![]() |
|
Motor yağı seviyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 22:30 |
||
Arkadaşlar pejo 206 aracımın motor yağı seviyesi maksimum çizgisinden yaklaşık 1 parmak yukarısında bunun bir zaraı olurmu kendi başıma yağ seviyesini karter tapasını açmadan nasıl düşürebilirim teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zannimca o kadarin bir yan etkisi olmaz. Zaten etkisi olsa anlarsiniz. Fazla yag varsa motorun sallandigini hissedersiniz. Illaki fazlalik yagi almak istiyorsaniz tapayi acmaniz gerekir. Azcik gevsetip akitabilirsiniz ama kaldirmaniz gerek araci ![]() En kotu ihtimalle cubuktaki yagi silin sonra daldirin sonra yine silin. Bu sekil artik kolunuz yorulana kadar ![]() |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
bir sıkıntı olucağını sanmıyorum
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
geceden aracı tam duz zemıne parkedıpte sabah motoru calıstırmadan yağı olctun mu???
veya bu sekılde yagı olctugunde mı yuksek cıktı???
cunku bazen arac yamuk duruyorken yag bır tarafa kaydıgından dolayı cubuktakı sevıye az yada cok gorunebılır. yag devıyesını dogru gormen ıcın duz zemınde olması gerekır...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
tak çıkar sil, tak çıkar sil öyle öyle yağ bile biter :D
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
hımmm degısık bır fantezı yanı :))) gun agardıgında baslarsan aksama bıter degıl mı ??? yag cubugu omru hayatında oyle ıskence gormemıs olur yanı :)))))))))))))
|
|||
![]() |
|||
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
||
Arkadaşlar olayı şöyle çözdüm karter çubuğunu çıkardım oradan akvaryumlarda dış hava motorlarında kullanılan hava hortumunu yaklaşık 1 metre kadar karter cubuğunu çıkardıktan sonra içeri saldım emerek hortumdan yağı çektim ve bir tasa doldurdum yaklaşık 500 ml 2 saate boşalttım sorun kalmadı şu an
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Buna benzer bir yontemi ben de direksiyon hidroligini bosaltmak icin kullanmistim. Ince hava hortumlarindan alip bi ucunu yag haznesinin icine diger ucunu da camsil'lerin fisfis kisminin hortumuna baglamistim. Sonra pompalayip cikarmistim yagi. E tabi haliyle biraz uzun suruyor. |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
maşallah maşallah şeytanın aklına gelmez be.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
metın e katılıyorum. buda degısık bır fıkır :))
ama ben olsam ınce akvaryum hortumu ıle agzımla bır vakum yapıp tamponun altında bır kaba bosaltırdım...
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
en basiti benim gibi eczaneden maxi boy bi enjektor alin istediginiz yerden ceker istediginiz yere basarsiniz
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |