Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))
    Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 21:03
arkadaslar bugun toplu tasımayla gıderken dıkkatımı cektıde

"benzın ıle lpg 3 kurus dusmus"

"mazot 3 kurus artmışşşşş....."

bırınden alıp bırıne koymuslar :))
resmen dalga gecıyorlar mılletle yaa....Sinirli
Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 21:11
:)) made in turkey
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 22:25
dıyecek laf kalmadı artık v12 araca bınıyorlar km 1 tl yakan araclar kendı parasıyla bınsınde goreyım bakalım kac gun dayanabılecek
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 22:51
mazota baktım azönce siteden aynı değişmemiş :) 3,29 yine
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 23:10
ben bu aksam cevızlıbagda 3.33 olarak gordum yanı... emınım :)))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2011 Saat 23:49
hay maşallah giren giriyor bize
Yukarı Dön
HakanGokdemir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı HakanGokdemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 04:02
Arkadaşlar uzun süredir siteye giremediğimden dolayı şimdi bahsedeceğim  konu daha önce konuşuldumu bilemiyorum. Eğer konuşulduysa da tekrar hatırlamış oluruz değil mi?Pinch

Alem Fm dj'lerinden Nihat SIRDAR'ın sabah saat 08:00 ve akşam saat 19:00 da akaryakıt vergilerini pretesto etmek amacıyla organize ettiği ve "Eylemce"adını verdiği kutlamaya bahsettiğim saatlerde dörtlülerinizi yakarak katılmanızı rica ve ümit ediyorum. Sesimizi duyuracağımıza inanıyor ve bu protestonun bundan birkaç yıl önce işe yaradığını biliyorum.
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 08:44
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

nede olsa dizeller az yakıyor diye bizden anlıp onlara vermişlerdir. onlar az yaktığı için sorun olmaz, benzinlilerde çok yaktığı için iyi olur ve biz yine aynı paramızı kazanırız düşüncesinde olabilirler (:

PETROL FİYATLARINA BOYKOT! Banned
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 09:00
Benzin fiyatlarını BOYKOT edeni bende BOYKOT Ederim.. onu oy verirken düşünecektiniz hamdolsun demeleri iyi biliyodunuz şimdi de aman çok zam var mı diceksiniz ? ? ? TÜRKİYE DÜNYANIN EN KALİTESİZ VE EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR ! DİKKAT KALİTESİZ VE PAHALI ! hadi utanmayın söyleyin hamd olsun diyin hadiii desenizeeeee
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 10:12
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

Benzin fiyatlarını BOYKOT edeni bende BOYKOT Ederim.. onu oy verirken düşünecektiniz hamdolsun demeleri iyi biliyodunuz şimdi de aman çok zam var mı diceksiniz ? ? ? TÜRKİYE DÜNYANIN EN KALİTESİZ VE EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR ! DİKKAT KALİTESİZ VE PAHALI ! hadi utanmayın söyleyin hamd olsun diyin hadiii desenizeeeee
ben boykot ediyorum. ama sen benim boykotumu boykot edemezsin çünkü ben zaten oy vermedim ki (: vicdanım rahat. hamdolsun lafına gelincede oy vermediğim için hiç bir zaman demedim fakar bu saatten sonra dediğim tek şey var. her nekadar hakkım varsa HARAM OLSUN.
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 11:16
ben anlıyamıyorum bu ülkeyi
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 11:32
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

ben boykot ediyorum. ama sen benim boykotumu boykot edemezsin çünkü ben zaten oy vermedim ki (: vicdanım rahat. hamdolsun lafına gelincede oy vermediğim için hiç bir zaman demedim fakar bu saatten sonra dediğim tek şey var. her nekadar hakkım varsa HARAM OLSUN.
kişisel algılamayın birtek şuan bu sitede birsürü oy veren var ve boykot eden var onlar kendilerini çok iyi biliyor. anlıcaklarını anladılar umarım Wall
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 14:54

Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

kişisel algılamayın birtek şuan bu sitede birsürü oy veren var ve boykot eden var onlar kendilerini çok iyi biliyor. anlıcaklarını anladılar umarım Wall
 (: bir tek ben boykot kelimesini ben kullanınca vede sende boykot üzerinde durunca üzerime alındım yanlış anlamışım BOYKOTA DEVAM.
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 19:28
ben oy verdim boykotda ederim sanane  niye siyaset yapıyorsun kim gelirse gelsin iyi yada kötü işimize gelenler olunca iyi eger siyaset yapılan bir siteyse üyeligim iptal edilsin
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
Yukarı Dön
reserpin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reserpin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 20:53
Orjinalini yazan: selfat8 selfat8 Yazdı:

ben oy verdim boykotda ederim sanane  niye siyaset yapıyorsun kim gelirse gelsin iyi yada kötü işimize gelenler olunca iyi eger siyaset yapılan bir siteyse üyeligim iptal edilsin

Thumbs Upkatılıyorum sana. siyaset yapılmamalı.

sabahları işegidiş trafiginde yollarda binlerce araç ve içlerinde birer kişi oluyor demekki millette para var bu arabalar trafiğin içinde saatlerce çalışıyor. benzin zamlarını araçları daha fazla kullanarak mı yapıyorlar anlamıyorum . bir ürüne talep ne kadar fazla olursa o ürün o kadar fiyatlanır bu zamlar az bile.

Akaryakıta ne kadar zam gelirse gelsin, insanlar arabalarına binmekten vazgeçmiyorlar. Demek ki halkın parası var. Aslında İstanbula özel zam yapmak gerekiyor. Mesela benzin 10 lira, motorin 8 lira olsun. Trafik için belki bir çözüm olabilir. Banned
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 20:58

kesinlikle burası siyaset yapılan bir site değildir. Genel forum kurallarında yazdığı gibi yasaktır. Göz Kırpma

xMEGANx adı üyede uyarı alacaktır.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 22:25
cesıtlı goruslerın bulundugu bır kurumda boyle goruslere yer vermememız lazım. herkes sınırını bılmelı ona gore hareket etmelı dıye dusunuyorum. oy vermıs olan yada vermemıs olan kımseyı bu sekılde suclayamayız. cunku sıyası gorus kısıye ozel bır konudur. kımseye ayrımda bulunamayız...

protestomuzu yapalım ama ıpın ucunu kacırmayalım lutfen...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2011 Saat 23:17
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

kesinlikle burası siyaset yapılan bir site değildir. Genel forum kurallarında yazdığı gibi yasaktır. Göz Kırpma

xMEGANx adı üyede uyarı alacaktır.
Ümmetimin ihtilafında rahmet vardır. Hadis-i şerif.
Bir yerde herkes aynı şeyi düşünüyorsa  orada düşünülmüyor demektir. Atasözü
Eli yanan insanın bağırması kadar normal bir şey yoktur.
Cebi yanan bizlerin de bağırması kadar normal bir şey yoktur. İş akaryakıt olunca fiyatların ne durumda oluduğunu söylememe dahi gerek görmüyorum.  Bir yerde "kuzuyu kurt kapsa Ömer'den sorarlar" anlayışı hepimizde var ama bizim Ömer bizim kuzuyu değil sürüyü götürüyor gibi oluyor depoyu doldurmaya kalkınca. Kime kızacağız. Eee akaryakıt fiyatlandırmasında en büyük pay vergi olunca aklımıza hükümet geliyor ve eleştiri de hükümete oluyor. Bu noktada da hükümetin oluşum şekli seçim ve oy akla geliyor ve eleştiriler de o yönde oluyor. Haklı ya da haksız demiyorum ama eleştiri de olsun. Ha bir arkadaşımız da demiş İstanbul için akaryakıt 8-10 lira arasında olsun diye bak bu da güzel bir fikir :) Bazılarımız da buna katılmayacaktır normaldir.
Her şeyi siyah ve beyaz olarak düşünmemek lazım bu işin grisi de var. Ceza verilmeden önce bunların da dikkate alınmasını isterim.
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 Saat 09:09

bende oy verdim. bundan iyi olacağını düşünseydim bir başkasına verirdim.ülkedeki birçok seçmen de bunu düşünerek a partisine c partisine m  partisine d partisine oy veriyor.kimse kimsenin düşüncesini ipotek altına alamaz.sonuçta oy verilen yer kapalı ve tek kişilik herkes vicdanı ile başbaşa.siz eğer yukarıdaki yazınızda ki gibi düşünüyorsanız türkiyede ki oy veren seçmenlerin tamamının vicdanına hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca seçimler bir protesto şekli değil vicdan meselesidir.protesto dediğin çok dinlemediğim bu radyocunun yaptırdığı gibi olur.kimseye zarar vermeden ve gerekli mesaj anlaşılacak şekilde.forumumuzda siyasetin gerekli olmadığı, buradaki en büyük dostluk sebebinin peugeot olduğu unutulmamalı.zaten altına yazılan yorumlardan da böyle olduğu anlaşılıyor.
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 Saat 12:00
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

firmalar- ilçeler arasında bazen 3-10 kr arası fark zaten var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 17400 7 konfor
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 297 7 Saramago
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1119 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 599 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 422 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1038 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6404 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2244 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1199 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7575 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1219 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1392 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3847 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6059 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 508 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1610 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5051 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40712 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 904 0 barisF
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 4
Saramago 4
konfor 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English