Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Radıo Dj' lik

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11810
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 00:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Radıo Dj' lik
Mesajı Yazan: Mesut
Konu: Radıo Dj' lik
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 02:16
Selam arkadaşlar. Forumun radyosuyla ılgılı sorularım olacaktı.. Yayınları kım yapıyor.Ve dınleyen sayımız naısl . bır aralar ugrasıyordum boyle dj lıkle merak salmıstım. eger radyo bızım elımızdeyse gunun bellı saatlerınde bende yardımcı olmak ısterım ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 02:25
güzel bir düşünce mesut eksik olma:)

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 09:37
aynen bide en azında djlerde kendi hit müziklerini dinletir çünkü bizim radyodaki şarkı biraz az gibime geldi

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 12:35

Bu işe yarayabileceek kadar geniş bi arşiv var elimde .))) Bir işe yarasın ısterım :D Kımde bıızm radyonun sorumlulugu :)))

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 12:53
Benimde böyle güzel setlere ihtiyacım var yabancı ve türkçe arabada aynı şarkıları dinlemekten sıkıldık ta yardımcı olabilicek varsa özellikle hotfile.com upload edilmiş şekilde hepsini indirebilirim teşekkürler :)

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 13:01
:)))) Şimdi şöyle yapsak :)))İstanbuldasın sanırım ve yakında bır fatıh bulusması var :))) Orada gorusursek hem senı kaznamıs oluruz :) hemde cd aktarımı yapmıs olurum.. daha ıyı olmaz mı :)))

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 13:10
İzmir ' de yim ki ben hehe :)

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 16:39
:))) pekı o zmn the bakko :) su an dısarıdayım eve gectıgımde pm den msj atarım ırtıbata gecerız ulastırırm bır sekılde sana :)

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 16:51
Sağollasın :)

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 17:42
mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 22:02
[QUOTE=gokayy]mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D[/QUOTE

Şöyle birsey yapsak :))) Bulusmaya gelecek arkadaslar ıcın bu cd den herkeze 1' er tane yapsam ve herkez keyıfle dınlese araçlarında... bu arada tek sarkı ( set ) 69 dk sürüyor 1. sanıyesınden 69. dk ya kadar mukemmel bı sarkı.. kkoydum kafaya son gun kac kısının gelecegı bellı olsun herkeze getırcem cd lerden :) bu da benden hoşgeldım hedıyesı o zmn :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 22:07
cok ıyı fıkırrr :D

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 22:49
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

[QUOTE=gokayy]mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D[/QUOTE

Şöyle birsey yapsak :))) Bulusmaya gelecek arkadaslar ıcın bu cd den herkeze 1' er tane yapsam ve herkez keyıfle dınlese araçlarında... bu arada tek sarkı ( set ) 69 dk sürüyor 1. sanıyesınden 69. dk ya kadar mukemmel bı sarkı.. kkoydum kafaya son gun kac kısının gelecegı bellı olsun herkeze getırcem cd lerden :) bu da benden hoşgeldım hedıyesı o zmn :D
nette vardır sanırım ismni soylersen djın veya kım seti oluşturduysa işte ısmıını versende yeter :) hotfıleden faln dırek lınk varsa daha ıı olur tabıkı bende kutahyadayım oyle bı sansım olmadıgı ıcın netten alabılırım ancak

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 22:58

[/QUOTE] nette vardır sanırım ismni soylersen djın veya kım seti oluşturduysa işte ısmıını versende yeter :) hotfıleden faln dırek lınk varsa daha ıı olur tabıkı bende kutahyadayım oyle bı sansım olmadıgı ıcın netten alabılırım ancak[/QUOTE]

sanırım gereklı bılgı geldı :)))

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 23:21
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

nette vardır sanırım ismni soylersen djın veya kım seti oluşturduysa işte ısmıını versende yeter :) hotfıleden faln dırek lınk varsa daha ıı olur tabıkı bende kutahyadayım oyle bı sansım olmadıgı ıcın netten alabılırım ancak[/QUOTE]

sanırım gereklı bılgı geldı :)))
[/QUOTE] geldı kardesm eyw.

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 23:32
valla sarkı on numaraymıs kardesım elın dert gormesın cok saol:)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 23:40
Mesut kardeşim bana da yollar mısın istteyim ama gelme imkanım yok ne yazzık ki 

Mesaj Tarihi: 23 Aralık 2010 Saat 23:43
Dostum :))) ben en ıyısı uygun bı yerde paylasıyım sarkıyı boyle olmıucak :D   forumda uygun bı yerde konuyu acıyorum....

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:29
otomatik yayın yapılıyor. Belirli saat aralıklarında yayın yapmak isteyen varsa olabilir aslında.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:43
süper fikir bende talibim en kalitelisinden bendede  müzik arşivi bol
bi sıkıntı daha var 2 gündür radyo bende çalmıyor bu genel bir sorunmudur Gökhan

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 00:04
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

süper fikir bende talibim en kalitelisinden bendede  müzik arşivi bol
bi sıkıntı daha var 2 gündür radyo bende çalmıyor bu genel bir sorunmudur Gökhan

anlık olarak bağlantıda sorun olabilir. Ama çalışıyor dinliyorum ben.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 01:34
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

otomatik yayın yapılıyor. Belirli saat aralıklarında yayın yapmak isteyen varsa olabilir aslında.

Super olur.. yalnız bu aralar eve gelıs ve gıdıs saatlerım pek uyusmuyor... yalnız bunu yapmayı cok ısterdım :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 01:39
Radyo çalmıyor bende anlamadım gitti 3 gün oluyor neredeyse,
ama kaç kere denedim yinede olmadı
Firefox Mozilla dan giriyorum ondan olabilirmi dicem ama daha önceleride dinliyordum
bende firefox 4 beta var onu indirdim ama ondan çalışmamazlık yaparmı ??

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 01:46
Kanka calıo bende .. Flash fln ıstemesın :D bı kontrol et ıstersen :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 01:57
yok be abi kaç gündür dinliyordum ama 3 gündür tık yok şamşırdım resmen 

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 02:02
Enteresan kanka yanı bundan oncekı yorumunu okudum ve hemen radyoya tıkladım merak ettım acaba yayında mı sıkıntı var dıye megersem yokmus.sorun sneın ınternet saglayıcında yanı explorer de :D olabılır :

-------------
          ____BLUETAZZ___

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net