Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Amerikan Park Ve Arıza Lambası

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12643
Tarih: 22 Ocak 2025 Saat 06:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Amerikan Park Ve Arıza Lambası
Mesajı Yazan: Matrak...
Konu: Amerikan Park Ve Arıza Lambası
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 21:17
merhabalar bugün herhangi bir oto elektrikciye gittim amerikan park yaptırmak istediğimi söyledim parkları sinyallere bağlamak ve arıza lambası yanar ve sönmez dedi acaba bunu yapan var mı ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Osman307
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 21:23
kardesım bıldıgım kadarıyla bılgısayara baglandıgında 5 dk lık işi var o agrıza lambasını sondurmek ıcın.. sen baska bı elektrıkcıye daha sorsaydın eve gelmeden :S

-------------
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!

Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 21:37
tekrar yanma ihtimali var dedi ben yinede baskasına göstereyim teşekkürler

Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 22:20

Bende Amerikan Park yaptırmak istiyorum öncelik 206 aracımda güzel dururmu Fikirlerinizi almak isterim ?

2.si sorun Çıkartırmı ?

3.Ne kadara Maal Olur ?

Teşekkürler...

-------------
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01

Mesajı Yazan: CihanHançerli
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 22:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mini-copper-ledli-amerikan-park-sinyal-4-lu-set-halinde-kampanya-40976356/detay?keyword=amerikan%20park - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mini-copper-ledli-amerikan-park-sinyal-4-lu-set-halinde-kampanya-40976356/detay?keyword=amerikan%20park  

yusuf bu sitede amerikan park satılıo bi bak istersen .

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 23:49
aldıgınız sinyallerin arıza lambası yakmayanları da var onları arastırıp bulursanız hıc gerek kalmaz ben camurluk sınyallerını baglarken beyaz ampul takmak ıstemıstım ıkı cesıt varmıs bırı arıza lambası yakar bırı yakmaz demıstı sızde ona gore bakıp bulun bence

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: alemidevra
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 00:53
benim aracımda takılı amerikan park mevcut,kabloları ön park ve arka parktan bağlantılı olduğu için mantıklı düşündüğünüz zaman parklar açıkken nasıl arıza lambası yakmıyorsa ek bir kablo ile amerikan parklarda arıza lambası yakmayacaktır...

-------------
33 'B'uğra'B'a'R'an 01

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 09:35
adam gibi ustaya taktırırsan yakmaz. sana söyleyen adam usta değil belliki.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: kabusizmit
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2011 Saat 02:01
Bende yeni yaptırdım resimlerini eklicem inşallah arıza ışığı falan yakmıyo çok çok basit bi uygulama yaptır.

Mesajı Yazan: phaselispa
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2011 Saat 04:14
peki kaportayı deldirdiniz mi bu işlem için?

-------------
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2011 Saat 08:27
kaportaya degıl tampona takılıyor. tampona takılması ıcın lambanın buyuklugu kadar delık acılmak zorunda. ama bunlar ıcın muayenede sıkıntı cıkıyor dıye soylemıslerdı... ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemıyorum...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2011 Saat 09:57
taktıran ve muayeneden geçen/geçemeyen arkadaşlar bizimle bilgilerini paylaşır inşallah.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2011 Saat 23:22
amerikan park dediğim mini cooper sinyalleri değil parkları sinyallere bağlamak sadece çift duy ile ampul değiştirmiştik eski arabamızda sorun olmadı bunda da yaptıracağım aynı şeyi bakalım yanacak mı 307 kaliteli hangi ampül takabilirim.

Mesajı Yazan: okurdogushan
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 21:56
walla benm aracımdada mevcut 307 2006 model biraz ugrastırdı ama ek tesisat cekildi sadece ve ampul cift duyla deişti far kararttım fena oldu :)

Mesajı Yazan: 06cnk
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:11
ben 308'ime yaptırdım kısaları sinyale bağlattım arıza lambası falan yakmadı american park olayındada arıza lambası yakmıyor onun sadece işçilği zor o kadar

-------------
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 23:29
Orjinalini yazan: 06cnk 06cnk Yazdı:

ben 308'ime yaptırdım kısaları sinyale bağlattım arıza lambası falan yakmadı american park olayındada arıza lambası yakmıyor onun sadece işçilği zor o kadar
evet kimse alınmasın ama bu arıza lambası yakma çok saçma usa park la nasıl bir alakası var.
işçiliği tam bir sanatkar işidir. millete zor geliyo yapamam ben demiyorda arıza lambası yakar diyorlar.. vereceği bir artı elektirik...

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: fireblade
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 23:21
benim önceki 307 ime modül ile bağladım.arıza lambası filan hiçbirşey yanmadı

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2011 Saat 01:28
PaŞAM .. Arabamın her turlu elektrık aksamıyla oynadım her usta arıza lambası yakar dedı ama bı cacık olmadı ... usta cahılse senın kabahatın yok gıt yaptır ısı bılen bı ustaya yanarsada baglar cıhaza 4 dk lık ısı var :DD 

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2011 Saat 08:15
onu soyleyen ustan hiç bir seyden anlamıyor mus bende yaptım 206 aracıa parktada yanıyor sınyalde verıyor arıza ısıgı yanmıyor sen ustanı degıstır bence

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net