![]() |
|
quicksilver kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lostlover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2010 Saat 11:55 |
çok teşkkr ederm yorumlarınız için :) |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
kaputu kaldırdığında sol kısımda plastik bir kapak var onun altında polen filtresi dediğimiz fakat sünger var sizinkilerde hava tutarak temizle istersen sana bir fikir vereyim, süngeri kokulu güzel bi deterjan ile yıka kurula öyle tak azda olsa hoş bi koku alır araç içine..
|
|
![]() |
|
lostlover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
birde aklıma takılan başka birşeyde aracım klimali quicksilver 2000 model.. bunlarda polen filtresi varmıdır, veya hava temizleyici herhangi bir filtre.. uzun süre binmeyip araca bindiğimde içeri toz üflüyomuş gibi geliyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim..
benim ızgaraların kapatma düğmeleri kırık değiştirmek istedim fakat çıkma düzgün birşey bulamadım orjinal olarak almak istedim komple bi takım (sağ,sol,orta panel) o da çok pahalı 500 tl gibi fiyat çıktı..
sıcaklık ayar kolu en sağda (sıcakta) olduğun da içerde nefes alınmayacak gibi oluyor camı aralamamı gerektiriyor.. bu yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim herkeze..
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
bu son derece normal bırsey her arabada ve markada aynı sey olur yanı bır sorun yok senın arabanda
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet normal her araçda olur ızgaraları kapatıp dış hava girişini de kapatırsan dışarıdan hava gelmez yalnız kış mevsimi iç sürkülasyonda camlar buğulanabilir
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o normal eski 106ımdada yeni 206dada var aynı durum. biraz içeriye hava veriyor ve buda iyi bişey bence. eğer tam kapatmak istiyorsan ızgaraları kapatmalısın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
merhaba arkadaşlar..
kafama takılan birşey war sizlerle paylaşmak istedim.. kalorifer veya klima fan ayarı 0 da iken bile çok az sıcak ya da soğuk hava üflemesi devam ediyor yani tam olarak hiç kapanmıyor.. sizce bu normal midir ? diger araçlarda da bu şekilde mi ? bi tamirciye sormuştum ufak bi akım kaçağından fanı tam olarak kapatmıyor olabilir dedi ne derece doğrudur bilemiyorum görüşlerinizi bekliyorum.. şimdiden yorum yapan herkese çok teşekkürler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |