![]() |
|
logo iptali-kaput uzatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 22:19 |
peugeot 206 coupe aracımda bazı çalışmalar yapmak istiyorum fakat doğal olarak kaliteli bişey ortaya çıkması gerekiyor.ankarada bildiğiniz ön logo iptali ve kaput uzatma için usta varmı? kaput havalandırma ve çamurluk kabartma için tanıdık usta da gerekiyor ve bunlar için tahmini fiyat verebilirseniz sevinirim...
teşekkürler....
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
toplamında hıc gıtmese 1,500 2000 tl falan gıder ama nerde yaptıracagını bılemem |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bulaşma be kardeşim boşver bozma orjinalini bence böyle daha iyi duruyordur aracın.
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Satarken Hep Gençler Gelir bakar aracına ama hiç birinin Babası İzin vermez :D çoğu insan Orjinallik peşinde |
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
:D kaput uzatma hoş duruyor ama riskli dediğiniz gibi bnm mrk ettğim çamurluk kabartmada illaki bi parça kaynicak taşlamayla uydurulcak ama yinede ek gibi durcaktır diye düşünüyorum insan ister istemez modifiye yapmaya doğru kayıyo jantlar fln tmm ama orjinalliği bozmadan yapabilceğim bi uygulama varmıdır sizin tavsiye ettiğiniz?
|
|
![]() |
|
Baqiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bi takım jant, cok tatlı bi abart, kaputa yada tavana parlak folyo, isteqe qöre camlara film 206 da baska oynamaya gerek yok :)
|
|
Baqiss
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
teşekkürler :D biraz bunlara bakim :D
|
|
![]() |
|
Yakın bir zamana kadar bende senin söylediklerini aracıma uygulamak istiyorum
diğer arkadaşların dediği gibi çokta aman aman pahalı olmuyor bu 2 işlem ben ufak bir fiyat araştırması yaptım kaput uzatma + logo iptali + boyası dahil yanlış hatırlamıyorsam 250 - 350 civarı fiyat istemişlerdi ama dediğim gibi benimde şu anda maddi durumumla alakalı problemlerden dolayı yapamıyorum |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bence hiç bulaşma kardeşim vizede sorun oluyo diye bi duyum aldım ynede sen bilirsin şayet vizede gerçekten bi sorun çıkarsa orjinal bi kaput fiyatı 450 tlden başlıyo boyazsı hemde bunuda hatırlatayım
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
denizde kum sende para alabayım :)
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() |
|
![]() |
|
kaput uzatma yapacaksan cıkma bır kaput alıp ona yaparsın orjınalını saklarsın. arabayı satacagın zamanda orjınal kaputu takar satarsın. elınde kalan uzatılmıs kaputuda ınternete koyarsın anında satılır. cunku senın gıbı kaput uzatma yapacak kısıler alacaklardır... ben olsam boyle yapardım yanı...
|
|
![]() |
|
yok be ya çıkma 100 liraya kaput sürüyle benim amacım zaten arabanın orjinal parçalarını bir kenara koyup çıkmacılardan alacağım parçaları yaptırmak yarın bir gün muayene zamanında orjinal parçaları yinede takılır |
|
![]() |
|
orjinali bozmayın bence.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum bence modifiye edilecek standart seyler var tabi ( film jant yay egsoz xenon vs..) ama logo iptali gibi seyler arabanın görüntüsünü bozuyor, bu benim görüsüm tabiki, sana söylemek istedim sadece, yine de arabana binecek gezecek olan sensin zevk senin.
iyi günler dilerim
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Aslan gözükecek aga
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |