![]() |
|
peugeot 205 1.6 GTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
omura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 00:28 |
arkadaşlar daha yeni üye oldum onun için konuyu yanlış yere açmiş sam kusura bakmayın size sormak istediğim (peugeot 205 1.6 GTİ 1991 model lpg li) araç hakında olcak arabalar hakkında pek bilgim yok size bu arabanın tutulup tutulmadığı sizce bu arabayı almayı düşün melimiyim yoksa almam gereken arabalar arasındamı bu arabanın artıları ve eksileri hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz bu araba hakkında ne düşünüyorsunuz. not:araba hakkında öğrenmek istediğiniz detayları ekleyebilirim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç eskı bır arac muhtemlen bahsettıgınız 92-93 model cıvarı masraf actıgında basınızı cok agrıtır altından kalmamaz sanayıden cıkamazsınız.malıyetı bu aracın 4-5 bın tl. onunyerıne sahın alın en azından sorun oldu mu 10-20 lıraya yaptırırsınız daha mantıklı.
|
|
![]() |
|
omura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
anlıyorum öneriniz için teşekkürler bu gün arabaya bakmaya gittim arabanın ilandaki resimleriyle gerçek hali arasında çok farkvardı ve ben arabayı o halde görünce çok şaşırdım fiytına 4 binlira yazmışlardı sonra arabanın içine baktım araba resmen dökülmüş heryeri oynuyo camlarının düşmemesi için torna vidayla tuturmuş kapılarının altı pastan dökülmüş yani tambi hurda çıktı artık araba pazarına bakmayı düşünüyorum eğer bu arabanın temizini bulursam almamı önerirmisiniz.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
aytaç konuyu görünce sana yardımcı olacaktır. Bi ara oda 205 bakıyordu.
|
|
![]() |
|
205 gt2ın temızını bulmak cok zor bence.2001 model 106 gtı'ın temızı cok az sayıda var 92-93 modelın bence çok zor ..
|
|
![]() |
|
Evet arkadaşlar size katılıyorum bu arabanın temizini bulmak gerçekten zor gibi gözüküyo çok kötü kullanılmış gerçekten halbuki ben de arabanın internet ilanın daki resmini görünce gerçekten temiz bi arabadiye düşündüm ama malesef hiç alakasıyok gidip arabaya baktım arabanın dökülmemiş bi yeri yoktu kapıları camları adam arabanın yan camları düşmesin diye iki tane tornavida sıkıştırmış camlara ya arabayı odurumda görünce gülsemi yoksa üzülsemmi diye düşündüm adam bide pişkin pişkin işte arabanın sadece 500tl lik bi masrafı var bizim usta öyle söyledi diyo adam arabaının firenleride yenmiş yani o arabaya enaz 3-4 milyar harcamak lazımdı her yeri pas resmen hurdası çıkmış.
neyse arkadaşlar lafı fazla uzatmayım size almayı düşündüğümüz bi arabayı daha sorayım lada samara bu arabalar hakkında ne düşünüyor sunuz acaba . |
|
![]() |
|
arkadaşlar aklımda yeni bi kaç araba var onlar hakkında düşüncelerinizi söylermisiniz
1-1994-1998 model arası ford fiesta 2- Fiat Palio 1999-2001 modelarası bu iki araba nasılarabalar kullamışlımı tasarruflumu piyasası nasıl bu bilgileri öğrenmek istiyorum mümkünse |
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
İkiside güzel araç ekonomiktir ve peynir ekmek gibi satılır temiz olmak şartı ile |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
205 GTI Temizini Bulmak Çok Zor..205i Bırak 106 306 Nadir Kalmıs Modeller Arasında..Sana 205i Tavsiye Etmem Çok İyi Tanıman Lazım Makinayı..Sanayide Masrafı Bırak Sen Tamirci Olursun...!Fakat Temizi Şimdi Olsa 106 306ya Taş Cıkarır....Zamanında Tutulan Arac Simdi Uretsinler 106mı Satarım...!!Temizini Bulursan Kacırma Derim...Tek Tük Kalmıs Olsada Temizlerine İstenen Fiyatlar Belli 10 Lira Falan Civarııı.....)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Olurda İlla 205 GTI İstersen Yakın Arkadasımda Var...1992 205 GTI 1.6 Kırmızı Bilginee....
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
parası az olana lada samara en ıyı araba. parcası ucuz, temızını bulur ve bakımlarını guzel yaparsan sık sık arıza yapmaz. cekısıde gıdısıde vırajıda yakıtıda ıyıdır... mıllet frenı berbat der. ben ıtalyan malı anamerkez takmıstım cok super frenı vardı. cok kısı hararetten yolda kalır. ben hıc hararet sorunu yasamadım hemde o kadar sıkıstırmama ragmen. 2. vıtes ıle net 100 yapar. ızmır otobanda tam gaz 175 gordum 230.000 kmde kı motor ıle hemde dar bogazlı lpg mıkserıyle. bırde bakımlı bır enjeksıyonlu lada cok tatlıdır... ben karburatorlusune lpg lı olarak 4 sene bındım. arac 2005 ten berı bızde tas gıbı masallah... acık konusayım aracta ıscılık ve konfor yoktur. torpıtosu heryerı cıtır cutur ses yapar. ama cok arabadan saglamdır yanı. ladayı ıyı tanıyan herkes bılır... tofasmıs broadwaymıs anında gecer onları...
mıllet ladaya bakım yapmadan bınmek ıstıyor. araba kor topal dokuluyor. gıdıp en adı en kotu yedek parcaları takıyorlar. e bu sefer arabadan kalıte alabılırmısın?
ve ınanırmısınız fazladan param olsa cok temız bı 2004 samara alıp bı modıfıye etmek ısterım. en temızıde 8000 lıra Düzenleyen cecoli - 26 Eylül 2010 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
lada samara almaya niyetlendik bi tanıdığın çankırıda 3.5 tl lik bi araba olduğunu söylediler bende o fiyata araba gerçekten iyi değildir dedim ama tanıdık çok fazla ısrareti arabanın temiz olduğunu söyledi genede inandırıcı gelmedi ama kıramadık gittik sonrada malum işte fotorafı
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen omura - 27 Eylül 2010 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
onedenle artık beklemeye karar vardik 4.5 -5.000 tl arası bütçe ayırmıştık araba için ama artık 4-5 tl lik arabalara güvenimiz kalmadı onun için biraz daha bekleyip üzerine 3.5 yada 4.5 tl daha koyup ford fiesta gibi yada tipo uno tarzında bi araba almaya karar verdik biraz beklememiz gerekecek ama hiçdeğilse temiz bi araba olacak bu bahsettiğim arabaları alma safasına geldiğimizde size tekarardan danışacağım o arabanında fotorafını size göstereceğim ozaman bana daha sağlıklıcevap yazarsınız.
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
3 liralık araba alırsın 5 lira masraf yaparsın değmez. bence git sen tipo palio tarzı araba al. parçasıda bol. ucuzda. böyle lada mada araçlara bakma. Peugeot da alamassın bu fiyatlara.
|
|
![]() |
|
evet haklısınız saten yukarıda da açıkladım araba almak için 4.5 - 5.000 tl bütçe ayırmıştık o nedenle biraz daha bekleme kararı aldık üzerine 3.5 ila 4 tl koyup 97-98 model ford fiesta flair almayı planlıyoruz buda olmazsa tipo yada uno bakacağız artık.
|
|
![]() |
|
sen ne bakacaksan koy buraya resmını elbette yardımcı oluruz...
neyse saygı duyarım ben. ladayı bılen bılır. bılmeyen bılmez. ama gosterdıgın lada o kadar paralık lada yanı. 3.5 lıraya daha ne olsunkı... 7000 lıraya 2003 2004 model gram pası curugu olmayan tertemız olanları var. parasına gore cok ıyı bır araba. neyse bu konuda ıddıalasmayacagım. cunku ladaya bınmeyen ladadan anlamaz. uzun yıllar ıs arabası olarak ladaya bındım. ve cok fazla ladacı cevremde oldu. ladanın bılmedıgım yerı yoktur... cogu kımseye gore berbat araba ama cok arabadanda saglamdır... Düzenleyen cecoli - 27 Eylül 2010 Saat 20:43 |
|
![]() |
|
Evet hakılısınız bu paraya bu araba genede iyi ben bu arabaları kötülemek gibi bi niyetim yok sakın yanlış anlamayın her kafadan bi ses çıkar herkesin iyi bildiyi bi arabaya diğeri kötüdieye bilir bize bu arabayı bi tanıdık vasıtası ile önerildi ben yukarda yazdım aslında bizim tanıdığımızın arkadaşını arabasıymış vede bize bu arabayı öneren tanıdığımız bu arabaya bindiğini vede hiçbiyerinde çürüğü yada mekaniğinde sorunu olmadığını ısrarlı bişekilde söyledi ben bu fiyata biarabanın sorunlu olbileceğini kendisine söyledim o dagene hayır en ufakbi sorunuyokdiye garanti verdi bizde artık çankırı küçükbiyer belki orda piyasası böyledir diye düşündük artı bukadar pürüssüz olduğunu söyleyince sonra arabayı bu şekilde görünce oda utandı ama yapacak bişey yoktu arabanın dışı bu kadar yıpranmamış olsaydı gerçekten alacaktık çünki arabayı sahibi otoyolda sördü gerçekten araba çokiyi gidiyordu çekişi felan çok güzedi ama işte bukadar paslıolması bizim için sorun teşkilediyodu. |
|
![]() |
|
3.5 lıraya o kadar olur. normalde 3.5 lıraya ne alabılırsınki? yurumeye mecalı olmayan kus serısı alırsın. sen ladanın kasasına bakma pas olur. kapı saclarını degıstırırsın olur bıter sıfır. parcaları ucuz dedıklerı tofastan bıle ucuz. her parcasıda var. kalıtelısıde dandıgıde cesıt cesıt pıyasada mevcut. benım ladanın da sagında solunda pası curuklerı vardı torpitosu catlaktı. torpıto ust kaplamanın orjınal yenısı 40 tl nedırkı yanı degıstırırsın olur bıter. ama bende oyle catlak catlak bındım. bende mekanıgıne baktım hep. ıs amaclı yaklasık 100.000 km yol yaptım benı bır kere yolda bırakmadı. ama kımse ınanmıyordu saglamlıgına...
neyse ben ladayı her zaman severım. bende sana ucuza araba dıye tavsıye ettım. tercıh senın tabı. tipo demıssın. tipolarada bak bakalım temızını 5-6 ya alabılırmısın. ayrıca parcalarıda ladadan cok daha pahalı. az parası olana lada ıyı bır araba onu bılır onu soylerım... yeterkı saselerı tabanı curumus olmasın. kapı sacı falan sorun degıl... Düzenleyen cecoli - 28 Eylül 2010 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
işte saten bi ustayada götürüp gösteremedik yani arabanın gidişi felan iyiydi ama dediğim gibi çürükleri çok fazlaydı parçasıda ucuz olbilir ama bu bize gene 4tlnin üzerinde gelirdi göstergeleribile çalışmıyodu hız gösterge ibresini bile kırmışlar koltuklar parçalanmış yani sadece çürüklerle bitmiyo bunun işi emiynim bi ustaya gösterseydik mekaniyinde yada şase sindede sorun çıkardı işte bu yüzden 8.5 tl lik bi ford fiesta yada tipo uno bakacağız artık o almaya niyetlendiğimiz arabalarında resmini koyacağım siteye o zaman bana gene fikirlerinizi söylersiniz ilgilendiğiniz için gerçekten çok sağolun.
|
|
![]() |
|
tabı kı paran ne kadarsa ona gore bak. gonul ısterkı daha ıyısını almak. ben demıyorum sana gıt al o ladayı dıye. elbette geberıklerıde var saglamlarıda var. bakmak gerek. mesela arkadasımda 92 model samara var gram pas yok... yalnız eskı fıestalara pek gırme bence. bende bır ara gumrukten alacaktım ama arastırdım bazı parcalarında sıkıntı oldugunu ogrendım...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |