![]() |
|
Yılın safı adayları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 Saat 19:35 |
Adaylar
1. numara: Bugun evden ise gitmek için saat: 07:45 te cıktım. bırde ne goreyim.dun geceden beri yagan kar arabayı beyaz kar kamuflajına bürümüş.bastım anahtarın dugmesıne actım kapıyı, torpıdodan kar kazıyıcıyı aldım..bı guzel on ve arka camlar,aynalar,stop ve farlar kazıdım temızledım 10 dk boyunca.sonra kapıyı acmak ıcın elımı uzattım. bır baktım kapı acılmıyor. anahtar ıcın cebımı yokladım yok, bir baktım anahtar kontakta takılı sallanıyor. ![]() bırden dank etti: Araba kendını kıtlemıstı. ![]() sonrasında ne oldu; benım yedek anahtar sozlumun evınde ıdı. taksı tuttum 20 ytl verdım.yedegı soktum kapıyı actım ![]() buyrun saflık tecrubesınde rakıbım varsa asagıya devam edın. ama benden safı cıkmaz burda ![]() ![]() ![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D:D kotu bı olaymıs kardesım ama ınsanlık halı oluyor bazen :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne dıyelım :)) Gecmıs olsun :) o kadar ugrastın arabayı cıkartmak ıcın bırde kapı klıtlenınce cok uzulmus olmalısın ben olsam tekmelerdım arabayı acıll ..... derdım :D yakardım bı sıgara :D beklerdım :D aga ben bugun ne yedıgımı hatırlamıyorum ama bılırsınız benım basımdan ugursuzluk eksık olmaz :D bır gun boyle enteresan bır olay yasarsam kesınlıkle yazarım :D makaraya malzeme olalım senlık olsun :D forum ısınsın :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Aracımı arkadaşa vermiştim Şişliye gitti dönüşte arka bagaj kapağı açılmış tavan lambası yanıp sönmeye başlamış.araca yumuşak davranıp 4-5 sefer kapamaya çalışmış bagajı kapatamamış(307 lerin bagaj kapakları sıkıntılı olabiliyo) Şişliden-Gebze ye tavan lambası yanıp sönerek gelmiş
![]() Adam bi geldi gözleri kan çanağı olmuş.Bagaj kapağını biraz sertçene vurdum kapandı.Adam nerdeyse yıkılcaktı
![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Kötü bir durum ama en azından yedek anahtarın varmış benim başıma gelse ne olacak bende yedekte yok
![]() |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
yedek anahtar sözlünde ne arıyo onu çözemedim :D
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
karıştırma orasını
![]() |
|
|
![]() |
|
oluyor böyle vakalar kardeşim herşeyde bi hayır vardır kendini böyle avut bence
![]() |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
geçmiş olsun araba çalışıyomuydu bari :)
![]() |
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
iiki yedek anahtar aklına gelmiş o sersemlikle camı falan indirmemişsin :D
|
|
E35
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla iyi dedin ben olsam kırmıştım camı ama yedek alarım kumandam vede anatarım var allahtan :) |
|
![]() |
|
yok ya.. uzuldugum yok sadece kendıme cok guldum.. ![]() bu arada araba halıyle calısmıyordu.calısan araba hani kendini kitlemez ya ![]() |
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
hadi birde ben anlatayım yanlız araba ile alakalı değil.bir gün tv nin kumandasını bulamadım.oraya buraya bak yok.sonra aklıma geldi telefonla çaldırayım dedim.telefonu aldım rehberden kumandayı arıyorum.ama yok.ya diyorum sonra kendi kendime .ben nasıl olurda böyle önemli birseyi kaydetmem diyorum.sonra baya bi sonra jeton düştü benim kumandanın çalma özelliği yok.kumanda nasıl çalacak diye .ayrıca tel rehberinde ne işi var.sonra ben yerlerdeyim gül gül öldüm bu komik halime
![]() |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Benim de ilk arabamda böyle bi tecrübem olmustu.. :) Kapıları anahtarsız kilitleyebiliyodum.. Bi gün anahtarı kontakta bırakıp ta kilitlemiştim.. :)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
ya bu immobiliser anahtar içerdeyken kapıları kitlememesi gerekmiyormu ? :)
|
|
![]() |
|
ahmet abı tebrıkler yanı :))
ama bence yanlıs bır uygulama yapmıssın. donmus bırseyın ustune kaynar su dokulmez bılgın olsun. sagı solu catlatabılırsın...
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
bukadarla geçmiş olsun ozaman |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
bu arada bılgın olsun ımmobılızer ıle kapı kılıdının hıcbır alakası yok. ımmobılızer ateslemeyı kesen elektronık bır korumadır. anahtarlıgın ıcınde kucucuk bır cıp vardır. onun ıcındekı kod ecudakı kod ıle uyustugunda ateslemeye ızın verılır.
merkezı kılıt bsı tarafından yada daha eskı araclarda kendı kontrol beynı tarafından kontrol edılır...
mesela uzaktan kumandadan kılıdı actınız ama kapıyı acmadınız.
arac bu durumda yanlıslıkla kumandaya basılmıs oldugunu zanneder ve emnıyet ıcın tekrardan kendını kılıtler. ama kapıyı acıp kapatırsanız araca gelındıgını dusunur ve tekrardan kılıtlememesı gerekır...
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
tamam bilgilendirme iyi oldu sağolasın
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |