Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12085
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 22:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Akaryakıta hem İNDİRİM hem B-İNDİRİM :)))
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 21:03
arkadaslar bugun toplu tasımayla gıderken dıkkatımı cektıde

"benzın ıle lpg 3 kurus dusmus"

"mazot 3 kurus artmışşşşş....."

bırınden alıp bırıne koymuslar :))
resmen dalga gecıyorlar mılletle yaa....Sinirli

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erdal
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 21:11
:)) made in turkey

-------------
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 22:25
dıyecek laf kalmadı artık v12 araca bınıyorlar km 1 tl yakan araclar kendı parasıyla bınsınde goreyım bakalım kac gun dayanabılecek

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 22:51
mazota baktım azönce siteden aynı değişmemiş :) 3,29 yine

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 23:10
ben bu aksam cevızlıbagda 3.33 olarak gordum yanı... emınım :)))

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 23:49
hay maşallah giren giriyor bize

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 04:02
Arkadaşlar uzun süredir siteye giremediğimden dolayı şimdi bahsedeceğim  konu daha önce konuşuldumu bilemiyorum. Eğer konuşulduysa da tekrar hatırlamış oluruz değil mi?Pinch

Alem Fm dj'lerinden Nihat SIRDAR'ın sabah saat 08:00 ve akşam saat 19:00 da akaryakıt vergilerini pretesto etmek amacıyla organize ettiği ve "Eylemce"adını verdiği kutlamaya bahsettiğim saatlerde dörtlülerinizi yakarak katılmanızı rica ve ümit ediyorum. Sesimizi duyuracağımıza inanıyor ve bu protestonun bundan birkaç yıl önce işe yaradığını biliyorum.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 08:44
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

nede olsa dizeller az yakıyor diye bizden anlıp onlara vermişlerdir. onlar az yaktığı için sorun olmaz, benzinlilerde çok yaktığı için iyi olur ve biz yine aynı paramızı kazanırız düşüncesinde olabilirler (:

PETROL FİYATLARINA BOYKOT! Banned

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 09:00
Benzin fiyatlarını BOYKOT edeni bende BOYKOT Ederim.. onu oy verirken düşünecektiniz hamdolsun demeleri iyi biliyodunuz şimdi de aman çok zam var mı diceksiniz ? ? ? TÜRKİYE DÜNYANIN EN KALİTESİZ VE EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR ! DİKKAT KALİTESİZ VE PAHALI ! hadi utanmayın söyleyin hamd olsun diyin hadiii desenizeeeee

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 10:12
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

Benzin fiyatlarını BOYKOT edeni bende BOYKOT Ederim.. onu oy verirken düşünecektiniz hamdolsun demeleri iyi biliyodunuz şimdi de aman çok zam var mı diceksiniz ? ? ? TÜRKİYE DÜNYANIN EN KALİTESİZ VE EN PAHALI BENZİNİNİ KULLANIYOR ! DİKKAT KALİTESİZ VE PAHALI ! hadi utanmayın söyleyin hamd olsun diyin hadiii desenizeeeee
ben boykot ediyorum. ama sen benim boykotumu boykot edemezsin çünkü ben zaten oy vermedim ki (: vicdanım rahat. hamdolsun lafına gelincede oy vermediğim için hiç bir zaman demedim fakar bu saatten sonra dediğim tek şey var. her nekadar hakkım varsa HARAM OLSUN.

-------------

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 11:16
ben anlıyamıyorum bu ülkeyi

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 11:32
Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

ben boykot ediyorum. ama sen benim boykotumu boykot edemezsin çünkü ben zaten oy vermedim ki (: vicdanım rahat. hamdolsun lafına gelincede oy vermediğim için hiç bir zaman demedim fakar bu saatten sonra dediğim tek şey var. her nekadar hakkım varsa HARAM OLSUN.
kişisel algılamayın birtek şuan bu sitede birsürü oy veren var ve boykot eden var onlar kendilerini çok iyi biliyor. anlıcaklarını anladılar umarım Wall

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 14:54

Orjinalini yazan: quiet_20 quiet_20 Yazdı:

kişisel algılamayın birtek şuan bu sitede birsürü oy veren var ve boykot eden var onlar kendilerini çok iyi biliyor. anlıcaklarını anladılar umarım Wall
 (: bir tek ben boykot kelimesini ben kullanınca vede sende boykot üzerinde durunca üzerime alındım yanlış anlamışım BOYKOTA DEVAM.

-------------

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 19:28
ben oy verdim boykotda ederim sanane  niye siyaset yapıyorsun kim gelirse gelsin iyi yada kötü işimize gelenler olunca iyi eger siyaset yapılan bir siteyse üyeligim iptal edilsin

-------------
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker

Mesajı Yazan: reserpin
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 20:53
Orjinalini yazan: selfat8 selfat8 Yazdı:

ben oy verdim boykotda ederim sanane  niye siyaset yapıyorsun kim gelirse gelsin iyi yada kötü işimize gelenler olunca iyi eger siyaset yapılan bir siteyse üyeligim iptal edilsin

Thumbs Upkatılıyorum sana. siyaset yapılmamalı.

sabahları işegidiş trafiginde yollarda binlerce araç ve içlerinde birer kişi oluyor demekki millette para var bu arabalar trafiğin içinde saatlerce çalışıyor. benzin zamlarını araçları daha fazla kullanarak mı yapıyorlar anlamıyorum . bir ürüne talep ne kadar fazla olursa o ürün o kadar fiyatlanır bu zamlar az bile.

Akaryakıta ne kadar zam gelirse gelsin, insanlar arabalarına binmekten vazgeçmiyorlar. Demek ki halkın parası var. Aslında İstanbula özel zam yapmak gerekiyor. Mesela benzin 10 lira, motorin 8 lira olsun. Trafik için belki bir çözüm olabilir. Banned

-------------
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 20:58

kesinlikle burası siyaset yapılan bir site değildir. Genel forum kurallarında yazdığı gibi yasaktır. Göz Kırpma

xMEGANx adı üyede uyarı alacaktır.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 22:25
cesıtlı goruslerın bulundugu bır kurumda boyle goruslere yer vermememız lazım. herkes sınırını bılmelı ona gore hareket etmelı dıye dusunuyorum. oy vermıs olan yada vermemıs olan kımseyı bu sekılde suclayamayız. cunku sıyası gorus kısıye ozel bır konudur. kımseye ayrımda bulunamayız...

protestomuzu yapalım ama ıpın ucunu kacırmayalım lutfen...

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2011 Saat 23:17
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

kesinlikle burası siyaset yapılan bir site değildir. Genel forum kurallarında yazdığı gibi yasaktır. Göz Kırpma

xMEGANx adı üyede uyarı alacaktır.
Ümmetimin ihtilafında rahmet vardır. Hadis-i şerif.
Bir yerde herkes aynı şeyi düşünüyorsa  orada düşünülmüyor demektir. Atasözü
Eli yanan insanın bağırması kadar normal bir şey yoktur.
Cebi yanan bizlerin de bağırması kadar normal bir şey yoktur. İş akaryakıt olunca fiyatların ne durumda oluduğunu söylememe dahi gerek görmüyorum.  Bir yerde "kuzuyu kurt kapsa Ömer'den sorarlar" anlayışı hepimizde var ama bizim Ömer bizim kuzuyu değil sürüyü götürüyor gibi oluyor depoyu doldurmaya kalkınca. Kime kızacağız. Eee akaryakıt fiyatlandırmasında en büyük pay vergi olunca aklımıza hükümet geliyor ve eleştiri de hükümete oluyor. Bu noktada da hükümetin oluşum şekli seçim ve oy akla geliyor ve eleştiriler de o yönde oluyor. Haklı ya da haksız demiyorum ama eleştiri de olsun. Ha bir arkadaşımız da demiş İstanbul için akaryakıt 8-10 lira arasında olsun diye bak bu da güzel bir fikir :) Bazılarımız da buna katılmayacaktır normaldir.
Her şeyi siyah ve beyaz olarak düşünmemek lazım bu işin grisi de var. Ceza verilmeden önce bunların da dikkate alınmasını isterim.

Mesajı Yazan: only_younus
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2011 Saat 09:09

bende oy verdim. bundan iyi olacağını düşünseydim bir başkasına verirdim.ülkedeki birçok seçmen de bunu düşünerek a partisine c partisine m  partisine d partisine oy veriyor.kimse kimsenin düşüncesini ipotek altına alamaz.sonuçta oy verilen yer kapalı ve tek kişilik herkes vicdanı ile başbaşa.siz eğer yukarıdaki yazınızda ki gibi düşünüyorsanız türkiyede ki oy veren seçmenlerin tamamının vicdanına hakaret etmiş oluyorsunuz.Ayrıca seçimler bir protesto şekli değil vicdan meselesidir.protesto dediğin çok dinlemediğim bu radyocunun yaptırdığı gibi olur.kimseye zarar vermeden ve gerekli mesaj anlaşılacak şekilde.forumumuzda siyasetin gerekli olmadığı, buradaki en büyük dostluk sebebinin peugeot olduğu unutulmamalı.zaten altına yazılan yorumlardan da böyle olduğu anlaşılıyor.

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2011 Saat 12:00

firmalar- ilçeler arasında bazen 3-10 kr arası fark zaten var

Mesajı Yazan: only_younus
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 21:28
Dün zam yapılmadan önce haberini aldım ancak buraya girip siz arkadaşlara haber veremedim :(

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 22:22
Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

firmalar- ilçeler arasında bazen 3-10 kr arası fark zaten var
çok dogru soylemıssınız aynı fırma bıle farklı ıllerde farklı fıyatlar koyabılıyor

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 23:00
arkdaşlar yarında mazota binmesin 

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 23:45
işte yakında bineceğimiz tek peugeot araçlar herkes kendine şimdiden bir tane 103 bulsun yoksa buda piyasada kalmayacak

Mesajı Yazan: TURAN61
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 23:49
alıp angellamaya baslayalımEmbarrassedEmbarrassed

-------------
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..

Mesajı Yazan: Melek
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 01:59

bu akar yakıtlar sürekli böyle zamlanırsa ben araba maraba alamıcam galiba yav nerdesin sen demircannn yaaAğlama

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net