![]() |
|
Bu 307 canımı sıkmaya başladı [xx(] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2011 Saat 18:58 |
|
3 saat kadar oluyor,arabamı çalıştırmak istediğimde
marş bastığım halde arac çalışmadı(307 1,6hdi110ps2004) biraz kurcaladıktan sonra motora mazot gelmediğini gördük,usmamızıda cağırıp baktırdık.deponun içindeki pompanın işlevini görmediğini söyledi arac evimin kapısında kaldı. şimdi birde çekici çağıracağız. ![]() --acaba bu parcanın fiyat bilgisi olan varmı arkadaşlar. --birde başka arabaya bağlayarak götürsem sanayiye sorun yaşarmıyım.? |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
drxugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selam arkadaş. benimde 407 de pek çok sorun çıktı. alalıda daha 15 gün olmadı. ancak daha önceki aracımda benzin pompası yanmaıştı (99 passat). 260 tl ye yenisi ile değiştirmişleri. muhtemelen seninki de bu kadar tutar.(tabi yetkili servis değildi). aklında bulunsun araçların yakıt pompaları kendilerini depodaki yakıt ile soğutuyormuş. bu yüzden uzun süre 1/4 depodan az yakıt ile kullanırsan yanacağını söylediler. geçmiş olsun.
|
||
2005 407 2.0 executive...
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
mazotum azdı ama lambası yanacak kadar bile değil yani.
inan varya araba arıza yapmasın diye az biner oldum 3 gündür yatıyodu araba,yaz gelsin pasta cila ve araba satılık. ![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
yaza doğru benim 307 yede bay bay gercekten bıktım bu tarz sorunlardan...
|
||
E35
|
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
kardesım ınan ben 307 kadar cok sorun cıkaran araba gormedım.. 90 model şahin bile bu kadar problemli degıl ya
|
||
![]() |
||
|
aynen katılıyorum size.
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Geçmiş olsun arkadaşlarda biraz abartmıyor musunuz?
|
||
![]() |
||
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yoo, abartmıyorlar sadece imzama bakarak ne kadar masraflı olduğu aşikar, daha yaptırmadığım neleri var ;
- ilk çalışmada motor kayışlarından gelen ses.
- klima açıkken gelen düdük sesi.
- zaman zaman klimanın hiç çalışmaması
- bir türlü 10 dk dan fazla çalışmayan sol sinyal..... vs.vs.
|
||
Ohhh be kurtuldum....
|
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Sinyal kolu yani com2000 parcası 307'lerde hatalı parca.Servis zamanında sahibi kim ise ilk.Hepsini cagırdı degismesi icin.Ücretsiz ama degisen var degismeyen var ..
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Bende de şöyle bi kronik sorun var sağ a sinyal verip döndükten sonra bazen kendisi sola da sinyal veriyor dediğiniz parçanın mı değişmesi lazım? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu kadar sorunlu bır arabaysa satın arabayı kullanmayın ve burda lekelemeyın .. 7 yasında arabadan mazot pompasında sorun olmus bumu bıktıracak sorun. gıdın sahın alın o zaman
|
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Hem fiziki hemde kendi ic yapısında problem olabiliyor.Sizinki fiziki.Degistirlmesini öneririm ancak fiatını unuttum 300 küsür tl olabilir.Birde sıfır alırsanızkı sıfır fıyatı buydu serviste taktırın.Parca garantisine girsin.Cıkma alacaksanızda cıkmacıya gidin tek tek çalışanı bulun takın herseyiyle.
Düzenleyen EyupD - 31 Ocak 2011 Saat 14:04 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
benimde öyle sinyal takılıyor, kronikdir.
vaktinde peugeot bütün 307 leri toplamış geri bunları değiştirmiş. ama gitmeyenlerde olmuş tabiki. bence yenisinide alsan aynı sorun oluyor duyduğuma göre.
ama kolun içini açıp yapanlar var ozaman sorun düzelir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
İşte yenisini alıpda tekrar sorun yasamamak ıcın serviste taktırmayı oneriyorum.Yada arkadasın dedıgı gibide işi daha önce tecrübe etmıs bırıne yaptırın ama mutlaka deneyın.
|
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
biz sorun paylaşıyoruz ayrıca satcaz diyoruz zaten, 7 yaşında alman arabasının bi yerinden ses gelsinde görelim hadi
|
||
E35
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
mazot pompasıyla kalsa gene bi nebze otomatik şanzımanının bitmek bilmez sorunları iç mekandan gelen anlamsız tıkırtılar sesler ardından takip eden birsürü kronik sorun nitekim bilinen bir durum segmentine göre konforlu fakat sıkıntılı bi araç az yada çok bu böyle en azından 15 lt şehir içi tüketime bu kadar pasif kalan 110 hp bi motor bi araç bu kadar yakar mı ya ? mükemmel yakıt tüketiminden dolayı peugeotu tekrardan saygılarımla anıyorum
![]() Düzenleyen pug307_26 - 31 Ocak 2011 Saat 15:54 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende 110 hp dızel kullanıyorum 6-7 lt
![]() |
||
![]() |
||
|
güzel kardeşim doğru soluosunda, bende ilk sahibiyim fakat müzik sisteminden tut da şanzımana kdr, sinyal koluna kadr haftada bir biyerden patlak verince insan geriliyor ister istemez... yoksa kendi bindiğimiz arabayı kotulemek değil amaç yanlış anlaşıldı...
|
||
E35
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
alman arabasıyla 307'i zaten aynı kefene koyman yanlış. çünkü maliyetleri faklı doğal olarak da kaliteleri farklı. fiyatına göre çıkan arızaların oluşması normal çünkü düşük maliyetle alman malı araçlara göre daha az kaliteli malzemeler kullanılıyor
anlayacağın bindiğin arabanın konforu fiyatına göre çok çok iyi bence. çokda istersen emrahın dediğin gibi 5 binlira fazla verirsin alman malına binersin 307 yi lekelemene gerek yok.
ayrıca zaten alman malına 5 bin fazla vereceğine o masrafı 307 ye yapıp sorunsuz da binebilirsin karar senin (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
yukarıda yazdığımı anlayamadın galiba kardeş lekeleyen yok, 5 bin masraflada rahat rahat uzun süre binilemiyeceği kanaatindeyim, benm diğer modellere lafım yok, bilmem bilmeden de konuşmam ama 307 yi 8 senedr biliorum ve ona göre konuşuyorum...
|
||
E35
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |