![]() |
|
LPG NİZ NE MARKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 22:51 |
bilgi amaclı lpg düşünen arkadaşlara belki yardımı dokunur |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vectramız atikerdi sorun yaşamadk ama en iyisi dizel kafam rahat.
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BRC ya da PRC artık ne derseniz. Bana göre prc sorun yaşadım halen de bazı sıkıntılarım yok değil
ama idare ediyoruz işte.
BRC 10 üzerinde 6 kendi kullandığım şekli ile verdiğim puandır.
LPG konusunda markadan ziyade işçilik ve iyi ayar önemli :( marka boş bence :( Boş derken yanlış anlaşılmasın güzelim kitlerin işçilik hatası yüzünden ne hallere düştüğünü gördüm. O bakımdan diyorum. Düzenleyen kapagan - 02 Kasım 2010 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
eline saglık kardeşim dizel almadıgıma bin pişman biri olarak %1000 katılıyorum ![]() 307 xt otomatik aracım lpg olarak referans aracıma aldıktan bir kaç ay sonra lpg montajlatmıştım tartairini yaptıgım kmnin haddi hesabı yok en ufak arza ışıgı olsun tekleme olsun şeytan kulagına kurşun benzinde neyse lpgdede o performans sorunsuzluk ve ayrıca formda insanlar çok yanlış yönlendiriliyor peugeotlara lpg uyum saglamadıgı bu tamamiyle saçmalık audiye mersedese vs lüks araçlara lpg uygulanırken bu araçlara neden uygulanmasın atmosferik benzinli 1,6 cc normal bi motor ve diğer yeni nesil araçlara mukayesen motoru çokta karmaşa olmıyan bir sistem uyumsuzluk diye birşey kesinlikle birşey yok ilk aldıgımda formda en sorunsuzu rolantide tekleme sorunu yaşıyorum diyordu korkarak yakşaltım lpgye oldugum şehirde en kalifiye ustayı bulup 3-5 kuruş fazla verip adam akıllı montajlanıp ayarları yapıldıktan sonra inanın en ufak bir sorun yaşamıyorsunuz ki ben yaşamadım yani he şimdiki aklım olsa hdi dan şaşmazdım oda ince bi ayrıntı malesef ![]() Düzenleyen pug307_26 - 03 Kasım 2010 Saat 04:53 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Aynen bende bu 307 lerde lpg sorulu şehir efsanesi söylentisi yüzünden lpg ye şüpheyle bakanlardanım gerek forumdan cecoli , gerek senin yazmış olduğun yorum bir nebze tekrar cesaretlenmemize sebep oluyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Mustafa Sefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa Sefa
2ay önce Atiker taktırdım benzinle 32kuruş yakan aracım şuan 18kuruş yakmakta şehir içinde henüz bir sorun yok gayet memnunum aracım 2002 model 206xs
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Oylamada Atiker açık ara önde gittiğine göre taktırıpta sorun yaşamayan ve memnun olan arkadaşımız çok fazla gibi gözüküyor. Oylamayı gündemde tutarsak benim gibi lpg taktırmayı düşünüpte sistem konusunda kararsız kalan pek çok arkadaşda ayrıca faydalanacaktır diye düşünüyorum.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım atıkerle bır baglantım yok bunu tekrar belırtmek ısterım. yalnız atıker pazar payı olarak cıddı bır orana sahıp. tahmınıme gore pıyasadakı markaların %80 ınden daha fazla satıs adedıne sahıp. elbettekı bu payın yuksek olusu sıstemın cok cok ıyı oldugu anlamına gelmez. oncelıkle fıyat polıtıkası bu oranı artırıyor. bunun yanında bayı adedının ve ulke genelıne yayılmıs olmasınında payı buyuk. esasında fırma bayı kalıtesını bıraz daha artırabılmıs olsa ve garantı prensıbınıde gelıstırmıs olsa daha basarılı olabılecegını dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
307xt trıp var 2002 model temmuz ayında atıker taktırdım oyle buyuk bır sorun yasamadım sadece ara sıra arac 20 devrın altında ıken tam vıtes kucultmeden once gaza bastıgımda tekleme yapıyor oda ara sıra onun dısında lpg ıle ılgılı bır sıkıntı yasamadım tek sorun benzın gostergesı :)
|
|
![]() |
|
bu kadarmı lpg kullanan kişi uyanın heeeeyyyyy
![]() |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
hiç korkma standart bi motor bursadansın bende aslen mudanyalıyım hemşeriyiz yani ![]() bu lpg işini bursada hakkından gelemezlerse hiç biryerde gelmezler yani o derece 1 kaç gün araştır referans al taktırt ben adıma söylüyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım şeytan kulana kurşun maşallah ilk zamanlar formda gezip içimden en iyisi bu arabayı satıp dizel birşeyler aliyim diye düşünüyordum resmen arabadan sogumuştum maşallah sıkıntısız kullanıyorum |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bende prıns var çok memnunum usta çok önemli lpg konusunda ama bunu satarsam dizel düşünürüm 1depoyla bin km muhabbeti yokmu bitiyorum:)) |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
günceeeelllll
|
|
![]() |
|
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
landirenzo var bi kere ayar yapıldı bidaha gitmedim fakat tek sorun enjektörler sesli çalışıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
güzel bir anket , güncel tutmakda fayda var diye düşünüyorum.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
ben gaz sistemim ankette yok.
E-GAS diye bişi var benim aracımda. anlık ayar yapabilen nadir kitlerdenmiş bir kere tam ayarlandığında birdaha ayarı gayarı bozulmayan bir gaz sistemiymiş. ama gel gör ki eskişehirde baktıracak bi yer yok :) |
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
kusura bakma o kadar lpg sistemi varki en bilinen markaları yer sorunundan dolayı yazmak zorunda kaldım
![]() |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
zavoli kullanıyorum çok memnumum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |