Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LPG NİZ NE MARKA

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11337
Tarih: 17 Ağustos 2025 Saat 16:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: LPG NİZ NE MARKA
Mesajı Yazan: selfat8
Konu: LPG NİZ NE MARKA
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 22:51

bilgi amaclı lpg düşünen arkadaşlara belki yardımı dokunurAlkış

Cevaplar:
Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 22:54
vectramız atikerdi sorun yaşamadk ama en iyisi dizel kafam rahat.

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 23:09
BRC ya da PRC artık ne derseniz. Bana göre prc sorun yaşadım halen de bazı sıkıntılarım yok değil
ama idare ediyoruz işte.
BRC 10 üzerinde 6  kendi kullandığım şekli ile verdiğim puandır.
LPG konusunda markadan ziyade işçilik ve iyi ayar önemli :( marka boş bence :( Boş derken yanlış anlaşılmasın  güzelim kitlerin işçilik hatası yüzünden ne hallere düştüğünü gördüm. O bakımdan diyorum.

Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2010 Saat 23:37
AlkışAlkış

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 04:44
Orjinalini yazan: muratgulen07 muratgulen07 Yazdı:

vectramız atikerdi sorun yaşamadk ama en iyisi dizel kafam rahat.

eline saglık kardeşim dizel almadıgıma bin pişman biri olarak %1000 katılıyorum Ouch

307 xt otomatik aracım
lpg olarak referans aracıma aldıktan bir kaç ay sonra lpg montajlatmıştım tartairini yaptıgım kmnin haddi hesabı yok en ufak arza ışıgı olsun tekleme olsun şeytan kulagına kurşun benzinde neyse lpgdede o performans sorunsuzluk

ve ayrıca formda insanlar çok yanlış yönlendiriliyor peugeotlara lpg uyum saglamadıgı bu tamamiyle saçmalık audiye mersedese vs lüks araçlara lpg uygulanırken bu araçlara neden uygulanmasın atmosferik benzinli 1,6 cc normal bi motor ve diğer yeni nesil araçlara mukayesen motoru çokta karmaşa olmıyan bir sistem uyumsuzluk diye birşey kesinlikle birşey yok ilk aldıgımda formda en sorunsuzu rolantide tekleme sorunu yaşıyorum diyordu korkarak yakşaltım lpgye oldugum şehirde en kalifiye ustayı bulup 3-5 kuruş fazla verip adam akıllı montajlanıp ayarları yapıldıktan sonra inanın en ufak bir sorun yaşamıyorsunuz ki ben yaşamadım yani he şimdiki aklım olsa hdi dan şaşmazdım oda ince bi ayrıntı malesef Ouch

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 08:04
Aynen bende bu 307 lerde lpg sorulu şehir efsanesi söylentisi yüzünden lpg ye şüpheyle bakanlardanım gerek forumdan cecoli , gerek senin yazmış olduğun yorum bir nebze tekrar cesaretlenmemize sebep oluyor.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: Mustafa Sefa
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 10:06
2ay önce Atiker taktırdım benzinle 32kuruş yakan aracım şuan 18kuruş yakmakta şehir içinde henüz bir sorun yok gayet memnunum  aracım 2002 model 206xs

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 10:17
Oylamada Atiker açık ara önde gittiğine göre taktırıpta sorun yaşamayan ve memnun olan arkadaşımız çok fazla gibi gözüküyor. Oylamayı gündemde tutarsak benim gibi lpg taktırmayı düşünüpte sistem konusunda kararsız kalan pek çok arkadaşda ayrıca faydalanacaktır diye düşünüyorum.

-------------

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 13:58
benım atıkerle bır baglantım yok bunu tekrar belırtmek ısterım. yalnız atıker pazar payı olarak cıddı bır orana sahıp. tahmınıme gore pıyasadakı markaların %80 ınden daha fazla satıs adedıne sahıp. elbettekı bu payın yuksek olusu sıstemın cok cok ıyı oldugu anlamına gelmez. oncelıkle fıyat polıtıkası bu oranı artırıyor. bunun yanında bayı adedının ve ulke genelıne yayılmıs olmasınında payı buyuk. esasında fırma bayı kalıtesını bıraz daha artırabılmıs olsa ve garantı prensıbınıde gelıstırmıs olsa daha basarılı olabılecegını dusunuyorum...

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 17:04
AlkışAlkış

Mesajı Yazan: ismail özdemir
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 17:04
307xt trıp var 2002 model temmuz ayında atıker taktırdım oyle buyuk bır sorun yasamadım sadece ara sıra arac 20 devrın altında ıken tam vıtes kucultmeden once gaza bastıgımda tekleme yapıyor oda ara sıra onun dısında lpg ıle ılgılı bır sıkıntı yasamadım tek sorun benzın gostergesı :)

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 18:16
bu kadarmı lpg kullanan kişi uyanın heeeeyyyyy  Broken Heart

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 18:51
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

Aynen bende bu 307 lerde lpg sorulu şehir efsanesi söylentisi yüzünden lpg ye şüpheyle bakanlardanım gerek forumdan cecoli , gerek senin yazmış olduğun yorum bir nebze tekrar cesaretlenmemize sebep oluyor.

hiç korkma standart bi motor bursadansın bende aslen mudanyalıyım hemşeriyiz yani Gülme
bu lpg işini bursada hakkından gelemezlerse hiç biryerde gelmezler yani o derece 1 kaç gün araştır referans al taktırt ben adıma söylüyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım şeytan kulana kurşun maşallah ilk zamanlar formda gezip içimden en iyisi bu arabayı satıp dizel birşeyler aliyim diye düşünüyordum resmen arabadan sogumuştum maşallah sıkıntısız kullanıyorum

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 19:39

bende prıns var çok memnunum usta çok önemli lpg konusunda ama bunu satarsam dizel düşünürüm  1depoyla bin km muhabbeti yokmu bitiyorum:))

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 21:53
günceeeelllll

Mesajı Yazan: Ersin YILDIZ
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 01:32
landirenzo var bi kere ayar yapıldı bidaha gitmedim fakat tek sorun enjektörler sesli çalışıyor

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 08:04
güzel bir anket , güncel tutmakda fayda var diye düşünüyorum.

-------------

1973 - Bursa

Mesajı Yazan: ottoboy
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 09:04
ben gaz sistemim ankette yok.

E-GAS diye bişi var benim aracımda. anlık ayar yapabilen nadir kitlerdenmiş bir kere tam ayarlandığında birdaha ayarı gayarı bozulmayan bir gaz sistemiymiş. ama gel gör ki eskişehirde baktıracak bi yer yok :)

-------------
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 15:02
kusura bakma o kadar lpg sistemi varki en bilinen markaları yer sorunundan dolayı yazmak zorunda kaldım Stern Smile

Mesajı Yazan: ozaannn
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 15:07
zavoli kullanıyorum çok memnumum

-------------
ozaann

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 17:30
güncceell

Mesajı Yazan: inanctunc
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 19:29
ANKETTE YOK AMA PEUGEOT GRUBUNDA KULLANILAN VE EN VERIMLI VERIMLIDEN KASIT ARIZA LAMBASI YANMAMASI PERFORMANS KAYBI OLMAMASI GIBI EN VERIM ALINAN MARKALARDAN BIRI STEFANELLİ BUGUN ÇELİK MOTOR ANADOLU GRUBUNUN TÜRKİYE DAĞITIMCILIĞINI USTLENEN MARKANIN EN BUYUK AVANTAJLARI ENJEKTÖR VE SİSTEMDE DEVİR KABLOSUNUN OLMAMASI. BU SAYEDE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA MALESEF ARABALARIMIZDA ORTAYA CIKAN PROBLEMLER CIKMIYOR

-------------
Tunç İNANÇ

Mesajı Yazan: behzat
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 20:47
lovato Allaha şükür

-------------
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 22:41
Alkış

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 08:31
bukadarmı hhhhhaaaaadddddiiiiiii

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 08:45

esasında su lısteden voltranı kaldıralım. pek sanmıyorum voltranlı arac cıkacagını... marka yok oldu gıttı nerdeyse :))

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 09:33
dün biladerin arabaya gaz ayarı 1000 km bakımına götürdürdük adamlar brc prins fln takıyolar 206 1.4 e en iyi uyum sağlayan kit hangisi falan diye sordum atiker dedi adam bende brc de prinsde var ama atiker daha iyi çalışıyo onlarda dedi  full grupmu bakmak lazım falan dedi kafam karıştı iyice

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 09:37

tamam dogru soylemıs. brc full grup motorlarda zaten sıkıntılı. olmuyor desem yerıdır. yanı yazılımı uygun degıl. bır aralar pıyasada "yenı yazılım ıle artık full grup motorlardada sorunsuz montaj yapıyoruz" dıye bır cumle gezıyordu ama ne kadar gercekcı bılemıyorum. ama full grup motorla brc de sıkıntı yasayanları bılıyorum. prıns ın yazılımı hakkında bılgım yok. ama dogrudur kı atıkerın uymadıgı arac yok :)))

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 09:42
atiker benimde işime gelir valla Sırıtma fiyatıda uygun sıcak bakmaya başladım atikere

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 16:22
Alkış BUKADARMIYIZ

Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2010 Saat 21:51
................................................................ 22 kişimi var yapmayın hadiiiiiiii

Mesaj Tarihi: 06 Kasım 2010 Saat 10:25
demekki atiker peugeot 307 modelinde takılıp kullanılan ve uyum sorunu olmayan bir lpg gibi gözüküyor kaldiki piyasadaki en ucuz ve yerli marka büyük paralar vermeye kulakdan duyma o marka uymaz peugeot motoruna uymaz vs. gibi uydurma laflara ve konulara kulak asmamak gerekiyor ne dersiniz ( unutmayınki lpg konusunda her marka aracda sorun ufak yada büyük uygulamadan dolayı sorunlar mevcutdur ) 

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 02:19
uğraşmayın alın benzini yola devam Gülme

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 08:07
uğraşmıyoruz zaten alıyoruz 50.000 tl. lpg yi yola devam ediyoruz yanından gecerek Sırıtma

Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 13:38
hemde arasıra gaz pedalının dıbını gorerek gecıyoruz degıl mı ??? :DDD

Mesajı Yazan: sayginoner
Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 13:48
Merhabalar öncelikle.. Aracım Peugeot 106 XR 98 model. Aldığımda üzerinde Milano marka sıralı sistem takılıydı. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Tek problemim sabahları ilk çalıştırmada, çalıştırıyorum araba ilk 15-20 sn titreyerek çalışıyor, bazen stop ediyor, ısınıp lpg'ye geçtiğinde en ufak problem kalmıyor, ayrıyetten gün içindeki diğer çalıştırmalarda hiç problem yaşamıyorum. Sorunum galiba Benzin enjektörlerinden kaynaklanıyor. Onun dışında lpg kitinden son derece memnunum, geçişlerde hiç problem yok hissetmiyorum, performans çok çok iyi, tekleme istop etme gibi bir problem yok, arıza ışığı falan yanmıyor. Aracı 3 ay önce aldım benzinde ne kadar yaktığını bilmiyorum ama lpg'de şehir içi adana'da aldığım lpg markasına göre 17 ile 20 kuruş arasında değişiyor. Bp gaz kullanıyorum genellikle 100 km'de 9,1lt yakıyorum. Normalmi bilmiyorum??

Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 14:18
aracın gucune ve agırlıgına gore yakıtı normal. sonucta sehır ıcı kullanım kısıden kısıye ve yogunluga gore degısır. ayrıca tuketılen benzınıde goz ardı etmemek gerekır. onun harıcınde sabahkı tıtreme benzındeyken olup lpg ye gectıgınde kesılıyorsa benzın puskurtme sıstemıne bakmak gerekır. pekı bu tıtreme ısındıgındada benzınde yapıyormu??

Mesajı Yazan: sayginoner
Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 14:23
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

aracın gucune ve agırlıgına gore yakıtı normal. sonucta sehır ıcı kullanım kısıden kısıye ve yogunluga gore degısır. ayrıca tuketılen benzınıde goz ardı etmemek gerekır. onun harıcınde sabahkı tıtreme benzındeyken olup lpg ye gectıgınde kesılıyorsa benzın puskurtme sıstemıne bakmak gerekır. pekı bu tıtreme ısındıgındada benzınde yapıyormu??

sabah ilk çalıştırma dışında bu sorun yok, ısındığında sorun yok, benzindede kullansam sorun yok, tek sorun ilk çalıştırmada..

Mesajı Yazan: 307xr1.4
Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2010 Saat 23:00
arkadaşlar bende 2004 307 1.4 16v xr var.
Lpg taktırmayı düşünüyorum bu hafta (bayram öncesi:)
ankarada mocan-brc servisini önerdi arkadaşlarım.1500tl 12 taksit dediler.herşeyi orjinalmiş.beyni çin malı falan takmıyorlarmış.ben pek anlamıyorum ama 1200 tl ye de var diyorlar.
beyler bana bir yol gösterebilirmisiniz.simit depo mu yoksa büyük depo mu almak daha mantıklı bilemedim kullanıcılar bana nelere dikkat edeceğimi yazabilirler mi?

şimdiden çok teşekkürler.

-------------
ankarada pug307 ustasına ihtiyacım var.
lütfen adres msj atın...

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 08:14
simit tüp iyidir bagacda yer tutmaz fark edilmez istepneyide eve cıkar lastik tamir ve şişirme özelikli ürünlerden al ben atiker kullanıyorum iyi yerde takdırda gerisi para tuzaqı

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 08:57
bende sımıt depoyu tavsıye ederım... bagajını oldurmemıs olursun. onun harıcınde markadan zıyade ıyı usta bulman lazım yoksa basın dertten kurtulmaz. ayrıca brc nın 1200 tl dedıklerı kıt brc degıl smart yada bravo adıyla tabır ettıklerı kıt olsa gerek.

Mesajı Yazan: muratglmz
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 09:10
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 307 aracımı 2 ay önce aldım geçen haftada atiker lpg taktırdım. sadece 2 sorunla karşılaştım. forumlarda okuduğum kadarıyla pek çok kişi bu sorunları yaşıyor. 1.si benzin göstergesi sona dayandı ışığı yanıyor, benzin alsamda hasreket etmiyor. 2.si antipollution fault hatası verdi ve göstergede motor arıza lambası yandı. atiker taktırıp bu sorunları olan ve çözüm bulan arkadaşlar var mı? çözüm varsa paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkür.

-------------
2004 307 XT

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 09:30
benzın gostergesı durumu bır arıza degıldır. aracın sıstemıyle alakalı oldugundan cok normal bır durum. kafana takma bos yere. yapılacak sey azar azar ama sık sık benzın almak.

"antıpollutıon fault" hatasını sadece gazda ıken goruyorsan "lpg karısım hatalıdır". usta dogru ayarı yapamamıs demektır. ayrıca bu konuyla alakalı forumda fazlasıyla bılgı var...

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 17:49
her zaman brc kullandım epey bi memnun kaldık

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 19:21

yukarıdakı yuzdelere ne oldu boyle yaaa... gunduz baktıgımda 5-6 brc var ıken ne o oylee ucmus gıtmıssss... bu ısın ıcınde bır ıs var. brc cıler toplu saldırımı yaptılar neeee :)))

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 19:32
bana da öyle geldi birdenbire brc nin bu kadar atak yapmış olması şaşırtıcı doğrusu...

-------------
2004 307 XT

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 19:34
bu arada cumartesi po dan 20 tl lik gazla 120 km yaptım pazar akşamı aygaz euro lpg aldım 30 tl lik 125 km yaptım ilginç geldi bana fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

-------------
2004 307 XT

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 20:16
brc kullanan arkadaş egosunu tatmın etmek icin habire oy vermiş Exclamation 

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 21:25
yalnız bu ankette bır sorun var. uye adıyla 1 kere oy verıldıkten sonra bır daha oy verılememesı lazım. bende sımdı denemek ıcın 3 defa tıkladım ucundede oy eklendı :))) bu ısın gercekcılıgı kalmazkı boyle... :DDD
canım sıkıldıkca oy vereyım barı... :D

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2010 Saat 22:07
bir yerde yanlışlık var ama hadi hayırlısı

Mesajı Yazan: Sedan006
Mesaj Tarihi: 11 Kasım 2010 Saat 00:58
Arkadaşlar ben de atiker taktırdım bugün. İnşaAllah bir sorun yaşamam. aracım 206 sedan. gerçi fazla kullanmadım ama sürüş zevkimde hiç bir değişme olmadı hamd olsun

Mesaj Tarihi: 11 Kasım 2010 Saat 09:26
hadı hayırlısı olsun... ınsallah sorun yasamazsın...

Mesaj Tarihi: 11 Kasım 2010 Saat 09:27

anketı kapasak daha ıyı yanı arkadaslar... suyu cıktı bu ısın ve amacından sastı. yada sadece 1 oy verılebılecek sekılde yenıden duzenlensın herkes yenıden tıklasın...

Mesajı Yazan: boranaydogmus
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 00:20
oylamada Tartarini neden yok? Benim aracımda Tartarini var. Bu çok tutulmayan bir marka mı acaba. Aracı yeni aldım üzerinde geldi lpg'si. Eski sahibi 1500 civarı taktırdığını söyledi. Teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 00:23

tartarınının bu lıstede olmamasını bosver sen. tartarını ıyı bır sıstemdır. bılen bılır herkesde bılmez. oyle cok fazla bır popularıtesı yoktur ama kalıtelıdır yanı ıcın rahat olsun... fıyatıda dedıgın gıbı 1500 den asagı degıl... o acıdan sen kullanmana bak keyfını cıkar :)))

Mesajı Yazan: 06ef
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 10:34
bende de lovato var cok memnunum fakat benzin göstergesi öldürecek beni

-------------
E35

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 12:37
bu sorunun bır cuzumu yok.  az benzın alarak ıbreyı yerıne getıreceksınız

Mesajı Yazan: erdal
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 15:06
%70 vergi olurmu ya insafsızlar:(

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 17:05
ankette Tartarini Yok bende Burdan oyumu Kullanayım Büyük harflerle
TARTARİNİ
HER ZAMAN HER YERDE

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2010 Saat 17:09
Orjinalini yazan: boranaydogmus boranaydogmus Yazdı:

oylamada Tartarini neden yok? Benim aracımda Tartarini var. Bu çok tutulmayan bir marka mı acaba. Aracı yeni aldım üzerinde geldi lpg'si. Eski sahibi 1500 civarı taktırdığını söyledi. Teşekkürler.

kardeşim için rahat olsun tartarini kesinlikle ultra süper bişey ben şahsen aracıma taktırdım ve faydasını gördüm o yüzden fiyatı pahalı olduğu için milletimiz ucuz firmalara yöneliyor

Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2010 Saat 18:57
Şimdilik içim rahat. Bugün sanayiye tartarini servisine gittim; tüpte giderken benzin ibresinin düşmesi hakkında görüştüm. Haftaya toptancı gelecek beni ara onda bir parça (role gibi bişey dedi) var eğer fiyatı sana uyarsa parçayı  takalım sorunun çözülür dedi. Haftaya parça fiyatını bir sorsun burada da paylaşırım.

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 20:13
Parça fiyatını bugün sordum 80tl dedi, bunun içinde işçilik yok. Ben de şimdilik dursun dedim  başka yerlere soracağım. Bu parça her tüp markasına özel bir parça değilmiş yani sadece atiker'de varmış o da her markaya uyuyormuş dedi. Güvendiğim bir usta var ondan da bilgi alıp paylaşırım.

Mesajı Yazan: deacted
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 21:02
Arkadaşlar forum da yeniyim... 2002 - 1.4  206 aracıma Düzcede bilenler varsa İNAN 'larda KME marka lpg taktırdım ilk başlarda çok sıkıntı yaptı. Fakat  taktırdığım yerin sahibi ve ustaları sağolsun bıkmadan uğraştılar ve sorunu çözdüler...
şuan saat gibi çalışıyor...  Tavsiye ederim.. Fiyat bakımından ortalama diyebilirim. 

Mesajı Yazan: dolunay000
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 22:06
Eski aracımdada tatartarini mevcuttu... Hiç problem yaşamadım. Bir kaç kere gaz ayarını (can sıkıntısından) ayarını değiştirdim. Ama 5 yıl önce 1100 tl gibi bir para vermiştim. Sorun yaşamak istemeyenlere parayı gözden çıkarabilenleredir... Tartarini... 

-------------
Artık bende peugeot lu oldum...

Mesajı Yazan: TURAN61
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 22:51
ZaVoLi

-------------
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC!
Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor..

Mesajı Yazan: BUBU
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 23:23
2 ay kadar once atiker taktırım hıc bır sıkıntım yok gayet guzel.. aracım 2004 307 XT... taktıracak arkasdaslarıma cok para vermektense aynı ısı yapan atıkerı tercıh etmelerını oneerırım

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 23:37
Benimki listede yok ama, OMVL!

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2011 Saat 23:52
arkadaslar bu benzin ıbreı olaynı daha once yazmıstım servıste göralda ve abc de takıyorlar reset cıhazı dıyorlar 100 tl gıbı bır fıyatı var sonradan takarlarmı bılmıyorum ılk takarken ıstersen takıyorlar ılk calıstırmada depodakı benzını gosterıyor sana fakat yolda gıderken arac gene benzinde gıdıyormus gıbı ıbre dusyor fakart her calısmada gene depodakı benzını gosterıyor

Mesajı Yazan: diabolicfb
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 09:14
Merhaba,

Bende de lovato marka LPG sistemi mevcut, enjektör sesi bende de var. Dizel araba gibi çalışıyor. Yalnız benim bir de sorun olacak. aralık 05 de 40L gaz alarak fulledim 4 diş yanık vaziyette sıfırladım sayacı 215 KM de tek ışığa düştü gitsin gitsin bu haliyle 100 KM daha gitsin. 315 KM normal mi ? Sizce

-------------
Ohhh be kurtuldum....

Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 09:23
Benim aracımda Stafenelli var, yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. LPG kiti kadar montaj işini yapan ustanın konudaki profesyonelliği de önemli bir konu bence.

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2011 Saat 21:38

arkadasların dedigi gibi, bence de en az marka kadar işçilik de çok önemli bu işte, montajını işinin ehli bir ustaya yaptırmanızı öneririm

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2011 Saat 21:47
arkadaşlar ben lpg sistemini 10binkmde amorti ettim yanlış hesabım yoksa benzinle denedim geçen 499 500 deyin yaktı gaz ile hiç şaşmıyor 27 veya 28kuruş yakıyor hadi ince ayrıntısı geçtim kmde 20kuruş kardayım taktıralı 10binkm oldu çarparsak 2binlira eder ben 20bin daha bu arabaya binsem ne mutlu bana lpg markam prins çok memnunum bir sorun yaşamadım

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net