Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yılın safı adayları

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12445
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 18:55
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yılın safı adayları
Mesajı Yazan: TURAN61
Konu: Yılın safı adayları
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 19:35
Adaylar

1. numara:
Bugun evden ise gitmek için saat: 07:45 te cıktım. bırde ne goreyim.dun geceden beri yagan kar arabayı beyaz kar kamuflajına bürümüş.bastım  anahtarın dugmesıne actım kapıyı, torpıdodan kar kazıyıcıyı aldım..bı guzel on ve arka camlar,aynalar,stop ve farlar kazıdım temızledım 10 dk boyunca.sonra kapıyı acmak ıcın elımı uzattım. bır baktım kapı acılmıyor.
anahtar ıcın cebımı yokladım yok, bir baktım anahtar kontakta takılı sallanıyor.Sırıtma daha once basıma gelmedıgı ıcın ve sabah sersemlıgınden olsa gerek ılk aklıma gecen oldugu gıbı kapının donması geldı. eve cıktım 1 kettle kaynar suyu aldım kılıde ve kapının koselerıne döktüm olmuyor..
bırden dank etti: Araba kendını kıtlemıstı.Embarrassed

sonrasında ne oldu; benım yedek anahtar sozlumun evınde ıdı. taksı tuttum 20 ytl verdım.yedegı soktum kapıyı actımGülme

buyrun saflık tecrubesınde rakıbım varsa asagıya devam edın. ama benden safı cıkmaz burdaAlkışStarSırıtma

-------------
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 19:38
:D:D kotu bı olaymıs kardesım ama ınsanlık halı oluyor bazen :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 19:41
Ne dıyelım :)) Gecmıs olsun :) o kadar ugrastın arabayı cıkartmak ıcın bırde kapı klıtlenınce cok uzulmus olmalısın ben olsam tekmelerdım arabayı acıll ..... derdım :D yakardım bı sıgara :D beklerdım :D aga ben bugun ne yedıgımı hatırlamıyorum ama bılırsınız benım basımdan ugursuzluk eksık olmaz :D bır gun boyle enteresan bır olay yasarsam kesınlıkle yazarım :D makaraya malzeme olalım senlık olsun :D forum ısınsın :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 19:48
Embarrassed Çok kötü olmuş ya geçmiş olsun... aramızda ....... Embarrassed

Mesajı Yazan: kabusizmit
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 19:56
Aracımı arkadaşa vermiştim Şişliye gitti dönüşte arka bagaj kapağı açılmış tavan lambası yanıp sönmeye başlamış.araca yumuşak davranıp 4-5 sefer kapamaya çalışmış bagajı kapatamamış(307 lerin bagaj kapakları sıkıntılı olabiliyo) Şişliden-Gebze ye tavan lambası yanıp sönerek gelmişSırıtma

Adam bi geldi gözleri kan çanağı olmuş.Bagaj kapağını biraz sertçene vurdum kapandı.Adam nerdeyse yıkılcaktı Kahkaha

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 20:05
Kötü bir durum ama en azından yedek anahtarın varmış benim başıma gelse ne olacak bende yedekte yok Sırıtma

Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:07
yedek anahtar sözlünde ne arıyo onu çözemedim :D

-------------
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:07
karıştırma orasınıSırıtma

-------------
05073069083 KDC!

Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:18
oluyor böyle vakalar kardeşim herşeyde bi hayır vardır kendini böyle avut bence Cool

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:23
geçmiş olsun araba çalışıyomuydu bari :)
Star

Mesajı Yazan: 06ef
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:47
iiki yedek anahtar aklına gelmiş o sersemlikle camı falan indirmemişsin :D

-------------
E35

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 25 Ocak 2011 Saat 23:56
Orjinalini yazan: 06ef 06ef Yazdı:

iiki yedek anahtar aklına gelmiş o sersemlikle camı falan indirmemişsin :D

valla iyi dedin ben olsam kırmıştım camı ama yedek alarım kumandam vede anatarım var allahtan :)

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 00:19
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

oluyor böyle vakalar kardeşim herşeyde bi hayır vardır kendini böyle avut bence Cool

yok ya.. uzuldugum yok sadece kendıme cok guldum..Embarrassed

bu arada araba halıyle calısmıyordu.calısan araba hani  kendini kitlemez yaGülme

-------------
05073069083 KDC!

Mesajı Yazan: trtolgi
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 00:57
hadi birde ben anlatayım yanlız araba ile alakalı değil.bir gün tv nin kumandasını bulamadım.oraya buraya bak yok.sonra aklıma geldi telefonla çaldırayım dedim.telefonu aldım rehberden kumandayı arıyorum.ama yok.ya diyorum sonra kendi kendime .ben nasıl olurda böyle önemli birseyi kaydetmem diyorum.sonra baya bi sonra jeton düştü benim kumandanın çalma özelliği yok.kumanda nasıl çalacak diye .ayrıca tel rehberinde ne işi var.sonra ben yerlerdeyim gül gül öldüm bu komik halimeEmbarrassed

-------------
bir başkadır 307

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 01:28
Benim de ilk arabamda böyle bi tecrübem olmustu.. :) Kapıları anahtarsız kilitleyebiliyodum.. Bi gün anahtarı kontakta bırakıp ta kilitlemiştim.. :)

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 10:15
ya bu immobiliser anahtar içerdeyken kapıları kitlememesi gerekmiyormu ? :)

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 11:00
ahmet abı tebrıkler yanı :))

ama bence yanlıs bır uygulama yapmıssın. donmus bırseyın ustune kaynar su dokulmez bılgın olsun. sagı solu catlatabılırsın...

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 11:01

bukadarla geçmiş olsun ozaman

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 11:10
Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

ya bu immobiliser anahtar içerdeyken kapıları kitlememesi gerekmiyormu ? :)

bu arada bılgın olsun ımmobılızer ıle kapı kılıdının hıcbır alakası yok. ımmobılızer ateslemeyı kesen elektronık bır korumadır. anahtarlıgın ıcınde kucucuk bır cıp vardır. onun ıcındekı kod ecudakı kod ıle uyustugunda ateslemeye ızın verılır.

merkezı kılıt bsı tarafından yada daha eskı araclarda kendı kontrol beynı tarafından kontrol edılır...

mesela uzaktan kumandadan kılıdı actınız ama kapıyı acmadınız.
arac bu durumda yanlıslıkla kumandaya basılmıs oldugunu zanneder ve emnıyet ıcın tekrardan kendını kılıtler. ama kapıyı acıp kapatırsanız araca gelındıgını dusunur ve tekrardan kılıtlememesı gerekır...

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 11:13
tamam bilgilendirme iyi oldu sağolasın Gülme

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 12:10
Orjinalini yazan: trtolgi trtolgi Yazdı:

hadi birde ben anlatayım yanlız araba ile alakalı değil.bir gün tv nin kumandasını bulamadım.oraya buraya bak yok.sonra aklıma geldi telefonla çaldırayım dedim.telefonu aldım rehberden kumandayı arıyorum.ama yok.ya diyorum sonra kendi kendime .ben nasıl olurda böyle önemli birseyi kaydetmem diyorum.sonra baya bi sonra jeton düştü benim kumandanın çalma özelliği yok.kumanda nasıl çalacak diye .ayrıca tel rehberinde ne işi var.sonra ben yerlerdeyim gül gül öldüm bu komik halimeEmbarrassed

aradığınız kumandaya şuanda ulaşılamıyor :D tüh şarjı bitmiş :D EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 18:23
Orjinalini yazan: trtolgi trtolgi Yazdı:

Hacım ne yaptın sen ya Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 19:30
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

ahmet abı tebrıkler yanı :))

ama bence yanlıs bır uygulama yapmıssın. donmus bırseyın ustune kaynar su dokulmez bılgın olsun. sagı solu catlatabılırsın...

napayım cem kardesim..kilit donarsa ısıtmaktan baska care yok.gecende kar yagdıgında buz kazıyıcı bagajdaydı.aldım ama bu seferde bagaj araba ısınana kadar kapanmadıGülme

-------------
05073069083 KDC!

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 20:34
geçmiş olsun. dalgınlıkla olur böyle şeyler

-------------

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 02:39
Orjinalini yazan: TURAN61 TURAN61 Yazdı:

Adaylar
1. numara:
Bugun evden ise gitmek için saat: 07:45 te cıktım. bırde ne goreyim.dun geceden beri yagan kar arabayı beyaz kar kamuflajına bürümüş.
geçenlerde internette gördüm buna benzer bir olay.
Adam sabah kalkınca bakıyor araba karla kaplı. İşe gideceği için araba lazım. Başlıyor karları temizlemeye ama elleri donuyor. Karları temizledikten sonra arabanın anahtarındaki uzaktan kumandaya basıyor ama diğer arabanın kapılar açılıyor. Adam yanlışlıkla komşusunun arabasını temizlemiş, kendi arabası hala karlı :)

Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 07:07
Orjinalini yazan: Yusuf Tekoglu Yusuf Tekoglu Yazdı:

yedek anahtar sözlünde ne arıyo onu çözemedim :D

10 numara bi soru :D

-------------
206 van hard style

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:08
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

Orjinalini yazan: TURAN61 TURAN61 Yazdı:

Adaylar
1. numara:
Bugun evden ise gitmek için saat: 07:45 te cıktım. bırde ne goreyim.dun geceden beri yagan kar arabayı beyaz kar kamuflajına bürümüş.
geçenlerde internette gördüm buna benzer bir olay.
Adam sabah kalkınca bakıyor araba karla kaplı. İşe gideceği için araba lazım. Başlıyor karları temizlemeye ama elleri donuyor. Karları temizledikten sonra arabanın anahtarındaki uzaktan kumandaya basıyor ama diğer arabanın kapılar açılıyor. Adam yanlışlıkla komşusunun arabasını temizlemiş, kendi arabası hala karlı :)

Ahahahah cinayet sebebi Embarrassed

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net