Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Angel Eye seçimi yardım lütfen!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12162
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 13:54
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Angel Eye seçimi yardım lütfen!!
Mesajı Yazan: phaselispa
Konu: Angel Eye seçimi yardım lütfen!!
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:03
arkadaşlar meraba. arabama yakın zamanda bi angel eye alacam fakat karar veremiyorum. özelikle marka konusunda. angel halkalarının beyaz yanmasını istiyorum fakat duydugum kadarıyla bunlar okadarda sağlıklı değillermiş. doğrumudur bu bilgi, halkaları beyaz kullanan varmı?

bir de bütçe sınırı olmadan, en iyi olduğunu düşündüğünüz iki markayı sayarmısınız bana.

-------------
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza

Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:12
herkes birşey atıyor. 106 ımda mix kullanmıştım. 206 da sonar marka kullanıyorum belkide en ucuzları bunlar. hiçbir problemde çıkmadı. Kesene en uygun beğendiğini al kullan.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:17
beyaz angel halkalarda sorun oluyomu. ışığın kısık yanması gibi?

-------------

Alex "De" Souza

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:19
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

herkes birşey atıyor. 106 ımda mix kullanmıştım. 206 da sonar marka kullanıyorum belkide en ucuzları bunlar. hiçbir problemde çıkmadı. Kesene en uygun beğendiğini al kullan.

aynen katılıyorum bende
Benim aracımdada SONAR marka var taktırdığım yerde JUNYAN markası yoktu onu sordum adamlar hemen yerden yere vurdular markayı
JUNYAN olan yere SONAR ı Sordum yokmu diye sizde aynı şekilde Bu Sefer SONAR ı yerden yere vurmaya başladı adamlar.
BİLDİĞİM KADARIYLA JUNYAN MARKALI FARIN  ANGEL IN HALKALARI NORMAL FAR RENGİNDE YANIYORMUŞ..
SONAR DA HALKALAR XENON GİBİ BEYAZ YANIYOR
ÇİFTİNİ 200 - 225 TL YE TEMİN EDEBİLİRSİN YARDIM İSTERSENİZ SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM KARDEŞİM

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:19
Orjinalini yazan: phaselispa phaselispa Yazdı:

gündüz beyaz pek gözükmez. sis - park gezmiyeceksen zaten Xenon takarsan akşam bile halkaların belli olmaz pek. Halkalara pek takma al en ucuzunu Gülme

-------------

Mesajı Yazan: erdal
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:21

Fk depo da 5 led var ledler sarı yanar bu sayede gündüzde halkalar görülebilir , ayrıca ledleri değişmek çok kolay istersen beyazda yapabilirsin farın arkasında sekmanlı bi kapak var içini rahatlıkla açabiliyorsun, buharlanma yapmaz ve fiyatındanda anlaşılabileceği gibi en kalitelisi budur.. diğer tüm markalar bildiğim kadarıyla 2 ledli ve  ledler patladımı değiştirmekte daha sıkıntılı diye tahmin ediyorum..

Şekil itibariyle de benim en çok hoşuma giden model fk olmuştu sonar junyan eagle eye vs vs beğenmedim açıkçası..

bi kere alırsın 50-100 lira için sıkıntı yaşama derim.. resmimde görünen farlar fk dır

-------------
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:25
ayrıca farları alırken angel far kullanan bi çok kişinin aydınlatma problemi yaşadığını anlatan bi ton yorum okudum ve neredeyse vazgeçiyordum almaktan ki zaten şehir içi kullanıyorum dedim ve bi cesaret aldım.. Aydınlatma anlamında sorun yaşamadım bu farlarda canavar gibi maaşallah.. Belki de bu da marka ile ilgili bi sorundu..

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:25
Orjinalini yazan: erdalkurtcu erdalkurtcu Yazdı:

Fk depo da 5 led var ledler sarı yanar bu sayede gündüzde halkalar görülebilir , ayrıca ledleri değişmek çok kolay istersen beyazda yapabilirsin farın arkasında sekmanlı bi kapak var içini rahatlıkla açabiliyorsun, buharlanma yapmaz ve fiyatındanda anlaşılabileceği gibi en kalitelisi budur.. diğer tüm markalar bildiğim kadarıyla 2 ledli ve  ledler patladımı değiştirmekte daha sıkıntılı diye tahmin ediyorum..

Şekil itibariyle de benim en çok hoşuma giden model fk olmuştu sonar junyan eagle eye vs vs beğenmedim açıkçası..

bi kere alırsın 50-100 lira için sıkıntı yaşama derim.. resmimde görünen farlar fk dır

bizim farların buharlaşma yaptığını kim söyledi ben söylemedim şahsen kafam hep rahat
ve şimdiye kadarda hiç öyle bir problemlede karşılaşmadım
50-100 lira meselesi değil, oldum olaso sonradan ledli farları sevmemişimdir.
buhar yapsada yapmasada

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:30

:) kardeşim ben tecrübelerimi aktardım arkadaşa far fanatiği değilim ya da far satmıyorum.. hem sizin farınız bizim farımız gibi bi sahiplenmeye ve dışlamaya da gerek yok bence  :))

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:31

:) kardeşim ben tecrübelerimi aktardım arkadaşa far fanatiği değilim ya da far satmıyorum.. hem sizin farınız bizim farımız gibi bi sahiplenmeye ve dışlamaya da gerek yok bence  :))

ben kimseyi sahiplenmiyor yada kimseyi dışlamıyorum en baştaki yorumumu okursan neler anlatmak istediğimi anlayacaksın

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:33

Orjinalini yazan: phaselispa phaselispa Yazdı:

gündüz beyaz pek gözükmez. sis - park gezmiyeceksen zaten Xenon takarsan akşam bile halkaların belli olmaz pek. Halkalara pek takma al en ucuzunu Gülme

aynen bencede pek bi farkı yok dediğim gibi nasıl olsa yan sanayi orjinallik beklemek yanlış
ama işini fazlasıyla görür

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:40

"""bizim farların buharlaşma yaptığını kim söyledi ben söylemedim şahsen kafam hep rahat """

sizin farların buharlaşma yaptığını yazmadım dikkatli okuyun arada virgül var virgülden önce kıyas var virgülden sonra farlarımı anlatmaya devam ediyorum..

sizin farlardan alalım arkadaşa fk kötüdür iyi geceler..

-------------

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:46
Yanlış hatırlamıyorsam markalardan birinde ya far motoru vardı ya da orjinal farların motoru bu angellere uyuyordu, şimdi hangi marka olduğu aklıma gelmiyor, fakat angel halkaları sarı yanıyordu onu hatırlıyorum sadece, bence böyle birşey tercih et derim.

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:48

"""bizim farların buharlaşma yaptığını kim söyledi ben söylemedim şahsen kafam hep rahat """

sizin farların buharlaşma yaptığını yazmadım dikkatli okuyun arada virgül var virgülden önce kıyas var virgülden sonra farlarımı anlatmaya devam ediyorum..

sizin farlardan alalım arkadaşa fk kötüdür iyi geceler..

öylemi tamam, hay allah razı olsun.
yardımın için
sanada en iyi geceler

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:51
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Yanlış hatırlamıyorsam markalardan birinde ya far motoru vardı ya da orjinal farların motoru bu angellere uyuyordu, şimdi hangi marka olduğu aklıma gelmiyor, fakat angel halkaları sarı yanıyordu onu hatırlıyorum sadece, bence böyle birşey tercih et derim.

halkaları sarı yanan JUNYAN olsa gerek adam satmaya çalışırkende motor falan diye bişey söylemişti
pek umursamamıştım yalnız kafamdaki soruyu sorunca bi anda vaz geçtim
'' ANGELLER NE RENK YANIYOR'' diye sordum adam sarı deyince anında vazgeçtim
SONAR  markası beyaz yandığını duydum diye SONAR aldım fiyatta uygun olunca piyasaya göre hemen taktırdım anlayacağınız

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 00:57
junyan ın halkaları beyaz yanar sarı yanan tek marka fk depo dur.. far yükseklik motoruda sadece fk nın üzerinde gelir diğerlerinde yoktur..

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:11

junyan ın halkaları beyaz yanar sarı yanan tek marka fk depo dur.. far yükseklik motoruda sadece fk nın üzerinde gelir diğerlerinde yoktur..

Şimdi baktım tekrar emin olmak adına, söylediğiniz gibi FK marka angeller benim söylediğim sarı yanan ve üzerinde far motoru ile gelen, açıkçası bugün angel far almayı düşünsem tercih edeceğim marka FK olur bu far motorundan ötürü ki benim tercihimin asıl sebebi bu farlarda mercek olmasıdır. Size sormak istediğim soru, farlarınızı xenon kit ile mi kullanıyorsunuz yoksa bildiğimiz halojen ampullerle mi? Görüş için neler söyleyebilirsiniz?

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:14

Şimdi baktım tekrar emin olmak adına, söylediğiniz gibi FK marka angeller benim söylediğim sarı yanan ve üzerinde far motoru ile gelen, açıkçası bugün angel far almayı düşünsem tercih edeceğim marka FK olur bu far motorundan ötürü ki benim tercihimin asıl sebebi bu farlarda mercek olmasıdır. Size sormak istediğim soru, farlarınızı xenon kit ile mi kullanıyorsunuz yoksa bildiğimiz halojen ampullerle mi? Görüş için neler söyleyebilirsiniz?

ben şahsen xenon kitiyle kullanıyorum benim arctada mercek mevcut şu an için memnunum

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:19
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

ben şahsen xenon kitiyle kullanıyorum benim arctada mercek mevcut şu an için memnunum

kaç kalvinlik xenon kullanıyorsunuz ve yağışlı havalarda gece performansı nasıl?

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:22
sonar: 260 tl
junyan: 305 tl
fk/depo: 344 tl

fiyatlara bakarak kalite hakkında az çok fikir edinebilirsin.. atalarda söylemiş zaten "ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti"

Ben gidip tak şunu deyip taktırmadım  birkaç ay araştırdım ne nedir artıları eksileri nelerdir sordum soruşturdum ve sonunda fk ya karar verdim.. sen  kesene kaliteye ve göz zevkine göre karar verirsin kardeşim.. Amaç "SANA" yardımcı olabilecek tecrübeleri fikirleri paylaşmak..

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:24
bendekiler 6000 K ...
yağışlı havalarda sorun yaşamadım performansı gayet iyi
marka olmamasına rağmen
bilen bir kaç arkadaşa gösterdim oto elektrikçi kendiler baktılar gayet iyi dediler
100 liraya aldığımı söylemedim onlara sordum 150 - 180 arası fiyatları var ondan sonra zaten kafam tam rahatladı anlayacağınız..
çünkü herkes farklı şeyler söylüyor kararsız kaldım şimdi ise 0 problem çok şükürler olsun

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 01:28
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

xenon kullanmıyorum hocam kısalar mercekli.. gece görüş konusundsa ise söylediğim gibi angel farlarla ilgili biçok şikayet okudum netten de bu şikayetleri bulabiirsin kolaylıkla ama ben şahsen bi problem yaşamadım.. Bu hem far merceğinin kalitesine hemde beklentiye göre değişir..

-------------

Mesajı Yazan: Sinan
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 06:14
FK derim.

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 11:06
hepsi aynı ya bu kadar arastırmaya gerek yok. Fk ların hepsindede motor yok. En kısa süre içerisinde alanda burçak ondada yok. Sonarlarada motor uyum sağlıyor. Ben kendim kullanıyorum. 6000k xenonla beraber. Mercek kalitesi diye bosunada konusmayın hepsi aynı. Orjinal mercek değil sonuçta hiçbiri.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 17:31
Ben Junyan kullanıyorum, gayet memnunum, xenon yok, halojen.
Angel'lar beyaz, gündüz hiç belli olmuyor ama gece çok şık duruyor.
Görüş konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum, kısa farlar yeterli.

Mesajı Yazan: TURAN61
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:21
gercı benımkı 307 ama gecen ay aldıgım  " eagle eye" larda hem "mercekler" var hemde" motorlar"ı..bende fk begenmıstım ama turkıyede 307 ıcın bulmak zor oldu almanyadan da getırtmedım.

-------------
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:36
Beyler xenonsuz angel muayeneden geçerken sorun yaratıyor mu?

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:39

sonar: 260 tl
junyan: 305 tl
fk/depo: 344 tl

fiyatlara bakarak kalite hakkında az çok fikir edinebilirsin.. atalarda söylemiş zaten "ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti"

Ben gidip tak şunu deyip taktırmadım  birkaç ay araştırdım ne nedir artıları eksileri nelerdir sordum soruşturdum ve sonunda fk ya karar verdim.. sen  kesene kaliteye ve göz zevkine göre karar verirsin kardeşim.. Amaç "SANA" yardımcı olabilecek tecrübeleri fikirleri paylaşmak..

hepsi aynı ya bu kadar arastırmaya gerek yok. Fk ların hepsindede motor yok. En kısa süre içerisinde alanda burçak ondada yok. Sonarlarada motor uyum sağlıyor. Ben kendim kullanıyorum. 6000k xenonla beraber. Mercek kalitesi diye bosunada konusmayın hepsi aynı. Orjinal mercek değil sonuçta hiçbiri.

demekki fazla para vermek isteyince herşeyin en pahalısını bulabiliyoruz

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:56

albaaaaaaay :) yaw yinemi başladık :)

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:58
bu kadar mesajdan sonra ne alıcağına karar vermiştir. Sırıtma

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:02
bence açtığı konuyu unuttu arkadaş hiiiiç yorum yok baksana :)

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:22
Bu mercekler değiştirmeye uygun mu peki, angelların merceklerini çıkarıp daha kalitteli olanlarını montaj yapmak mümkün müdür?

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:28

evet değiştirebilirsin ama buna gerek duyarmısın bilmiyorum.. daha kaliteli mercek alıp mercek değişimi yapanları duymuştum..

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:37
valla bütün yazılanları takip ettim de tartışmalar canımı sıktı.

far konusuna dönersek, far motoru olayını hç düşünmemiştim erdalkurtcu arkadaşımın tavsiye ettiği fk da ledleride değişebiliyor olması cezbetti biraz.

bu arada buhar olayınada gelince silikonuna  bakar o. kiminin aldığı farlarda bu iyidir kiminkinde kötüdür. mesela benim orjinal sislerden birinde buhar var diğerinde yok. buradaki asıl olay takmadan önce farları güzel ve temiz biçimde. silikonlamak. angelların hiç birisinde silikonlara güvenilmemesi taraftarıyım.

-------------

Alex "De" Souza

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:39
bide ben bu konuyu açmdan önce daha önce sonar mı junyan mı diye bi konu vardı sitede o kadar aradım bulamadım aratmaya yazzdım yine çıkmadı. zaman zaman site içi arama ile ilgili sorunlar oluyor. yönetici arkadaşlar buna bi çözüm bulamazmı acaba.

-------------

Alex "De" Souza

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 01:42
Kardeşim almadan anlayamazsın...
inan bana bende en başlarda çok yere sordum herkes farklı bişeyler söyleyince kafam allak pullak oldu.
sonra gittim sordum taktım geldim. çok şükür diyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım seninde yaşayacağını sanmıyorum. takan adamlar az çok ne yapacaklarını biliyor o yüzden içini ferah tut bence

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net