![]() |
|
ford fiesta flair |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 18:37 |
Merhaba arkadaşlar sonuda yaklaşık bir iki aydır araba arama çalabalarımız sonuç verdi sonuda dün ford fiesta flair aldık hayırlısıyla benim daha önceden açtığım konuların linklerini koymak istiyorum çünki bana araba önerisi için mesaj yazan arkadaşlar vardı onlarında konuyu hatırlamaları için linki aşşağıya yazıyorum arkadaşlar bi satış sitesi yoluyla aldık arabayı onun için orada hala ilanı mevcut o ilanın kısa yolunu aşşağıya ekliyorum ordan aracı inceye bilirsiniz daha alalı 2 gün fiyatı 8.400 kadar çektik daha sonra daha detaylı fotoraflarını eklerim siteye yorumlarınızı bekliyorom.
işte araba bu arkadaşlar not :yanlız ilanda trend diye yazılmış aslı flair dir. http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2695991 http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10737 Düzenleyen omura - 15 Ekim 2010 Saat 20:44 |
|
![]() |
|
omura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mesajın biu bölümü yanlışlıkla fazladan açıkmıştır arkadaşlar kusura bakmayın
Düzenleyen omura - 12 Ekim 2010 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
hayırlı uğurlu olsun 1.2 ise az da yakar kazasız belasız kullanmanız dileği ile
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Allahrazı olsun kardeşim çoksağol sizlerde kazasız belasız kullanın inşallahsöylediğin gibi 1.25 motor 45 tl'ye gaztankı fulduluyormuş ve 300 km yol katede biliyormuş tabi birazda kullanıma bağlı doğal olarak satan kişi tüpü satmadan 2 ay önce taktırmış hala garantisi var.
Düzenleyen omura - 13 Ekim 2010 Saat 10:00 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ford ka nın uzerıne bulunan makınemı var bunun uzerınde?
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
hayırlı olsun
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar hava birz bulutluydu oyüzden resimler çok netdeğiller havalar düzelirse daha netlerini eklerim havaların yağaşlı olması nedeniyle arabayı temizleme gereyi duymadım oyüzden dışıbiraz kirli bu aralar durmadan yamur yağıyor motorunuda enyakın zamanda temizlemeye çalışacağım arbanın tavanında biraz güneş yanığı var o bülgeyi olduğundan daha iyi bi duruma getirmek için çözümünüz varmı şimdilik bu kadar arkadaşlar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen omura - 13 Ekim 2010 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
hayirli olsun ii gunlerde ins....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar sizlerde kazasız belasın kullanın inşallah
Düzenleyen omura - 15 Ekim 2010 Saat 20:53 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
kazasız belasız kullan,resimleri göremedim ama tavan için boya haricinde tavan için film filan kaplıyorlar ondanda düşünebilirsin
|
|
![]() |
|
YUKARDAKİ İLANIN LİNKİNİ YENİLEDİM ORDAN BAKABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR
|
|
![]() |
|
hım evet arabayı aldığımız kişi filimden bahsetmişti onuda olmazsa arabanın bakımlarını yaptırmak için gittiğimizde bi sorarız umarım iyibir görüntü sağlar bilgi için çok teşşekkür ederim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |