![]() |
|
Airbag.ve hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2010 Saat 23:34 |
arkadaşlar mrb,her insan herşeyi bilicek diye bir kaide yok bilemediğimiz yada başımıza gelmeyen sorunlar hakkında bilginize başvurmalıyım.
airbagim patlaktı yeni airbag aldım taktım zaten kaza anında patlamadığı için sorunsuz şekilde takıldı..yalnız airbag uyarı ikazı hala duruyor.yanıp yanıp sönüyor.nasıl söndürebilirim.. birde araç bazen hararet yapıyor ki çok hızlı kullanmıyorum acaba suyumu eksildi yoksa farklı bir problemmi var.her 90 100 den sonra kenara çekip devrinde çalıştırmak zorunda kalmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu kimse bi bilgisi olan???
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
airbag sorunlarının bir cok nedeni olabilir sensörler beyin elektrik vs.bilgisayara takılmadan cok zor arza tesbiti.
hararet icin fan kacda acıyor bakılmalı radyatör su ne renk camur rengi ise antifirzli su ile bir iki su yıka derim motorun ve radyatörün içini bunları kendin yapabilirsin bu arada temostat hararet müşürü geniş ve agır jant lastik vs.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadasın soyledıgı gıbı yenı aırbag ı ecu ya tanıtmak gerektıgı kanısındayım. oyle yenısını takmakla bıtmıyor ıs. ayrıca sogutma sıstemını komple kontrol etmek lazım. hararet yapması ıcın cok sebep var. sende yeterlı bılgıye sahıp degılsın anlasılan. o acıdan ıyı bır ustaya gıtmelısın bence. zaten kıs gelıyor. ıyı bır kıslık bakım uzun zaman senı rahat ettırır...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
airbag i airbagçiye yada servise göster arac su eksiltebilir hararet için onunda bi bakıması lazım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
airbag i anladım arkadaşlar ki sordumda bilgisayara baglanıp gösterilmesi gerekiyormuş..o tamam yalnız hararet sorununu anlayamadım geçenlerde kalorifer peteği çatlamış içine kül şeklinde bişey döktüler açıkları kapatıyomuş ne olduysa ondan sonra oldu o gün sanayici aracı durduğu yerde baya gaza bastı devirdaim etsin die 5 6 binlerde gezdirdi duran aracı sonra yola cıktım bi baktım ki ışık yanıyor sağa çekip biraz rolantide beklettim sondü devam ettim geçenlerde 10 km kadar yol yaptım yine yandı suyuna baktım minde max ın az yukarısına çıakrdım umarım düzelir yinde fikri olan varsa söylesin.hava filtreleri ve kışlık bakımı yapıldı 1 hafta once
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |