![]() |
|
206 Plus'a Kare mi Dikdörtgen mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 18:32 |
|
özel plaka değilse yaptırma. yaptırıcaksan da kalın yazı olmasın apaçiler gibi ayrıca kare gitmez düz olur
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dikdörtgen daha iyi olacaktır kanımca.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence dikdörtgen yakışır. APP yaptıracaksan http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-app-plakada-sok-kaan-buran-ayricaligiyla-cemiyet-saci-kapida-ode-47465575/detay/?source=promotion_topl& tavsiyemdir. Ben abimin arabasına yaptırdım, Opel astranın plakaya dikkatli bak. Bu orjinal plakalı hali ![]() Bu da APP plakalı hali ![]() Geçenlerde Ankarada işim vardı, bizzat Kaan Buran isimli şahsın dükkanına gittim, yaptırdım. 15dakikada teslim ettiler. Mühür konusunda benim tavsiyem mühür vurdurma. Sadece arabayı kullandığın bölgedeki polislerden tanıdığın varsa APP plakadan dolayı ceza kesmemelerini sağla yeter. (APP plakadan dolayı evrakta sahtecilik suçundan hapis cezası ile yargılanabilirsiniz.) Mühür vurmak için öncelikle cemiyetten tanıdığın olacak ama onları da zan altında bırakmış olursun. Çünkü plakalara vurulan mühürlerde cemiyetin ve emniyet müdürlüğünün kodları var. O kodlarar bakarak nerede mühür vurulduğu öğrenilebiliyor. Mühürlü bir APP plaka ile gıcık bir polise denk gelirseniz mühür vuran kişiler de siz de suçlu duruma düşersiniz. Orjinal plakaları arabanın bagajında saklarsan şehir dışına çıkmadan önce APPleri sök, orjinalleri tak, yola devam. Şahsen ben kendi arabamda APP plaka yerine daha kolay bir çözüm buldum: Orjinal plakaların siyah yazılarını kazıyıp sprey boya ile istediğim şekilde boyamak. Ör:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9091&title=plaka-boyamak Şahsi fikrimdir. Saygılar. Düzenleyen mustiii - 14 Mayıs 2011 Saat 03:40 |
||
![]() |
||
|
Hiç Sorma Abi Yav Gece 04 te Kalkıp Etrafını Dolaştığımı Bilirim :) Zaten Ticari Taksiciler Gibi Eldiven Parlatıcım Elimden Düşmüyor... 5 Dakikalık Park Ettiğim Yerde Bile Anında Parlatıyorum ![]() ![]() Düzenleyen AlbayDemircan - 14 Mayıs 2011 Saat 01:48 |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
arkadas burhaniyedeymiş, zaten orası küçük yer küçük kasaba ilçe gibi yerlerde appye muhur basmak daha kolay oluyor. kçük yer polisler tanıdık :) illa nazın gectigi biri deng gelir diye düşünüyorum tescilden. ben yaptırdım şahsen appme muhur. cokta kolay oldu :) ama dedigim gibi küçük yer .. bide Albay ım sen bu arabayı gece evemi sokuyosun bölee :) maşşallaahhhh nazar olcak Allah korusun
Düzenleyen dinoco - 14 Mayıs 2011 Saat 01:27 |
||
![]() |
||
|
Ben Yaptırdım APP Plakayı Fakat...
Mühür Olayı Ters Adamlar Yapamayız Dedi.. Şimdiye Kadar Polis Çevirmesine Takılmadım Çok Şükür... ![]() |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
Katılıyorum adamlar trafiğin mühüründen daha okunaklı ve güzel mühür basıyorlar :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Abi Sahibinden.Comda var 130 Tl veriyosun onlar çift mühürlü yapıyo senin trafikte tanıdığın olmasına gerek yok bu işi yapanların tanıdığı var Sıkıntı olmaz Paran varsa Her Türlü :))
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
|
ilgilenen arkadaşlar mesajla ulaşabilirler.
|
||
![]() |
||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
|
arkadaşlar aranızda yeniyim. ve siteye hayran oldum. gelelim konuya. ben trafik müşaviriyim kendi 206 ma da app plaka taktım. duyduklarınız doğru 2 mühür olmadan trafikte sıkıntı yaşanıyor. dediğim gibi trf. müşaviri olduğum için emniyetlerde tanıdıklarım var isteyen olursa 2 mühürlü app plakayı yaptırabilirim. ilgilenen arkadaslara duyurulur...
|
||
![]() |
||
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
anladım ya pardon bilgilerine bakmadan yolladım bende:) |
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
![]() |
||
bro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
eskiden muameleciler çift mühürlü yapıyodu app olarak ama yasaklandıgını duymustum istersen herhangi bi trafik müşavirliğini arayıp sorabilirsin hatta bitanesinin telini yazıyım sana UÇAN TRAFİK MUSAVİRLİK 0212 557 57 08
|
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
mühürsüz app tawsiye etmiyorum trafikte çok sıkıntı yaratıyo direk polisin gözüne batıyosun mühürletebilirsen yaptır ama sağlam tanıdık olması gerek.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
bro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
![]() |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Ben reklamcıda yaptırdım siyah mat folyo kaplama app tarzı yazdırdım çerçeveleride tinerle sildiler ve direk yapıştırdılar.
Düzenleyen 3rkans - 25 Kasım 2010 Saat 13:06 |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
tinerle silinir siyah çerçeveler reklamcıda yapar bence yaptırcaksan kare yaptırma normal yaptır emniyet app lere mühür basmaz çok iyi bi tanıdıgın varsa belki
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Standart yaptır bence dikdörtgen.App plakada sıkıntı olabilir müdür olmadıgı için trafikte tanıdıgın varsa mühür yaptırabilirsin yoksa hiç birşekilde mühür vurduramazsın yasak çünkü.app yede gerek yok güzel kalın şekilde yazdır çercevesinininde siyah yerini sildir güzel bir görünüm olur.plakayıya direk yapıştırt
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
|
Mühürü nerde yaptırıyoruz? yada yaptırabiliyormuyuz..Diğer başlıklarda çift mühürden bahsedilmiş.Ayrı ayrı yerlerde mi yapılıyor bu mühür? Bide kare mi Standart plaka mı yorumunu alabilirmiyim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |