![]() |
|
in-dash teyp kullananlar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 14:23 |
Arkadaşlar aracıma monitörlü tv ve navigasyon özelliği olan ancak ses kalitesi de kötü olmayan uygun fiyatlı bir in-dash cd çalar almak istiyorum.. necvox navitech pioneer kenwood epoch gibi birçok markanın indash cd çaları mevcut.. Hem ses kalitesi iyi hem sağlam hemde uygun fiyatlı bi marka öneriniz varmı.. in dash kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. bütün modellere aktım netten ama kafam çok karıştı.. şimdiden teşekkürler |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-navigasyonlu-double-teyp/detay?source=promotion_topl
bu adam çok ıyı fıyatlara satıyor bu markanın ın-dashı da vardır muhtemelen ara sor ıstersen |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
teşekkrler emrah bu satıcının tüm ilanlarına baktım 590 liraya indash teypleri var.. 1.075 lira da pioneer in indashı.. pioneerlerin ses kalitesi diğer markalara göre (navitech necvox vs) çok daha iyidir diye düşünüyorum markayı göz önüne alarak.. ancak pioneer indash larda navigasyon ve tv özelliği yok sanırım.. kullanan var mı arkadaşlar navitech ya da necvox ?
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ben uzun süre indash kulladım,tv anteni bağlantılarıyla tv izleyebiliosun ama benım kullandıgımda navgasyon yoktu. hepsı bır arada urun varmı onuda bılmıorum ama ben navitechden memnundum. simdi ise teyp ankara temsılcımız harunda
|
|
![]() |
|
necvox un ürünleri var hocam tv navigasyon dvd hepsi bir arada olan.. Navitech in ses kalitesi nasıldı hocam pioneer kenwood jvc standardında teyplere göre.. hani arada uçurum yoksa bende navitech almak istiyorum ama ilerde orta düzey bi ses sistemi kurarsam bu teyp beni memnun edermi şüphesi var.. pioneer in ya da jvc nin normal bi teybi 200 liraya bile alınabiliyor.. Navitech indash 600 lira civarı.. hani bu kadar para verip düzgün bi ses alamıycaksam indash almakta mantıksız geliyor.. sizin tecrübeniz var bu konuda..
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ben sistem bağlamıştım ve güzel sonuç aldım elbet bir pioneer değildir ama fiyatda o değil zaten,ayrıca benim bağladığım sistem bir anfi 30luk bas ve comp takımı. oldukca güzeldi ve hic sorun cıkarmadı. |
|
![]() |
|
çok sevindim bilgiler için çok teşekkür ederim:) peki yol bilgisayarı kapanıyor mu indashı açınca yoksa teyp bağlandıktan sonra tamamen mi iptal oluyor sizin araç neydi?
|
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
oldum olası sevmedim şu indash leri.
![]() hayırlısı olsun. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
yokmu 206 da indash kullanannn:)
|
|
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 307 de hei double kullanıyorum pionner ana üniteden sonra bunu taktım gayet tatmin edici ses var yanlız :)
|
|
![]() |
|
direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı ne durumda peki hocam?
|
|
|
|
![]() |
|
:) bu konuda tecrübeli kimse yok anlaşılan.. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.. bi marka seçip alıcaz artık birazda şans tecrübeleri paylaşırım.. iyi geceler arkadaşlar
|
|
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hiç sevilmezmi yaa araca ayrı bi hava katıyor :)
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
EONON E837 kullanıyorum, 65x4 watt gücü var, performansındna gayet memnunum. Aracımda yol bilgisayarı yok, tek satır bilgi ekranı mevcut. Bildiğim kadarıyla bağlantı düzgün bir şekilde yapılmazsa kapı açık uyarıları varken yazı kaymıyormuş, bir de aracın saati marşa bastığınız zamanda takılıp kalıyormuş, tekrar stop edip marşa basıncaya kadar aynı saati gösteriyormuş. Tecrübeli ellerde bu sıkıntılar yaşanmıyor, şahsen ben yaşamamıştım, uygun bir şekilde montajını gerçekleştirtmiştim.
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarındaki ekran çalışmıyor tabi onları unutun bence :)
hem double din daha rahat kontrol ediliyor sayfaları geçiyorum istediğim şakıyı seçebiliyorum :) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ufak bir araştırma yapmıştım 307'im için. navigasyon olarak en ayrıntılı ve güncel navigasyonun navitech' te olduğunu gördüm. navigasyon senin için önemliyse navitech derim çünkü bazı haritalar bazı bölgeleri göstermeyebiliyor. navigasyon çokda önemli değil dersen diğer markalara bakabilirsin. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
benim aracım 306 idi yol bilgisayarı olmadığı için sorun yoktu :)) ama navigasyonu nasıl bilmiyorum
|
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|
|
![]() |
|
teşekkürler hocam bu aparatları görmüştüm.. bunun dışında necvox un bi indash i var özellikleri arasında direksiyon kumandası tanıtabilme diyor.. sanırım o teypte aparata gerek kalmıyor güzel bi özellik navigasyon ve tv de mevcut özellikleri arasında. ses kalitesini bilmiyorum ama navitech ayarında bişeydir diye tahmin ediyorum.. iigilenen başka arkadaşlar varsa inceleyebilirler
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |