![]() |
|
Radıo Dj' lik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 02:16 |
Selam arkadaşlar. Forumun radyosuyla ılgılı sorularım olacaktı.. Yayınları kım yapıyor.Ve dınleyen sayımız naısl . bır aralar ugrasıyordum boyle dj lıkle merak salmıstım. eger radyo bızım elımızdeyse gunun bellı saatlerınde bende yardımcı olmak ısterım ...
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir düşünce mesut eksik olma:)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bide en azında djlerde kendi hit müziklerini dinletir çünkü bizim radyodaki şarkı biraz az gibime geldi
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Bu işe yarayabileceek kadar geniş bi arşiv var elimde .))) Bir işe yarasın ısterım :D Kımde bıızm radyonun sorumlulugu :))) |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Benimde böyle güzel setlere ihtiyacım var yabancı ve türkçe arabada aynı şarkıları dinlemekten sıkıldık ta yardımcı olabilicek varsa özellikle hotfile.com upload edilmiş şekilde hepsini indirebilirim teşekkürler :)
Düzenleyen the_beKKo - 23 Aralık 2010 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
:)))) Şimdi şöyle yapsak :)))İstanbuldasın sanırım ve yakında bır fatıh bulusması var :))) Orada gorusursek hem senı kaznamıs oluruz :) hemde cd aktarımı yapmıs olurum.. daha ıyı olmaz mı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
İzmir ' de yim ki ben hehe :)
|
|
![]() |
|
:))) pekı o zmn the bakko :) su an dısarıdayım eve gectıgımde pm den msj atarım ırtıbata gecerız ulastırırm bır sekılde sana :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Sağollasın :)
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D
|
|
![]() |
|
[QUOTE=gokayy]mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D[/QUOTE
Şöyle birsey yapsak :))) Bulusmaya gelecek arkadaslar ıcın bu cd den herkeze 1' er tane yapsam ve herkez keyıfle dınlese araçlarında... bu arada tek sarkı ( set ) 69 dk sürüyor 1. sanıyesınden 69. dk ya kadar mukemmel bı sarkı.. kkoydum kafaya son gun kac kısının gelecegı bellı olsun herkeze getırcem cd lerden :) bu da benden hoşgeldım hedıyesı o zmn :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
cok ıyı fıkırrr :D
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sanırım gereklı bılgı geldı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sanırım gereklı bılgı geldı :))) [/QUOTE] geldı kardesm eyw.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla sarkı on numaraymıs kardesım elın dert gormesın cok saol:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesut kardeşim bana da yollar mısın istteyim ama gelme imkanım yok ne yazzık ki
|
|
![]() |
|
Dostum :))) ben en ıyısı uygun bı yerde paylasıyım sarkıyı boyle olmıucak :D forumda uygun bı yerde konuyu acıyorum....
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
otomatik yayın yapılıyor. Belirli saat aralıklarında yayın yapmak isteyen varsa olabilir aslında.
|
|
![]() |
|
süper fikir bende talibim en kalitelisinden bendede müzik arşivi bol
bi sıkıntı daha var 2 gündür radyo bende çalmıyor bu genel bir sorunmudur Gökhan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |