![]() |
|
garip pervane sesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 Saat 19:31 |
|
sağ on kapı tarafı. sağ camurlugun ıcınden gelen sankı bir pervane ,fan sesi var.. sebebi ne olabilir?
not: kalorıfer kapalıyken de oluyor. soru 2: kalorıfer kapalı ancak kokpittekı cıkıslar acıkken sıze de motorun sıcaklıgı gelıyormu? |
||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||
![]() |
||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bendede oluyo bazen çok bariz hissediliyo sağ ön çamurluktan gelen çıt çıt sesi hatta gaz verince kesiliyo rolantide baya duyuluyo her neyse servise sordum normal olduğunu benzinin emme manifotunun karışım ayarlandığından falan bahsetti (tam hatırlamıyorum) bana pek inandırıcı gelmedi ama bilmiyorum bilen varsa yardım eder umarım
sıcaklık olayı banada galiyo tabiykide ki gayet normal gibi gelyo bana Düzenleyen kaan__ - 03 Şubat 2011 Saat 20:17 |
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
![]() |
||
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
Sağ taraf tekerlek rulmanını bir kontrol et tekerleği kendine doğru çektiğinde bir boşluk var mı eğerse varsa diğer tekerlekleride yokla farkı daha iyi anlamak için
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Kalorifer izgaralari acik oldugu muddetce motordan sicak hava gelir normal. Engellemenin tek yolu izgaralari kapatmak
![]() Dediginiz ses sn fakrikem'in dedigi gibi tekerlek rulmanlarindan gelebilir. Sakin ve olabildigince puruzsuz bir yolda 40 ile giderken arabayi bosa alin. Direksiyonu saga ve sola kirin ve sesteki degismeye kulak verin. Eger seste degisme oluyorsa cok buyuk ihtimalle tekerlek rulmanindan. Eger ses direksiyonu saga kirdiginizda artiyorsa sol tekerlek rulmaninindaki bozukluga, sola kirdiginizda artiyorsa sag tekerlek rulmanindaki bozukluga isaret eder. |
||
![]() |
||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|
daha park halınde. hareketsiz rolantide calsırken oluyor. yıne rulman mı dusunursunuz?
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Park halinde olunca haliyle rulman olma ihtimali ortadan kalkiyor. Belki de basit biseyden kaynaklaniyordur, ya da onemsiz. Mesela havalandirma acik mi siz bu sesi alirken? |
||
![]() |
||
|
kapalı.. |
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Normal bi ses hocam..Tam açıklamasını yapamayacağım ama geçen sene arabamı öğrenirken sorduğum sorulardan birisiydi ve benzinle ilgili normal bi ses olduğnu söylemişti usta..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |