|
Amerikan Park Ve Arıza Lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Matrak...
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 21:17 |
merhabalar bugün herhangi bir oto elektrikciye gittim amerikan park yaptırmak istediğimi söyledim parkları sinyallere bağlamak ve arıza lambası yanar ve sönmez dedi acaba bunu yapan var mı ?
|
|
Osman307
1. Vites 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım bıldıgım kadarıyla bılgısayara baglandıgında 5 dk lık işi var o agrıza lambasını sondurmek ıcın.. sen baska bı elektrıkcıye daha sorsaydın eve gelmeden :S
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
Matrak...
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
|
tekrar yanma ihtimali var dedi ben yinede baskasına göstereyim teşekkürler
|
|
Yusuf Tekoglu
2. Vites 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Bende Amerikan Park yaptırmak istiyorum öncelik 206 aracımda güzel dururmu Fikirlerinizi almak isterim ? 2.si sorun Çıkartırmı ? 3.Ne kadara Maal Olur ? Teşekkürler... |
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
CihanHançerli
2. Vites 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mini-copper-ledli-amerikan-park-sinyal-4-lu-set-halinde-kampanya-40976356/detay?keyword=amerikan%20park
yusuf bu sitede amerikan park satılıo bi bak istersen .
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
aldıgınız sinyallerin arıza lambası yakmayanları da var onları arastırıp bulursanız hıc gerek kalmaz ben camurluk sınyallerını baglarken beyaz ampul takmak ıstemıstım ıkı cesıt varmıs bırı arıza lambası yakar bırı yakmaz demıstı sızde ona gore bakıp bulun bence
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
alemidevra
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alemidevra
|
benim aracımda takılı amerikan park mevcut,kabloları ön park ve arka parktan bağlantılı olduğu için mantıklı düşündüğünüz zaman parklar açıkken nasıl arıza lambası yakmıyorsa ek bir kablo ile amerikan parklarda arıza lambası yakmayacaktır...
|
|
33 'B'uğra'B'a'R'an 01
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adam gibi ustaya taktırırsan yakmaz. sana söyleyen adam usta değil belliki.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
kabusizmit
2. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
Bende yeni yaptırdım resimlerini eklicem inşallah arıza ışığı falan yakmıyo çok çok basit bi uygulama yaptır.
|
|
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
peki kaportayı deldirdiniz mi bu işlem için?
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaportaya degıl tampona takılıyor. tampona takılması ıcın lambanın buyuklugu kadar delık acılmak zorunda. ama bunlar ıcın muayenede sıkıntı cıkıyor dıye soylemıslerdı... ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemıyorum...
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
taktıran ve muayeneden geçen/geçemeyen arkadaşlar bizimle bilgilerini paylaşır inşallah.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Matrak...
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Matrak...
|
amerikan park dediğim mini cooper sinyalleri değil parkları sinyallere bağlamak sadece çift duy ile ampul değiştirmiştik eski arabamızda sorun olmadı bunda da yaptıracağım aynı şeyi bakalım yanacak mı 307 kaliteli hangi ampül takabilirim.
|
|
okurdogushan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: İstanbul-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okurdogushan
|
walla benm aracımdada mevcut 307 2006 model biraz ugrastırdı ama ek tesisat cekildi sadece ve ampul cift duyla deişti far kararttım fena oldu :)
|
|
06cnk
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 308'ime yaptırdım kısaları sinyale bağlattım arıza lambası falan yakmadı american park olayındada arıza lambası yakmıyor onun sadece işçilği zor o kadar
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işçiliği tam bir sanatkar işidir. millete zor geliyo yapamam ben demiyorda arıza lambası yakar diyorlar.. vereceği bir artı elektirik...
|
|
fireblade
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
|
benim önceki 307 ime modül ile bağladım.arıza lambası filan hiçbirşey yanmadı
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PaŞAM .. Arabamın her turlu elektrık aksamıyla oynadım her usta arıza lambası yakar dedı ama bı cacık olmadı ... usta cahılse senın kabahatın yok gıt yaptır ısı bılen bı ustaya yanarsada baglar cıhaza 4 dk lık ısı var :DD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onu soyleyen ustan hiç bir seyden anlamıyor mus bende yaptım 206 aracıa parktada yanıyor sınyalde verıyor arıza ısıgı yanmıyor sen ustanı degıstır bence
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |