206 Plus'a Kare mi Dikdörtgen mi
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11600
Tarih: 02 Ekim 2025 Saat 01:39 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 Plus'a Kare mi Dikdörtgen mi
Mesajı Yazan: bro
Konu: 206 Plus'a Kare mi Dikdörtgen mi
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:20
Arkadaşlar 2011 Beyaz 206 Plus'a hangi plaka yakışır? Kare mi yoksa standart olan mı? Birde bu APP denilen plakayı nerde yaptırabilirim ve dikkat etmem konular neler? Trafikte sıkıntı olsun istemiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:25
app plakayı sanayideki plakacılara yaptırabilirsin. plakada mühür olmadıgından polisle sıkıntı yaşayabilirsin
------------- 2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:32
Mühürü nerde yaptırıyoruz? yada yaptırabiliyormuyuz..Diğer başlıklarda çift mühürden bahsedilmiş.Ayrı ayrı yerlerde mi yapılıyor bu mühür? Bide kare mi Standart plaka mı yorumunu alabilirmiyim
|
Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:36
Standart yaptır bence dikdörtgen.App plakada sıkıntı olabilir müdür olmadıgı için trafikte tanıdıgın varsa mühür yaptırabilirsin yoksa hiç birşekilde mühür vurduramazsın yasak çünkü.app yede gerek yok güzel kalın şekilde yazdır çercevesinininde siyah yerini sildir güzel bir görünüm olur.plakayıya direk yapıştırt
------------- 206 X-line the Orginal Mersin
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:41
3rkans Yazdı:
Standart yaptır bence dikdörtgen.App plakada sıkıntı olabilir müdür olmadıgı için trafikte tanıdıgın varsa mühür yaptırabilirsin yoksa hiç birşekilde mühür vurduramazsın yasak çünkü.app yede gerek yok güzel kalın şekilde yazdır çercevesinininde siyah yerini sildir güzel bir görünüm olur.plakayıya direk yapıştırt |
Hımm..Şu anki aracımda dediğiniz gibi çabuk silinen boya yüzünden reklamcı da djfix kaplattım.En azından silinmiyor ama ben daha kalın harf ve rakamlar istiyorum.Reklamcı yapabilirmi bilmiyorum ama olmazsa APP şart sanırım.Bu kenardaki siyahlığı nasıl siliyorsunuz?Bir çok insan kesmiş kenarlarını..
|
Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:45
tinerle silinir siyah çerçeveler reklamcıda yapar bence yaptırcaksan kare yaptırma normal yaptır emniyet app lere mühür basmaz çok iyi bi tanıdıgın varsa belki
------------- 2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 12:59
Ben reklamcıda yaptırdım siyah mat folyo kaplama app tarzı yazdırdım çerçeveleride tinerle sildiler ve direk yapıştırdılar.
------------- 206 X-line the Orginal Mersin
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 13:11
3rkans Yazdı:
Ben reklamcıda yaptırdım siyah mat folyo kaplama app tarzı yazdırdım çerçeveleride tinerle sildiler ve direk yapıştırdılar.resmini paylaşıyorum.
http://img208.imageshack.us/i/dscf1210f.jpg/">
Uploaded with http://imageshack.us - ImageShack.us |
Süper olmuş daha ne Ok APP işinden vazgeçtim,en azından trafikte sıkıntı yaşamamak için..Kare - Dikdörtgen arasında kaldım.Google da yaptığım aramada tüm 206'larda dikdörtgen plaka var.1 Tane kare gördüm onda da araba siyahtı ve fena durmuyordu.Şimdi 206 Plus'ın tamponu 207 gibi olduğu için kare daha mı iyi olur diye düşünüyorum.Tek sıkıntı arabanın beyaz olması ve plakayı göstermemesi.
|
Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 14:05
mühürsüz app tawsiye etmiyorum trafikte çok sıkıntı yaratıyo direk polisin gözüne batıyosun mühürletebilirsen yaptır ama sağlam tanıdık olması gerek.
------------- 206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68
|
Mesajı Yazan: Eleanor_
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 16:17
eskiden muameleciler çift mühürlü yapıyodu app olarak ama yasaklandıgını duymustum istersen herhangi bi trafik müşavirliğini arayıp sorabilirsin hatta bitanesinin telini yazıyım sana UÇAN TRAFİK MUSAVİRLİK 0212 557 57 08
------------- Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 16:25
Eleanor_ Yazdı:
eskiden muameleciler çift mühürlü yapıyodu app olarak ama yasaklandıgını duymustum istersen herhangi bi trafik müşavirliğini arayıp sorabilirsin hatta bitanesinin telini yazıyım sana UÇAN TRAFİK MUSAVİRLİK 0212 557 57 08 |
İlginize tşk ederim ancak ben Balıkesir-burhaniye de ikamet etmekteyim.İst bana uzak,Gerekirse bir şekilde çözerim sanırım trafikten
|
Mesajı Yazan: Eleanor_
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2010 Saat 16:27
anladım ya pardon bilgilerine bakmadan yolladım bende:)
------------- Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
Mesajı Yazan: lkr_yldz
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 22:20
arkadaşlar aranızda yeniyim. ve siteye hayran oldum. gelelim konuya. ben trafik müşaviriyim kendi 206 ma da app plaka taktım. duyduklarınız doğru 2 mühür olmadan trafikte sıkıntı yaşanıyor. dediğim gibi trf. müşaviri olduğum için emniyetlerde tanıdıklarım var isteyen olursa 2 mühürlü app plakayı yaptırabilirim. ilgilenen arkadaslara duyurulur...
|
Mesajı Yazan: lkr_yldz
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 22:21
ilgilenen arkadaşlar mesajla ulaşabilirler.
|
Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 22:37
Abi Sahibinden.Comda var 130 Tl veriyosun onlar çift mühürlü yapıyo senin trafikte tanıdığın olmasına gerek yok bu işi yapanların tanıdığı var Sıkıntı olmaz Paran varsa Her Türlü :))
------------- Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP
34 CTC 01
|
Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2011 Saat 22:44
Katılıyorum adamlar trafiğin mühüründen daha okunaklı ve güzel mühür basıyorlar :)
------------- Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+)
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 01:19
Ben Yaptırdım APP Plakayı Fakat... Mühür Olayı Ters Adamlar Yapamayız Dedi.. Şimdiye Kadar Polis Çevirmesine Takılmadım Çok Şükür...

|
Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 01:26
arkadas burhaniyedeymiş, zaten orası küçük yer küçük kasaba ilçe gibi yerlerde appye muhur basmak daha kolay oluyor. kçük yer polisler tanıdık :) illa nazın gectigi biri deng gelir diye düşünüyorum tescilden. ben yaptırdım şahsen appme muhur. cokta kolay oldu :) ama dedigim gibi küçük yer .. bide Albay ım sen bu arabayı gece evemi sokuyosun bölee :) maşşallaahhhh nazar olcak Allah korusun
------------- 2002 xt bva otomatic 206 1.4 8v yalnızca benzinli :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 01:33
dinoco Yazdı:
arkadas burhaniyedeymiş, zaten orası küçük yer küçük kasaba ilçe gibi yerlerde appye muhur basmak daha kolay oluyor. kçük yer polisler tanıdık :) illa nazın gectigi biri deng gelir diye düşünüyorum tescilden. ben yaptırdım şahsen appme muhur. cokta kolay oldu :) ama dedigim gibi küçük yer .. bide Albay ım sen bu arabayı gece evemi sokuyosun bölee :) maşşallaahhhh nazar olcak Allah korusun |
Hiç Sorma Abi Yav Gece 04 te Kalkıp Etrafını Dolaştığımı Bilirim :) Zaten Ticari Taksiciler Gibi Eldiven Parlatıcım Elimden Düşmüyor... 5 Dakikalık Park Ettiğim Yerde Bile Anında Parlatıyorum  
|
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 03:39
bro Yazdı:
Arkadaşlar 2011 Beyaz 206 Plus'a hangi plaka yakışır? Kare mi yoksa standart olan mı? Birde bu APP denilen plakayı nerde yaptırabilirim ve dikkat etmem konular neler? Trafikte sıkıntı olsun istemiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. |
Bence dikdörtgen yakışır. APP yaptıracaksan http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-app-plakada-sok-kaan-buran-ayricaligiyla-cemiyet-saci-kapida-ode-47465575/detay/?source=promotion_topl&" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-siradisi-urunler-app-plakada-sok-kaan-buran-ayricaligiyla-cemiyet-saci-kapida-ode-47465575/detay/?source=promotion_topl& tavsiyemdir. Ben abimin arabasına yaptırdım, Opel astranın plakaya dikkatli bak. Bu orjinal plakalı hali

Bu da APP plakalı hali http://imageshack.us/photo/my-images/51/s6003088.jpg/" rel="nofollow"> Geçenlerde Ankarada işim vardı, bizzat Kaan Buran isimli şahsın dükkanına gittim, yaptırdım. 15dakikada teslim ettiler. Mühür konusunda benim tavsiyem mühür vurdurma. Sadece arabayı kullandığın bölgedeki polislerden tanıdığın varsa APP plakadan dolayı ceza kesmemelerini sağla yeter. (APP plakadan dolayı evrakta sahtecilik suçundan hapis cezası ile yargılanabilirsiniz.) Mühür vurmak için öncelikle cemiyetten tanıdığın olacak ama onları da zan altında bırakmış olursun. Çünkü plakalara vurulan mühürlerde cemiyetin ve emniyet müdürlüğünün kodları var. O kodlarar bakarak nerede mühür vurulduğu öğrenilebiliyor. Mühürlü bir APP plaka ile gıcık bir polise denk gelirseniz mühür vuran kişiler de siz de suçlu duruma düşersiniz. Orjinal plakaları arabanın bagajında saklarsan şehir dışına çıkmadan önce APPleri sök, orjinalleri tak, yola devam. Şahsen ben kendi arabamda APP plaka yerine daha kolay bir çözüm buldum: Orjinal plakaların siyah yazılarını kazıyıp sprey boya ile istediğim şekilde boyamak. Ör: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9091&title=plaka-boyamak" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9091&title=plaka-boyamak Şahsi fikrimdir. Saygılar.
|
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2011 Saat 08:13
dikdörtgen daha iyi olacaktır kanımca.
------------- 2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa
|
Mesajı Yazan: Dogukan_3002
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2011 Saat 18:32
özel plaka değilse yaptırma. yaptırıcaksan da kalın yazı olmasın apaçiler gibi ayrıca kare gitmez düz olur
|
|