Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

in-dash teyp kullananlar ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12201
Tarih: 21 Şubat 2025 Saat 13:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: in-dash teyp kullananlar ?
Mesajı Yazan: erdal
Konu: in-dash teyp kullananlar ?
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 14:23

Arkadaşlar aracıma monitörlü tv ve navigasyon özelliği olan ancak ses kalitesi de kötü olmayan uygun fiyatlı bir in-dash cd çalar almak istiyorum.. necvox navitech pioneer kenwood epoch gibi birçok markanın indash cd çaları mevcut..

Hem ses kalitesi iyi hem sağlam hemde uygun fiyatlı bi marka  öneriniz varmı.. in dash kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. bütün modellere aktım netten ama kafam çok karıştı.. şimdiden teşekkürler

-------------
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:08
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-navigasyonlu-double-teyp/detay?source=promotion_topl - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-navigasyonlu-double-teyp/detay?source=promotion_topl

bu adam çok ıyı fıyatlara satıyor bu markanın ın-dashı da vardır muhtemelen ara sor ıstersen

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:30
teşekkrler emrah bu satıcının tüm ilanlarına baktım 590 liraya indash teypleri var.. 1.075 lira da pioneer in indashı.. pioneerlerin ses kalitesi diğer markalara göre (navitech necvox vs) çok daha iyidir diye düşünüyorum markayı göz önüne alarak.. ancak pioneer indash larda navigasyon ve tv özelliği yok sanırım.. kullanan var mı arkadaşlar navitech ya da necvox ?

-------------

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 15:33
ben uzun süre indash kulladım,tv anteni bağlantılarıyla tv izleyebiliosun ama benım kullandıgımda navgasyon yoktu. hepsı bır arada urun varmı onuda bılmıorum ama ben navitechden memnundum. simdi ise teyp ankara temsılcımız harunda

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 17:07
necvox un ürünleri var hocam tv navigasyon dvd hepsi bir arada olan.. Navitech in ses kalitesi nasıldı hocam pioneer kenwood jvc standardında teyplere göre.. hani arada uçurum yoksa bende navitech almak istiyorum ama ilerde orta düzey bi ses sistemi kurarsam bu teyp beni memnun edermi şüphesi var.. pioneer in ya da jvc nin normal bi teybi 200 liraya bile alınabiliyor.. Navitech indash 600 lira civarı.. hani bu kadar para verip düzgün bi ses alamıycaksam indash almakta mantıksız geliyor.. sizin tecrübeniz var bu konuda..

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 17:39

ben sistem bağlamıştım ve güzel sonuç aldım elbet bir pioneer değildir ama fiyatda o değil zaten,ayrıca benim bağladığım sistem bir anfi 30luk bas ve comp takımı. oldukca güzeldi ve hic sorun cıkarmadı.

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 17:44
çok sevindim bilgiler için çok teşekkür ederim:) peki yol bilgisayarı kapanıyor mu indashı açınca yoksa teyp bağlandıktan sonra tamamen mi iptal oluyor sizin araç neydi?

-------------

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 19:02
oldum olası sevmedim şu indash leri.Gülme
hayırlısı olsun.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 19:52
Orjinalini yazan: Özgür Özgür Yazdı:

oldum olası sevmedim şu indash leri.Gülme
hayırlısı olsun.
:) niye yaaa

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 22:31
yokmu 206 da indash kullanannn:)

-------------

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 22:59
ben 307 de hei double kullanıyorum pionner ana üniteden sonra bunu taktım gayet tatmin edici ses var yanlız :)

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 23:12
direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı ne durumda peki hocam?

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 00:29
:) bu konuda tecrübeli kimse yok anlaşılan.. yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.. bi marka seçip alıcaz artık birazda şans tecrübeleri paylaşırım.. iyi geceler arkadaşlar

-------------

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 00:35
hiç sevilmezmi yaa araca ayrı bi hava katıyor :)

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 02:08
EONON E837 kullanıyorum, 65x4 watt gücü var, performansındna gayet memnunum. Aracımda yol bilgisayarı yok, tek satır bilgi ekranı mevcut. Bildiğim kadarıyla bağlantı düzgün bir şekilde yapılmazsa kapı açık uyarıları varken yazı kaymıyormuş, bir de aracın saati marşa bastığınız zamanda takılıp kalıyormuş, tekrar stop edip marşa basıncaya kadar aynı saati gösteriyormuş. Tecrübeli ellerde bu sıkıntılar yaşanmıyor, şahsen ben yaşamamıştım, uygun bir şekilde montajını gerçekleştirtmiştim.

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 08:05
Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarındaki ekran çalışmıyor tabi onları unutun bence :)
hem double din daha rahat kontrol ediliyor sayfaları geçiyorum istediğim şakıyı seçebiliyorum :)

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 09:43

ufak bir araştırma yapmıştım 307'im için. navigasyon olarak en ayrıntılı ve güncel navigasyonun navitech' te olduğunu gördüm. navigasyon senin için önemliyse navitech derim çünkü bazı haritalar bazı bölgeleri göstermeyebiliyor. navigasyon çokda önemli değil dersen diğer markalara bakabilirsin.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 11:21
benim aracım 306 idi yol bilgisayarı olmadığı için sorun yoktu :)) ama navigasyonu nasıl bilmiyorum

Mesajı Yazan: sinangndz
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 22:14
Orjinalini yazan: the_beKKo the_beKKo Yazdı:

Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarındaki ekran çalışmıyor tabi onları unutun bence :)
hem double din daha rahat kontrol ediliyor sayfaları geçiyorum istediğim şakıyı seçebiliyorum :)
Arkadaşlar araçlarınızın orjinal direksiyon kumandalarını birçok teyple kullanabilirsiniz,lütfen linki inceleyiniz:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-mujde-direksiyon-kumandasi-sorununuz-cozuldu/detay - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kablo-aksesuar-mujde-direksiyon-kumandasi-sorununuz-cozuldu/detay

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 23:09
teşekkürler hocam bu aparatları görmüştüm.. bunun dışında necvox un bi indash i var özellikleri arasında direksiyon kumandası tanıtabilme diyor.. sanırım o teypte aparata gerek kalmıyor güzel bi özellik navigasyon ve tv de mevcut özellikleri arasında. ses kalitesini bilmiyorum ama navitech ayarında bişeydir diye tahmin ediyorum.. iigilenen başka arkadaşlar varsa inceleyebilirler

-------------

Mesajı Yazan: mehmetaydinpug
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 11:06
epoch marka sakın almayın arkadaşlar sıfır almıştım 10 defa kızakta sorun yaşadım yinede siz bilirsini bilginize

-------------
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 14:05
iyi ama bu indash lar 206 lara uymuyor bende çok istyordum
çerçeve dar
307 lere güzel oluyor
tabi bide sürgülü olaylarıda çok cins duruyor.

Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 17:19
alıcaksın güzel bir duble din takıcaksın 307ye :))) içinde navigasyonda olursa yemede yanında yat

Mesajı Yazan: slayer65
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2014 Saat 07:09
Arkadaşlar in dash teyplerin hepsi 206 ya uyuyormu acaba indash almayi düşünüyorum ve daha önce hiç in dash teyibi arabaya takılı halde görmedim yuvaya uymama gibi bi sorun varmı acaba?

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2014 Saat 13:21
in dash teyplerin hepsi 206 ya uygun. zaten normal teyple aynı boyutta oldugundan yuvaya birebir oturuyor. montaj sonrasında açma tusuna basıyorsunuz icerden ekran cıkıyor dısarı. ben necvox kullanıyorum. indash teyp tavsiye ederim güzel oluyor fakat mekanizması naziktir söyliyeyim.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2014 Saat 13:22

-------------

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2014 Saat 09:00
BENDE VAR VE MEMNUN DEĞİLİM BİLGİNİZE...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2014 Saat 12:57
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

BENDE VAR VE MEMNUN DEĞİLİM BİLGİNİZE...

ne marka sendeki nesinden memnun degilsin?

-------------

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2014 Saat 17:08
navitech var ve tahmin ettiğim gibi çıkmadı tiz yok denecek kadar az sırf bass vuruyor ki bass -7 kadar düşürdüm ..
teybi kapatıp açtın mı kalan şarkıdan değilde en baştan ilk şarkıdan başlıyor ...
her klip oynatmıyor..
vs vs vs...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: hasanxs
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2014 Saat 23:42
Hocam Roadstar Rd8410n kullanıyorum uygun fiyatlı geldi ilk önce biraz tereddüt ettim ama gayet memnunum gps i ekranı ipod bağlantısı falan genel olarak beklediğimin dahada üstünde bi cihaz sadece tek sıkıntı 206 da teybi birazdaha yuvada dışarı koymak gerekiyor

Mesajı Yazan: okaNStarss
Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2014 Saat 10:11
dostum her video oynatıyor bendede navitech var ntv 7200 olan indash ama convertlerken video farmatı önemli onu yaparsan hepsini oynatıryore :)

-------------
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg   
Kum Gri

Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2014 Saat 17:45
Orjinalini yazan: okaNStarss okaNStarss Yazdı:

dostum her video oynatıyor bendede navitech var ntv 7200 olan indash ama convertlerken video farmatı önemli onu yaparsan hepsini oynatıryore :)
BEN KLİP İNDİRMEYİ DENEMEDİM GENELLİKLE ARKADAŞLARIM İNDİRİP YAPMAYA ÇALIŞTILAR AMA OLMADI ...
SANA MAİL ADRESİMİ VERSEM BANA KLİPLERİ MAİL OLARAK ATARMISIN ???
AYNI KLİPLERDEN GINA GELDİ ARTIK...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2014 Saat 18:40
evet benim necvoxda da clip formatını bulana kadr kafayı yemistim, sonunda mp4 formatında karar kıldı makina, önce begendigim klipleri bilgisayarıma indiriyorum sonra convert programı ile mp4 formatına cevirip, sd kartın icine yukluyorum, ayda 1-2 yeni klip ekliyorum.
Smile

-------------

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 07 Kasım 2014 Saat 20:43
Bu iş herhangibir Converter programıyla çözülür yapılması gereken ekranın çözünürlüğünü ve hangi formatları destekledığını öğrenmek benim navigasyonumda video destekli ancak her klibi açmıyor kendı çözünürlüğüne göre ayarlanınca oynatıyor sorunsuz olarak bahsettığınız sıkıntıda bunun aynısı bence bu bır sorun değil.in-dashlar bu aralar benımde ılgımı çekiyor o yuzden konuyu okudum özellikle youtube de bununla ılgılı bır vıdeo ızledım yabancı bır adam ayıcık falan koymuş ın-dashın uzerıne tanıttığı model goruntu ve işlev olarak benı etkıledi çünkü bazı ın-dash modelleri gerçekten çok çirkin olabiliyor bence ekran açılmadan önceki görünümüde önemli.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 07 Kasım 2014 Saat 20:53
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Bu iş herhangibir Converter programıyla çözülür yapılması gereken ekranın çözünürlüğünü ve hangi formatları destekledığını öğrenmek benim navigasyonumda video destekli ancak her klibi açmıyor kendı çözünürlüğüne göre ayarlanınca oynatıyor sorunsuz olarak bahsettığınız sıkıntıda bunun aynısı bence bu bır sorun değil.in-dashlar bu aralar benımde ılgımı çekiyor o yuzden konuyu okudum özellikle youtube de bununla ılgılı bır vıdeo ızledım yabancı bır adam ayıcık falan koymuş ın-dashın uzerıne tanıttığı model goruntu ve işlev olarak benı etkıledi çünkü bazı ın-dash modelleri gerçekten çok çirkin olabiliyor bence ekran açılmadan önceki görünümüde önemli.

kesinlikle kapalı durumdayken sade olması şart, konsolu bozmamalı. çözünürlük olayında da sana katılıyorum, ekran cozunurlugune gore ayar verip convert etmek lazım. deneme yanılma ile cozme donemlerimde bir cok format ve cozunurluk denemistim, sd kartın icine aynı video bi suru formatta atmıstım, mp4 olan, mp4 olan2, mp4 olan cozunurluk 640, avi olan, avi olan 2 gibi 20 tane format atmıstım :)) calısan formatı yakalayınca ulastım, cihazın kabul ettigine. LOL

-------------

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 07 Kasım 2014 Saat 22:19
Sorma hocam ya dediğin doğru bende uğraşmıştım zamanında daha doğrusu cihazdan kaynaklanan bir problem var bile sanmıştım ancak öğrendikten sonra benim için bir problem değil bu artık ama hepimiz bu yollardan geçerek öğreniyoruz bu bilgileri başka türlü başımıza gelmese nerden bilelim :) şimdi mp4 formatında herhangibir yerden indirdiğim video klibi programla convert ederek navigasyonun ekran çözünürlüğüne göre değiştirip açabiliyorum.In-dash da aynı sıstem uzun lafın kısası bu yöntemlerle klipte sınır yok artık kişinin hayal gücüne kalıyor gerisi.Bu arada in-dash için fikir verebilirim almak isteyenler baksın ekran açılmadan görüntüsü gayet şık ben sevdim ses çıkışı 60X4 navigasyon geri görüş kamera yerı var usb sd vs. fiyatta uygun geldi Jameson JS-821 ın-dash araştıranlar baksınlar derim.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: okaNStarss
Mesaj Tarihi: 08 Kasım 2014 Saat 11:10
arkadaşalr bende navitech ntv-7100 indsh var ama bunun remote kontrole uyumlumu bilmiyorum bilen varmı ara aparatı kaç para varsa onu takayım diyorum boşta duruyo zavallıcak :D

-------------
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg   
Kum Gri

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net