![]() |
|
Angel Eye seçimi yardım lütfen!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2011 Saat 00:03 |
||
arkadaşlar meraba. arabama yakın zamanda bi angel eye alacam fakat karar veremiyorum. özelikle marka konusunda. angel halkalarının beyaz yanmasını istiyorum fakat duydugum kadarıyla bunlar okadarda sağlıklı değillermiş. doğrumudur bu bilgi, halkaları beyaz kullanan varmı?
bir de bütçe sınırı olmadan, en iyi olduğunu düşündüğünüz iki markayı sayarmısınız bana.
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
herkes birşey atıyor. 106 ımda mix kullanmıştım. 206 da sonar marka kullanıyorum belkide en ucuzları bunlar. hiçbir problemde çıkmadı. Kesene en uygun beğendiğini al kullan.
|
|||
![]() |
|||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
beyaz angel halkalarda sorun oluyomu. ışığın kısık yanması gibi?
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
aynen katılıyorum bende Benim aracımdada SONAR marka var taktırdığım yerde JUNYAN markası yoktu onu sordum adamlar hemen yerden yere vurdular markayı JUNYAN olan yere SONAR ı Sordum yokmu diye sizde aynı şekilde Bu Sefer SONAR ı yerden yere vurmaya başladı adamlar. BİLDİĞİM KADARIYLA JUNYAN MARKALI FARIN ANGEL IN HALKALARI NORMAL FAR RENGİNDE YANIYORMUŞ.. SONAR DA HALKALAR XENON GİBİ BEYAZ YANIYOR ÇİFTİNİ 200 - 225 TL YE TEMİN EDEBİLİRSİN YARDIM İSTERSENİZ SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM KARDEŞİM Düzenleyen albaydemircan - 12 Ocak 2011 Saat 00:35 |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
gündüz beyaz pek gözükmez. sis - park gezmiyeceksen zaten Xenon takarsan akşam bile halkaların belli olmaz pek. Halkalara pek takma al en ucuzunu ![]() |
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
||
Fk depo da 5 led var ledler sarı yanar bu sayede gündüzde halkalar görülebilir , ayrıca ledleri değişmek çok kolay istersen beyazda yapabilirsin farın arkasında sekmanlı bi kapak var içini rahatlıkla açabiliyorsun, buharlanma yapmaz ve fiyatındanda anlaşılabileceği gibi en kalitelisi budur.. diğer tüm markalar bildiğim kadarıyla 2 ledli ve ledler patladımı değiştirmekte daha sıkıntılı diye tahmin ediyorum.. Şekil itibariyle de benim en çok hoşuma giden model fk olmuştu sonar junyan eagle eye vs vs beğenmedim açıkçası..bi kere alırsın 50-100 lira için sıkıntı yaşama derim.. resmimde görünen farlar fk dır
|
|||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
||
ayrıca farları alırken angel far kullanan bi çok kişinin aydınlatma problemi yaşadığını anlatan bi ton yorum okudum ve neredeyse vazgeçiyordum almaktan ki zaten şehir içi kullanıyorum dedim ve bi cesaret aldım.. Aydınlatma anlamında sorun yaşamadım bu farlarda canavar gibi maaşallah.. Belki de bu da marka ile ilgili bi sorundu..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bizim farların buharlaşma yaptığını kim söyledi ben söylemedim şahsen kafam hep rahat ve şimdiye kadarda hiç öyle bir problemlede karşılaşmadım 50-100 lira meselesi değil, oldum olaso sonradan ledli farları sevmemişimdir. buhar yapsada yapmasada ![]() Düzenleyen albaydemircan - 12 Ocak 2011 Saat 00:33 |
|||
![]() |
|||
||
:) kardeşim ben tecrübelerimi aktardım arkadaşa far fanatiği değilim ya da far satmıyorum.. hem sizin farınız bizim farımız gibi bi sahiplenmeye ve dışlamaya da gerek yok bence :)) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ben kimseyi sahiplenmiyor yada kimseyi dışlamıyorum en baştaki yorumumu okursan neler anlatmak istediğimi anlayacaksın |
|||
![]() |
|||
||
aynen bencede pek bi farkı yok dediğim gibi nasıl olsa yan sanayi orjinallik beklemek yanlış ama işini fazlasıyla görür |
|||
![]() |
|||
||
"""bizim farların buharlaşma yaptığını kim söyledi ben söylemedim şahsen kafam hep rahat """ sizin farların buharlaşma yaptığını yazmadım dikkatli okuyun arada virgül var virgülden önce kıyas var virgülden sonra farlarımı anlatmaya devam ediyorum..sizin farlardan alalım arkadaşa fk kötüdür iyi geceler..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Yanlış hatırlamıyorsam markalardan birinde ya far motoru vardı ya da orjinal farların motoru bu angellere uyuyordu, şimdi hangi marka olduğu aklıma gelmiyor, fakat angel halkaları sarı yanıyordu onu hatırlıyorum sadece, bence böyle birşey tercih et derim.
|
|||
![]() |
|||
||
öylemi tamam, hay allah razı olsun. yardımın için sanada en iyi geceler |
|||
![]() |
|||
||
halkaları sarı yanan JUNYAN olsa gerek adam satmaya çalışırkende motor falan diye bişey söylemişti pek umursamamıştım yalnız kafamdaki soruyu sorunca bi anda vaz geçtim '' ANGELLER NE RENK YANIYOR'' diye sordum adam sarı deyince anında vazgeçtim SONAR markası beyaz yandığını duydum diye SONAR aldım fiyatta uygun olunca piyasaya göre hemen taktırdım anlayacağınız |
|||
![]() |
|||
||
junyan ın halkaları beyaz yanar sarı yanan tek marka fk depo dur.. far yükseklik motoruda sadece fk nın üzerinde gelir diğerlerinde yoktur..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Şimdi baktım tekrar emin olmak adına, söylediğiniz gibi FK marka angeller benim söylediğim sarı yanan ve üzerinde far motoru ile gelen, açıkçası bugün angel far almayı düşünsem tercih edeceğim marka FK olur bu far motorundan ötürü ki benim tercihimin asıl sebebi bu farlarda mercek olmasıdır. Size sormak istediğim soru, farlarınızı xenon kit ile mi kullanıyorsunuz yoksa bildiğimiz halojen ampullerle mi? Görüş için neler söyleyebilirsiniz?
|
|||
![]() |
|||
||
ben şahsen xenon kitiyle kullanıyorum benim arctada mercek mevcut şu an için memnunum |
|||
![]() |
|||
||
kaç kalvinlik xenon kullanıyorsunuz ve yağışlı havalarda gece performansı nasıl?
|
|||
![]() |
|||
||
sonar: 260 tl
junyan: 305 tl
fk/depo: 344 tl
fiyatlara bakarak kalite hakkında az çok fikir edinebilirsin.. atalarda söylemiş zaten "ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti"
Ben gidip tak şunu deyip taktırmadım birkaç ay araştırdım ne nedir artıları eksileri nelerdir sordum soruşturdum ve sonunda fk ya karar verdim.. sen kesene kaliteye ve göz zevkine göre karar verirsin kardeşim.. Amaç "SANA" yardımcı olabilecek tecrübeleri fikirleri paylaşmak..
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |