![]() |
|
ÇOK ACİL -- MORAL SIFIR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 16:18 |
KARDEŞLERİM MERHABA ÖNCELİKLE ARACIM 206RC . SİZLERE BİR SORUM OLACAK. BUGÜN BAŞIMA GELENİ ANLATAYIM. DAHA ÖNCE ARACIMIN YAYLARINI DEĞİŞTİRMİŞTİM ÇOK ALÇAK OLMASI SEBEBİYLE YÜKSELTMİŞTİM. GEÇENLERDE SAĞ ÖN amortisörüm PATLADI TAK TUK SESLER GELİYORDU. SANAYİYE GİTTİK USTAYA DERDİMİ ANLATTIM BÖYLE BÖYLE amortisörü DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM DİYE. TAMAM DEDİLER BİYERDEN amortisör SİPARİŞİ VERDİLER TAM 2 SAAT BEKLEDİM VE SONUNDA GELDİ amortisörler. AMA BİRDE NE GÖREYİM GELENLER İLE BENİM ARAÇTAKİLER ARASINDA UÇURUM VAR. GELENLER BENİM ARAÇTAKİLERİN 2 KATI BÜYÜKLÜKTE. PEK ANLAMIYORUM BU YAY amortisör İŞLERİNDEN. SANIRIM BENİM ARACIMDA SPOR amortisör VAR. BİR TÜRLÜ BULAMADILAR. NEYSE TOPLADILAR PARÇALARI TOPLARKEN DE BENİM SAĞ YAYI KIRDILAR NASIL BECERDİYSELER. ÖYLE TAKTILAR ARACIM ŞİMDİ SAĞ ÇEKME YAPIYOR BİRDEN SOL ŞERİTTEN SAĞ ŞERİTE ATIYOR FREN YAPINCA. ARKADAŞLAR UZUN LAFIN KISASI BEN ŞİMDİ ARACIMA 2 ADET ÖN SPOR YAY 2 ADET ÖN SPOR amortisör KOYMAK İSTİYORUM (KONİ Mİ DİYORLAR BİLMİYORUM) BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARACIM YATIYOR ÇOK ZORUMA GİDİYOR. BİRAN ÖNCE HALLETMEM LAZIM BU DURUMU. BANA HANGİ PARÇALARI ÖNERİRSİNİZ ? BİRDE BU PARÇALARI İŞİ BİLEN ADAMLARA TAKTIRMAK İSTİYORUM BANA BİYER ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ? TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR.
Düzenleyen SeKoRC - 17 Ocak 2011 Saat 16:25 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun kardeşim.
Ben pek anlamam bu yay işinden bilenler gelir birazdan. Sende bişey olmasın,rc de dişe dokunur bişey olmasın önemli olan o. ![]() bende baya bir problemin var sandım.bana göre yok.sıkma canını |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KARDESIM SIKMA CANINI BEN BUGUN BAKIM YAPTIRDIM KOMPLE EKS SETI YAG SANZ YAGI DUNYA KADAR SEY UZUN LAFIN KISASI CIKTI 895 TL BAYILDIM ALLAH BUYUKTUR DEDIM MORALINI BOZMAYA GEREK YOK YETERKI ISI BILENE GIT AMA VERDIGIM PARADAN PISMAN DEGILIM ARACIM KITAP GIBI OLDU
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu arada o nasıl ustaymış ne tamır edebılmıs bırde uzerıne senınkını kırmış. bence git üstüne düş olayın
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
senin usta bu işden anlamıyor galiba
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
ustayı değiştir :)
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Aman sercan sıkma canını kardeş hepsi halolur canına bişi olmasın ALLAH korusun.Anlayan arkadaşlar yorumlarını yapar sende ona göre spor yaylarını alır taktırırsın.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Birincisi; bence ustanı kesinlikle degistir..
İkincisi; sana normal bir 206 nın ön amortisörlerini taktılar cok büyük bi ihtimal.. Onlarda daha konforlu olması için haliyle biraz daha büyük olmak zorunda..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sen bostancı sanayideki aydın amortisore git işini hallederler. |
|
![]() |
|
Allah Allah ılgınc gercekten. ama bu yayları degıstıgın ıyı oldu. kesık yaylar cok tehlıkelı yaa :)) bence sen en ıyısı arabayı orjınale cevır... hem bıraz konforun olur :)
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi bildiğin ustalara yaptırıcan aracını. araştırmamışmıydın ustayı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
SekorC takma kafana, harbi kolay iş. ama tabi insan bilmeyince canı yanıyor dert sanıyor. bak yaylarını eibach yada koni öneririm. Türkiye piyasasında orijinal olanları iyice ayağa düştü. kapına kadar geliyor 300 lira (307 için olan, seninki daha ucuzdur). amortisör mü istiyorsun? K&N serileri, ortalama 120 liraya bulursun, sonra araban yol tutmazsa... tutmaz diye birşey yok yılan gibi tutar. Usta istersen benim tanıdık var levent eski sanayide. hem birşeyi kırarsa da yenisini alıp takacak adam. canını sıkmaya değmez kardeşim, içini rahat tut, hallolur
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sanırım öyle oldu kardeşim ben anlamıyorum parasıyla değilmi bu işler neyse parası vericem aracıma aynı amortisörlerden taksınlar istiyorum sağlam çalışsın yeterli benim konforda gözüm yok yol tutuşu iyi olsun yeterli
|
|
![]() |
|
Teşekkür Ederim en kısa zamanda uğrayacağım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |