Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

logo iptali-kaput uzatma

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12355
Tarih: 01 Kasım 2025 Saat 09:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: logo iptali-kaput uzatma
Mesajı Yazan: dante0668
Konu: logo iptali-kaput uzatma
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2011 Saat 22:19
peugeot 206  coupe aracımda bazı  çalışmalar yapmak istiyorum  fakat doğal olarak   kaliteli bişey ortaya çıkması gerekiyor.ankarada bildiğiniz ön logo iptali ve  kaput uzatma  için usta varmı? kaput  havalandırma  ve çamurluk kabartma için tanıdık usta da gerekiyor ve bunlar için tahmini fiyat verebilirseniz sevinirim...

teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2011 Saat 23:00

toplamında hıc gıtmese 1,500 2000 tl falan gıder ama nerde yaptıracagını bılemem

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2011 Saat 23:21
Hiç bulaşma be kardeşim boşver bozma orjinalini bence böyle daha iyi duruyordur aracın. 

Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2011 Saat 23:32

Satarken Hep Gençler Gelir bakar aracına ama hiç birinin Babası İzin vermez :D çoğu insan Orjinallik peşinde

-------------
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2011 Saat 23:43
:D kaput uzatma hoş duruyor ama riskli dediğiniz gibi  bnm mrk ettğim  çamurluk kabartmada illaki bi parça kaynicak taşlamayla uydurulcak ama yinede ek gibi durcaktır diye düşünüyorum  insan ister istemez modifiye yapmaya doğru kayıyo jantlar fln tmm ama orjinalliği bozmadan yapabilceğim bi  uygulama varmıdır sizin tavsiye  ettiğiniz?

Mesajı Yazan: Baqiss
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 00:17
bi takım jant, cok tatlı bi abart, kaputa yada tavana parlak folyo,  isteqe qöre  camlara film 206 da baska oynamaya gerek yok :)

-------------
Baqiss

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 00:17
teşekkürler :D biraz bunlara bakim :D

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 00:47
Yakın bir zamana kadar bende senin söylediklerini aracıma uygulamak istiyorum
diğer arkadaşların dediği gibi çokta aman aman pahalı olmuyor bu 2 işlem
ben ufak bir fiyat araştırması yaptım
kaput uzatma + logo iptali + boyası dahil yanlış hatırlamıyorsam 250 - 350 civarı fiyat istemişlerdi
ama dediğim gibi benimde şu anda maddi durumumla alakalı problemlerden dolayı yapamıyorum

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 01:59
bence hiç bulaşma kardeşim vizede sorun oluyo diye bi duyum aldım ynede sen bilirsin şayet vizede gerçekten bi sorun çıkarsa orjinal bi kaput fiyatı 450 tlden başlıyo boyazsı hemde bunuda hatırlatayım

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 02:00
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

Yakın bir zamana kadar bende senin söylediklerini aracıma uygulamak istiyorum
diğer arkadaşların dediği gibi çokta aman aman pahalı olmuyor bu 2 işlem
ben ufak bir fiyat araştırması yaptım
kaput uzatma + logo iptali + boyası dahil yanlış hatırlamıyorsam 250 - 350 civarı fiyat istemişlerdi
ama dediğim gibi benimde şu anda maddi durumumla alakalı problemlerden dolayı yapamıyorum

denizde kum sende para alabayım :)

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 02:25
Orjinalini yazan: yusuf206 yusuf206 Yazdı:

Satarken Hep Gençler Gelir bakar aracına ama hiç birinin Babası İzin vermez :D çoğu insan Orjinallik peşinde

Cok güzel ve dogru bi tespit.. Sırıtma

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 08:55
kaput uzatma yapacaksan cıkma bır kaput alıp ona yaparsın orjınalını saklarsın. arabayı satacagın zamanda orjınal kaputu takar satarsın. elınde kalan uzatılmıs kaputuda ınternete koyarsın anında satılır. cunku senın gıbı kaput uzatma yapacak kısıler alacaklardır... ben olsam boyle yapardım yanı...

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 09:04
Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

bence hiç bulaşma kardeşim vizede sorun oluyo diye bi duyum aldım ynede sen bilirsin şayet vizede gerçekten bi sorun çıkarsa orjinal bi kaput fiyatı 450 tlden başlıyo boyazsı hemde bunuda hatırlatayım

yok be ya çıkma
100 liraya kaput sürüyle
benim amacım zaten arabanın orjinal parçalarını bir kenara koyup çıkmacılardan alacağım parçaları yaptırmak
yarın bir gün muayene zamanında orjinal parçaları yinede takılır

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 09:18
orjinali bozmayın bence.

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2011 Saat 21:41
dostum bence modifiye edilecek standart seyler var tabi ( film jant yay egsoz xenon vs..) ama logo iptali gibi seyler arabanın görüntüsünü bozuyor, bu benim görüsüm tabiki, sana söylemek istedim sadece, yine de arabana binecek gezecek olan sensin zevk senin.
iyi günler dilerim

Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2011 Saat 21:56
Aslan gözükecek aga

-------------
206 X-line the Orginal
Mersin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net