![]() |
|
307 sabah çalıştırdıgımda tekleme ve stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dikmentr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 11:37 |
Arkadaşlar 6 ay once romano sıralı otogaz taktırdım hic bir sorun cıkmadı sabahları benzınle calışıyor
son gunlerde sabah calıştırdıgımda sureklı teklme yapıyor benzınde ve rolantı dusuyor ve stop ediyor bagzende rolantı toplamaya başlıyor stop etmıyor ama tekliyor servise götürdüm ve bujı gaz kelebegini temizledi ve bujılerıde degıştırdıler.. daha yapmaz dedıler bugun bugun yolla gıderden benzınle anti polution fault hatası aldım tekrardan ve aracı yol kenarına cekıp kapatım actım sorun iyimi kötümü bir servise gidip orda pc bagladılar düşük karışım hatası vermış benzınde ve bundan sonra yaklaşık 4 ay önce arabanın manifolt ve oksijen sondasını degıstım sonda degerlerıe baktık normal
yağdan kaynaklanması zamanıda geldı olabılırmı neyden kaynaklanır bu durum saygılar... Düzenleyen dikmentr - 30 Ekim 2010 Saat 11:39 |
|
![]() |
|
okanisilak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okanisilak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg kalibrasyonu tekrardan yapılmalı.
fakir karışım hatasından kaynaklanıyor muhtemelen.
|
|
![]() |
|
dikmentr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fakir karışım ama benzınde calışınca verıyor nedense.... |
|
![]() |
|
fakir karışım hatasını benzınde neden verıyor lpg vermesı gerekmezmı
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
selamlar , aynı problem bendede vardı , araba susar gibi oluor , rölanti düşüyor , sonra ya stop ediyor yada motor kendini topluyordu , ama lpgye geçcince bu olay ortadan kalkıyordu , 2-3 yere gittim izmirde , hepsi farklı bir şey söyledi , en son gittiğim servis meğerse benzin pompasının basıncı normalinden daha düşük basıyormus , ve ondan yapıormus dedi ve deneme amaçlı sıfır pompa taktılar sorun ortadan kalktı , sana tavsiyem benzin pompasına bir baktır ... |
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
bunu bır usta söylemişti ama gıttım bır başka servis ilgisi yok dedı orjinal servıs boyle bişi olucagını soyledı artı subablara kurum dusmuş olabılır dedı ama subablarda kurum olsa lpgdede sorun cıkarır buyuk ıhtımal lpg benzın pompasını bozuyor sanırsam bu unuteye bır role koymak gerekir ama masraflı olur yada kendılıgınden bozulmuş olabılır yada benzın fıtresı olmadıgından dolayı 307 lerde
tıkanmada olabılır .. bakalım
|
|
![]() |
|
fiyatı nedır benzın pompasının ortalama
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ne yapmalıyım |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
bu lpg baslı basına bır sorun hele uzun vadede motoru öldürüyor geçmiş olsun daha buyuk sorunlar cıkaz ınsallah
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
servise götür bi fiyat al
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
kesın benzın pompasıylamı alakalıdır ?
|
|
![]() |
|
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
gecmiş olsun kesin denmesi cok zor iyi bir ustaya gitmeni öneririm maltepe de kaleli oto lpg ve tamir servisi iyi ustalar var
|
|
![]() |
|
lpg ilgisi yokta benzınde yapıyor bu işi lpg sorunsuz calısıyor benzınde yolda giderken hata verıyor benzınde fakir karışım hatası alıyorum lpg de almıyorum
|
|
![]() |
|
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
benim aracda benzinli bakımlarımı orda yapdırıyorum bilgiyara baglayıp ayar yapılıyor iyi bir yer sahibi makına mühendisi elemanlar motor teknikeri yakınsan ugrarsın atiker ve telfex bayi aynı zamanda kaporta bölümüde var büyük bir yer
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaş güzel bi paylaşım yapmış sende oraya götür kardeş bilgisaya bağlatıp baktır |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
en son sorduğumda 106 içinbenzin pompası fiyatı 300ler civarıydı ama 307de nekadardır bilgim yok , umarım bu arızayı bir an evvel halledersin...
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR BENZIN POMPASIDAN DEGIL LPG DEDE YAPIYOR ARABADA TİTREME VAR BUGUNLERDE CALIŞTIRDIGIMDA BENZINDE DIREK ROLANTI DUSUP TEKRAR YUKSELIYOR PEJEOT SERVISINE GOTURDUM DEDI BENZIN SISTEMINE BAKALIM BAKTILAR LPG ATTILAR LPG DE DEDI ARABA ILK BENZINDE YAPIYOR LPG DE YAPMIYORSA LPG ILGILIDIR BOSH GOTURDUM LAMBA SENSORU OLABILIR
BUJI YAG DEGİŞİMİ YAPTIM YAĞ NEYSEDE BUJI GEREKSİZ BULUYORUMBUJILERIM SAGLAMDI GAZ KELEBEGINI TEMIZLEDILER VE SORUN GINE AYNI NE YAPMAM GEREKIRRRRR
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
arkadaşlar tavsiyede bulunmuş bakın yetkili servisler lpg işinden pek anlamaz bence
kaleli güzel bir tavsiye
|
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
sorunun şöyle değil mi. motor soğukken, araç benzinde çalışıyor ve lpg sistemi devrede ama henüz motor soğuk olduğu için lpg ye geçmediği zaman yaşıyorsun bu sorunu değilmi.
şunu denermisin yine motor soğukken araç çalışırken lpg yi düğmeye basarak kapat yani araç benzinde çalışsın bu sorun oluyor mu bunu incelermisin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |