Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 sabah çalıştırdıgımda tekleme ve stop

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11284
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 15:19
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 sabah çalıştırdıgımda tekleme ve stop
Mesajı Yazan: dikmentr
Konu: 307 sabah çalıştırdıgımda tekleme ve stop
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 11:37
Arkadaşlar 6 ay once romano sıralı otogaz taktırdım hic bir sorun cıkmadı sabahları benzınle calışıyor
son gunlerde sabah calıştırdıgımda sureklı teklme yapıyor benzınde ve rolantı dusuyor ve stop ediyor bagzende rolantı toplamaya başlıyor stop etmıyor ama tekliyor servise götürdüm ve bujı gaz kelebegini temizledi ve bujılerıde degıştırdıler.. daha yapmaz dedıler bugun bugun yolla gıderden benzınle anti polution fault hatası aldım tekrardan ve aracı yol kenarına cekıp kapatım actım sorun iyimi kötümü bir servise gidip orda pc bagladılar düşük karışım hatası vermış benzınde ve bundan sonra yaklaşık  4 ay önce arabanın manifolt ve oksijen sondasını degıstım sonda degerlerıe baktık normal
yağdan kaynaklanması zamanıda geldı olabılırmı neyden kaynaklanır bu durum saygılar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: okanisilak
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 11:44
lpg kalibrasyonu tekrardan yapılmalı.
fakir karışım hatasından kaynaklanıyor muhtemelen.

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 11:54

Fakir karışım ama benzınde calışınca verıyor nedense....

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 11:54
fakir karışım hatasını benzınde neden verıyor lpg vermesı gerekmezmı

Mesajı Yazan: pachito
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 12:41

selamlar , aynı problem bendede vardı , araba susar gibi oluor , rölanti düşüyor , sonra ya stop ediyor yada motor kendini topluyordu , ama  lpgye geçcince bu olay ortadan kalkıyordu ,  2-3 yere gittim izmirde  , hepsi farklı bir şey söyledi ,  en son  gittiğim servis  meğerse benzin pompasının basıncı normalinden daha düşük basıyormus , ve ondan yapıormus dedi ve deneme amaçlı sıfır pompa taktılar sorun ortadan kalktı , sana tavsiyem benzin pompasına bir baktır ...

-------------
m-yersel@hotmail.com

Arh+ / 206 XS

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 14:47
bunu bır usta söylemişti ama gıttım bır başka servis ilgisi yok dedı orjinal servıs boyle bişi olucagını soyledı artı subablara kurum dusmuş olabılır dedı ama subablarda kurum olsa lpgdede sorun cıkarır buyuk ıhtımal lpg benzın pompasını bozuyor sanırsam bu unuteye bır role koymak gerekir ama masraflı olur yada kendılıgınden bozulmuş olabılır yada benzın fıtresı olmadıgından dolayı 307 lerde
tıkanmada olabılır .. bakalım

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2010 Saat 14:47
fiyatı nedır benzın pompasının ortalama

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 13:51

arkadaşlar ne yapmalıyım

Mesajı Yazan: dbmaster
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 14:15
bu lpg baslı basına bır sorun hele uzun vadede motoru öldürüyor geçmiş olsun daha buyuk sorunlar cıkaz ınsallah

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 14:23
servise götür bi fiyat al

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 15:39
kesın benzın pompasıylamı alakalıdır ?

Mesajı Yazan: woswosist
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 16:08
gecmiş olsun kesin denmesi cok zor iyi bir ustaya gitmeni öneririm maltepe de kaleli oto lpg ve tamir servisi iyi ustalar var

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 16:26
lpg ilgisi yokta benzınde yapıyor bu işi lpg sorunsuz calısıyor benzınde yolda giderken hata verıyor benzınde fakir karışım hatası alıyorum lpg de almıyorum

Mesajı Yazan: woswosist
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 18:02
benim aracda benzinli bakımlarımı orda yapdırıyorum bilgiyara baglayıp ayar yapılıyor iyi bir yer sahibi makına mühendisi elemanlar motor teknikeri yakınsan ugrarsın atiker ve telfex bayi aynı zamanda kaporta bölümüde var büyük bir yer

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 19:37

arkadaş güzel bi paylaşım yapmış sende oraya götür kardeş bilgisaya bağlatıp baktır

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: pachito
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 22:41
en son sorduğumda 106 içinbenzin pompası fiyatı 300ler civarıydı ama 307de nekadardır bilgim yok , umarım bu arızayı  bir an evvel halledersin...

-------------
m-yersel@hotmail.com

Arh+ / 206 XS

Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 20:29
ARKADAŞLAR BENZIN POMPASIDAN DEGIL LPG DEDE YAPIYOR ARABADA TİTREME VAR BUGUNLERDE CALIŞTIRDIGIMDA BENZINDE DIREK ROLANTI DUSUP TEKRAR YUKSELIYOR PEJEOT SERVISINE GOTURDUM DEDI BENZIN SISTEMINE BAKALIM BAKTILAR LPG ATTILAR LPG DE DEDI ARABA ILK BENZINDE YAPIYOR LPG DE YAPMIYORSA LPG ILGILIDIR BOSH GOTURDUM LAMBA SENSORU OLABILIR
BUJI YAG DEGİŞİMİ YAPTIM YAĞ NEYSEDE BUJI GEREKSİZ BULUYORUMBUJILERIM SAGLAMDI GAZ KELEBEGINI TEMIZLEDILER VE SORUN GINE AYNI NE YAPMAM GEREKIRRRRR

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 21:09
arkadaşlar tavsiyede bulunmuş bakın yetkili servisler lpg işinden pek anlamaz bence
kaleli güzel bir tavsiye

Mesajı Yazan: comondx
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2010 Saat 21:14
sorunun şöyle değil mi. motor soğukken, araç benzinde çalışıyor ve lpg sistemi devrede ama henüz motor soğuk olduğu için lpg ye geçmediği zaman yaşıyorsun bu sorunu değilmi.

şunu denermisin yine motor soğukken araç çalışırken lpg yi düğmeye basarak kapat yani araç benzinde çalışsın bu sorun oluyor mu bunu incelermisin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net