![]() |
|
AL4 OTOMATİK ŞANZIMAN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2010 Saat 00:49 |
Bu
Eğer ingilizceniz varsa http://www.peugeotlogic.com adresinden workshop Basitten zora(pahalıya) giden adımları anlatayım 1- Yağ seviyesini kontrol ettirin. Eğer vites kutunuz AL4 ise araca göre sol ön tekere yakın kısımda içiçe iki adet cıvata başlı (altıgen) tıpayı göreceksiniz. Bu işlem vites kutusunu hem temziler hem de Diyelim ki sorun gitmedi hemen ikinci adıma geçiyoruz: vites kutusunun ön yan yüzünde Eğer hala adam olmadıysa 3. adım. Bu hidrolik blok komple değişince sorun kalmıyor ben BARIŞ SÖZÜAK adlı kişiden alıntıdır. Semptomlar Çoğu durumda iletim indirgenir modu veya gevşek evine gidecek. modunda bu şanzıman aracın çalışmasını devam sağlamak için üçüncü hızı kilitli. Bu güç kaybı gibi bir sürücü tarafından bazı bildirilmektedir. Indirgenir modu vardiya aşağı veya yukarı olabilir sert öncesinde bazı çok. durdurma ve yeniden başlatma motor sonra, iletim genellikle normal çalışmasına dönecektir. sorun öngörülemeyen aralıklarla görünen çoğu zaman. Bazı sahipleri olayları ve temel deneyim sıklığı üzerine bir günlük arasındaki işbirliğinin ücretsiz sorun var hafta olabilir diğerleri. Normalde arıza bir ya da iki dakika birkaç saniye kadar, yalnızca kısa süreli sürer. Aşağıdaki hata kodu iletim ECU kaydedilir: Neden Tanı kolay değildir, çeşitli operasyonlar olanakları ortadan kaldırmak için gereklidir. Iletim elden edilecek veya durumunda değiştirileceğini gerekebilir: bir sensör arızalıysa 6,5 bar sabit basınç sistemi tarafından yapılmaktadır. Bu kalıcı olacaktı Limp da demek olurdu ki iletim Ana fay Modu ve bu. aralıklı beri sorun genellikle basıncı okumaları zaman iradesi en Tamam check out. uzak yoksa başka nedenle bulundu sorunları var, 3 bölüm devam etmek. Operasyonlar sorun autlined yönetmelikle obove olacak basınç çoğu gidermek. 5. Eğer veya 4 adım takip çözüldü sorun olamaz. 2574,10 (eski): Solenoid için Bölüm No Yeni Borg Warner vanalarda Parça No: 2.574,16 mıknatıslar kümesi için Bölüm No: 2.221,17 şanzıman yağı için Parça No. (2 litre): 9.736,22 Önemli hatırlatmalar |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel anlatılmış... teşekkürler
|
|
![]() |
|
Spectre968 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Spectre968
konu hortlatma olacak ama eğer ingilizceniz varsa 2. bölümü okumak gerçekten faydalı.. onur arkadaşımıza da teşekkürler aydınlattığı için
|
|
2004 307 1.6 Benzin & LPG AL4 Otomatik
|
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi günler arkadaşlar peugot serviceboxtan baktım 2003 model aracımdaki selenoidler 2.574,16 Düzenleyen aokaymaz - 19 Temmuz 2013 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Spectre968 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Spectre968
@ aokaymaz
service box ile ilgili hiç bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem.. resimdeki gibi siyah ise üstteki parça yeni tip diye biliyorum sadece :)
|
|
2004 307 1.6 Benzin & LPG AL4 Otomatik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |