkar sonra şişle dele dele cıkart parcayı

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 10:36
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

hehe yok kanka ya :)) allah korusun :D sırf bunun ıcın degabaj testeresı aldım :D

Allah askına suntamı keseceksınde dekopaj alıyorsun :)) dekopaj duz yuzeylerı kesmek ıcındır. tamponun o kısmı ınce plastık zaten. ben senın yerınde olsam alırım bır havya. ucunada takarım dandık bır uc ve erıterek keser ıcını bosaltırım. sonrada hassas ıscılıkle sıs farını guzelce yerıne alıstırırım... cunku acacagın delık oval olacagı ıcın cok hassas ıscılık yapman lazım...

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 11:55
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Allah askına suntamı keseceksınde dekopaj alıyorsun :)) dekopaj duz yuzeylerı kesmek ıcındır. tamponun o kısmı ınce plastık zaten. ben senın yerınde olsam alırım bır havya. ucunada takarım dandık bır uc ve erıterek keser ıcını bosaltırım. sonrada hassas ıscılıkle sıs farını guzelce yerıne alıstırırım... cunku acacagın delık oval olacagı ıcın cok hassas ıscılık yapman lazım...
dekopaj ile yuvarlak kesmek için döner başlık var abi :) yuvarlagı bıle pruzsuz cıkartıyorsun du bakalım  cumaya bı gıdıp geleyım tamponu cıkartayımda :D ondan sonra senın dedıgını ypayım abı havya var zaten :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 12:09
hadi güle güle kullan aslan :)

Mesajı Yazan: Eyüp Duygun
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 13:47
Güle güle kullanın.Öncesı ve sonrası fotograflarsanız cok daha iyi olur.Standart farbrika cıkıs sis farımı baska birsey mı ?

-------------
Otomobil elektronigi ve Chip Tuning hakkında hersey ...!

MSN:duyguneyup@gmail.com

http://www.ecutuned.com - ecutuned

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 15:58
öncesi var zaten sonrasını da tamponu yerıne takınca cekerım orjınal sis farı aldım kestim oldu valla :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 16:01
hadi bakalım foto bekliyoruz senden muamet
becerirsen tamamdır biraz zor diye düşünüyorum..Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 16:03

Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

dekopaj ile yuvarlak kesmek için döner başlık var abi :) yuvarlagı bıle pruzsuz cıkartıyorsun du bakalım  cumaya bı gıdıp geleyım tamponu cıkartayımda :D ondan sonra senın dedıgını ypayım abı havya var zaten :)

tamam dedıgın dogru ama kestıgın yuzey duz yuzey degılkı bombelı yuzey. onu nasıl uzerınde calıstıracaksın anlayamadım :)) neyse yapta gorelım bakalım :DD

Mesajı Yazan: by-cx
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 17:22

Hayırlısı olsun hocam benim 206  tamponum dada yok acaba tamponcu abimiz var usta işin ehli ona yaptırmayı düşünüyordum merakla fotolarını bekliyorum. acaba kesilen yer çok belli olurmu.

-------------
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net