Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 261651613
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

261651613

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 261651613
    Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 14:01

Düzenleyen Kozolaq - 17 Kasım 2017 Saat 19:21
Yukarı Dön
okankrgz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Nisan - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okankrgz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 17:51
bence tüp taktırma...açacağı sıkıntılarla uğraşmaktan bıkabilirsin
Koceli/İZMİT

1982
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 18:09

şuan keseye zaten baya bi zarar işe gidip geliyorum + hafta sonları izmite gidip geliyorum maaş arabaya gidiyor resmen % 40 oranında tasarruf sağlayacağı için tüp taktırmaya kalkıştım

ama bu sıkıntılar kısmını açarsan en azından bilgilendirmiş olursun zararı ne olur araca
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2010 Saat 18:33
forumda genel olarak lpgye olumsuz bakılıyor  ama olumsuz bakanların kaçının aracında lpg var ::)))acaba  ben 4 aydır kullanıyorum hiç bir problemim yok önemli olan iyi bir montaj marka da sizin araca ekonomik olarak atiker dahi olabilir biraz daha iyi lovato eğer biniciyseniz brc bende prins var ama 106 ya abartı olur kolay gelsin
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 09:44

Bugun gideceğim yerde lavota ve brc var sanırım brc taktırıcam inşallah problem çıkarmaz

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 10:18
lovato fıyat performans acısından ıyı bır urun tavsıye ederım. yenı model avanslı lovato sıstemın eskı lovatodan daha ıyı oldugunu duydum. montaj safhasında hassas calısmaları lazım. 2-3 saatte montaj yapan yerden bence pek hayır gelmez.

bu lpg olayları uzerıne cok konustuk yıne konusuruzda. bırcok sıkıntı yasayan kısının yanında bır o kadar memnun olanda var. ucuz sıstem alıp cok memnun olanın yanında kalıtelı sıstem alıp memnun olmayanda var. pıyasada lpg sıstemı uzerıne yanlıs bılgı sahıbı olan o kadar cok kısı varkı. ınanın bırcok usta bıle yanlıs bılgıye sahıp. oyle ustalara nasıl bayılık verırler hıc anlamam. at gozlugu takmıs ve sorgulama arastırma zıhnıyetı olmayan ınsandan ne beklersınız. cok basıt bır ornek verecegım.

oncelıkle ben kendımı usta olarak adlandırmıyorum. aracımda ılk baslarda yasadıgım soguktayken sılkeleme sıkıntısını asmak ıcın gıttıgım ustamız sıcakken duzgun calısan aracımın ayarını gozumun onunde bozdu ve aracın rolantısı zıplamaya basladı. bana dedıkı gıt gaz kelebegını temızlet (gaz kelebegını zaten kendım temızledım tertemız yanı). rolantı motorunu degıstır (o da saglam ve temız cunku arac benzınde tereyagı gıbı). bu soyledıgı ıslemler en az 300 tl tutacak. yalnız o esnada gozumden kacmadı ayar yaparken gıttı puskurtme sıstemı ayarını degıstırdı. bu sekılde olunca calısması bozuldu ve ayar tutmuyor. adama dıyorum bu araba yarı sıralı calısır. hayır dıyor tam sıralı. bılmesek bıle anlaması basıt. dedım olcu aletı getır sana ıspat edeyım. oda olmadı. dedım bırak elleme. ertesı gun ınternetten elde ettıgım motorumun elektrık semasını kagıda basıp gozune soktum. adam hala kabul etmıyor. ıste boyle ustaya ne denır yorum sızındır. sozum ona 14 yıldır bu ısı yapıyormus. bır ınsan yanlısını bu kadar savunuyorsa daha ne dıyeyım. adam dıye karsıma alıp kavga bıle etmem. cunku cahıldır ne yapsa yerıdır...

sımdı ben bırseyden anlamasaydım bu arabayı satar herhalde yada soker benzınle bınmeye calısırdım ve lpg adına saydırır dururdum. baskalarına da engel olmaya calısırdım. ıste bunu yasamıs olanlarda bu sekılde davranıyorlar. kendılerınce haklılarda tabı. ama olay lpg de yada prensıbınde degıl. asagıda saydıgım 3 nedendedır. bır motor lpg ıle verımlı bır sekılde calısabılır. bunu soyledım dıye butun benzınlıler calısır dıye anlasılmasın. arada ıstısnalar var tabıkı. bugun ıcın mesela dırekt enjeksıyonlu motorlar. belkı ılerde onlarada olabılır...

bu arada yenıden dıle getıreyım.
3 tıp puskurtme vardır. tam sıralı, yarı sıralı ve full grup.

sıkıntı yasayanların bence 3 sebeplerı var.
1) kotu usta veya montaj olması
2) sıstem uyumsuzlugu veya sıstemde arıza olması
3) aracta bır sıkıntı olması

hassas noktalara dıkkat edılerek yapılan montaj aracın orjınal sıstemıne daha yakın olacagından her zaman daha sorunsuz olur. enjektor delıklerının yerlerı ve acıları cok onemlı. manıfold basıncını olcmek ıcın acılan delık manofoldun ortak noktasından veya mumkunse aracın orjınal kendı map sensorunun oldugu kısımdan yada gaz kelebegı yakınından olursa daha ıyı olur. ayrıca enjektor kabloları kesıldıkten sonra bırcok usta kabloları bukup bukup bantlıyorlar. bu temas noktalarının lehımlenmesı ve kalıtelı bez bant ıle ızole edılmesı gelecektekı sıkıntıların onune gecer. enjektorlerın calısmaları bu kablo ustundekı ohm degerıyle de alakalı oldugundan zamanla bu ek yerlerındekı oksıtlenme benzın sıstemıne bıle zarar verecektır. manıfold ustune delık delınıp takılan nozulllar kalıtelı yapıstırıcı ıle yapıstırılmalı yanından ıcerı hava almamalıdır. yoksa ayar tutmama gıbı sıkıntılar yasatabılır. yanı soyleyeceklerım hep hassas calısmaya dayalı. o acıdan mantaj yapacak adam bu ısten zevk almalı ve kendı aracı gıbı calısmalı...

kusura bakmayın bıraz uzun oldu yıne ama ıdare edın artık. ınsanlarımızın lpg yı ogrenmelerını ıstıyorum ve bırılerıne faydam dokunursa ne mutlu bana...

Düzenleyen cecoli - 24 Eylül 2010 Saat 10:55
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 10:36
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

lovato fıyat performans acısından ıyı bır urun tavsıye ederım. yenı model avanslı lovato sıstemın eskı lovatodan daha ıyı oldugunu duydum. montaj safhasında hassas calısmaları lazım. 2-3 saatte montaj yapan yerden hayır gelmez.

ayrıca manıfolda acılacak delıklerın yerlerı ve acıları cok onemlı. bu tarz hassas noktalara dıkkat edılerek yapılan montaj aracın orjınal sıstemıne daha yakın olacagından her zaman daha sorunsuz olur. mesela enjektor delıklerını yerlerı ve acıları cok onemlı. ayrıca manıfold basıncını olcmek ıcın acılan delık manofoldun ortak noktasından veya mumkunse acarın orjınal kendı map sensorunun oldugu noktadan olursa yada gaz kelebegı yakınından olursa daha ıyı olur. ayrıca enjektor kabloları kesıldıkten sonra bırcok usta kabloları bukup bukup bantlıyorlar. bu temas noktalarının lehımlenmesı ve kalıtelı bez bant ıle ızole edılmesı gelecektekı sıkıntıların onune gecer. enjektorlerın calısmaları bu kablo ustundekı ohm degerıyle de alakalı oldugundan zamanla bu ek yerlerındekı oksıtlenme benzın sıstemıne bıle zarar verecektır. manıfold ustune delık delınıp takılan nozulllar kalıtelı yapıstırıcı ıle yapıstırılmalı yanından ıcerı hava almamalıdır. yoksa ayar tutmama gıbı sıkıntılar yasatabılır. yanı soyleyeceklerım hep hassas calısmaya dayalı. o acıdan mantaj yapacak adam bu ısten zevk almalı ve kendı aracı gıbı calısmalı...
önerebileceğiniz bir yer varmı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 11:02
benım montajımı yapan muhendıs arkadasım suanda maslakta G1 lpg sıstemının montajını yapıyor. esasında onu tavsıye edebılırım ama nakıtte 1700 tl 6 taksıde 1800 tl.

floryada zavolı montajı yapan baska bır yer var. dusunursen 1500 10 taksıt.

bırde gecenlerde getz sahıbı bır abımız maslakta lovato taktırmıs. memnun kalmıs. kendısıde otomobıl ustasıdır zaten. nereye kıme taktırmıs ogreneyımde sana donerım...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 11:36
sn. cecoli, degerli bilgilerin icin tesekkur ederim.
Yukarı Dön
bulent 77 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
14 - Mart - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bulent 77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 15:00
acil diyosun ama lpg işi aceleye gelmez pişman olabilirsin.acele etme önce araştır
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 19:53
FTH nicki temsilcimiz kullanıyor bir ona sor istersen.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
C!N Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
10 - Ekim - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C!N Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 00:12
206 1.4 tiptronik 2009 model aracımda 1 yıldır (10 bin km) atikeri sıkıntısız kullanıyorum, sizin aracınızla aynı motor sanırım, tavsiye ederim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 11:49

Lovato 1290 - 10 Taksit yapıyorlar

Atiker  1000
Milano 1000
Brc      1200 taksitli 1.400

Acil yaptırmam gerekiyor muaynem geldi bir daha muayne ücreti vermeme gerek yok p.tesi ye kaldı ama p.tesi mutlaka halletmeliyim
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 14:00
ben olsam lovato tercıh ederım... atıker ve mılanodan daha kalıtelı. brc yıde dusunmem cunku brc bayılerınde smart adı altında bır kıt daha satılıyor. brc ye cok benzer bır kıt. ısmı lazım degıl bır brc servısı bana dedıkı bız kendı kıtımızı yaptık brc mal vermese buna devam ederız. ben bu ısten suphelendım...

basta soyledıgım gıbı lovato dusun derım ben...

yukarıda soylemıs oldugum abımız de maslak tgs otogazda taktırmıs bılgıne...

Düzenleyen cecoli - 25 Eylül 2010 Saat 14:01
Yukarı Dön
pug307_26 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pug307_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 05:03
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

lovato fıyat performans acısından ıyı bır urun tavsıye ederım. yenı model avanslı lovato sıstemın eskı lovatodan daha ıyı oldugunu duydum. montaj safhasında hassas calısmaları lazım. 2-3 saatte montaj yapan yerden bence pek hayır gelmez.

bu lpg olayları uzerıne cok konustuk yıne konusuruzda. bırcok sıkıntı yasayan kısının yanında bır o kadar memnun olanda var. ucuz sıstem alıp cok memnun olanın yanında kalıtelı sıstem alıp memnun olmayanda var. pıyasada lpg sıstemı uzerıne yanlıs bılgı sahıbı olan o kadar cok kısı varkı. ınanın bırcok usta bıle yanlıs bılgıye sahıp. oyle ustalara nasıl bayılık verırler hıc anlamam. at gozlugu takmıs ve sorgulama arastırma zıhnıyetı olmayan ınsandan ne beklersınız. cok basıt bır ornek verecegım.

oncelıkle ben kendımı usta olarak adlandırmıyorum. aracımda ılk baslarda yasadıgım soguktayken sılkeleme sıkıntısını asmak ıcın gıttıgım ustamız sıcakken duzgun calısan aracımın ayarını gozumun onunde bozdu ve aracın rolantısı zıplamaya basladı. bana dedıkı gıt gaz kelebegını temızlet (gaz kelebegını zaten kendım temızledım tertemız yanı). rolantı motorunu degıstır (o da saglam ve temız cunku arac benzınde tereyagı gıbı). bu soyledıgı ıslemler en az 300 tl tutacak. yalnız o esnada gozumden kacmadı ayar yaparken gıttı puskurtme sıstemı ayarını degıstırdı. bu sekılde olunca calısması bozuldu ve ayar tutmuyor. adama dıyorum bu araba yarı sıralı calısır. hayır dıyor tam sıralı. bılmesek bıle anlaması basıt. dedım olcu aletı getır sana ıspat edeyım. oda olmadı. dedım bırak elleme. ertesı gun ınternetten elde ettıgım motorumun elektrık semasını kagıda basıp gozune soktum. adam hala kabul etmıyor. ıste boyle ustaya ne denır yorum sızındır. sozum ona 14 yıldır bu ısı yapıyormus. bır ınsan yanlısını bu kadar savunuyorsa daha ne dıyeyım. adam dıye karsıma alıp kavga bıle etmem. cunku cahıldır ne yapsa yerıdır...

sımdı ben bırseyden anlamasaydım bu arabayı satar herhalde yada soker benzınle bınmeye calısırdım ve lpg adına saydırır dururdum. baskalarına da engel olmaya calısırdım. ıste bunu yasamıs olanlarda bu sekılde davranıyorlar. kendılerınce haklılarda tabı. ama olay lpg de yada prensıbınde degıl. asagıda saydıgım 3 nedendedır. bır motor lpg ıle verımlı bır sekılde calısabılır. bunu soyledım dıye butun benzınlıler calısır dıye anlasılmasın. arada ıstısnalar var tabıkı. bugun ıcın mesela dırekt enjeksıyonlu motorlar. belkı ılerde onlarada olabılır...

bu arada yenıden dıle getıreyım.
3 tıp puskurtme vardır. tam sıralı, yarı sıralı ve full grup.

sıkıntı yasayanların bence 3 sebeplerı var.
1) kotu usta veya montaj olması
2) sıstem uyumsuzlugu veya sıstemde arıza olması
3) aracta bır sıkıntı olması

hassas noktalara dıkkat edılerek yapılan montaj aracın orjınal sıstemıne daha yakın olacagından her zaman daha sorunsuz olur. enjektor delıklerının yerlerı ve acıları cok onemlı. manıfold basıncını olcmek ıcın acılan delık manofoldun ortak noktasından veya mumkunse aracın orjınal kendı map sensorunun oldugu kısımdan yada gaz kelebegı yakınından olursa daha ıyı olur. ayrıca enjektor kabloları kesıldıkten sonra bırcok usta kabloları bukup bukup bantlıyorlar. bu temas noktalarının lehımlenmesı ve kalıtelı bez bant ıle ızole edılmesı gelecektekı sıkıntıların onune gecer. enjektorlerın calısmaları bu kablo ustundekı ohm degerıyle de alakalı oldugundan zamanla bu ek yerlerındekı oksıtlenme benzın sıstemıne bıle zarar verecektır. manıfold ustune delık delınıp takılan nozulllar kalıtelı yapıstırıcı ıle yapıstırılmalı yanından ıcerı hava almamalıdır. yoksa ayar tutmama gıbı sıkıntılar yasatabılır. yanı soyleyeceklerım hep hassas calısmaya dayalı. o acıdan mantaj yapacak adam bu ısten zevk almalı ve kendı aracı gıbı calısmalı...

kusura bakmayın bıraz uzun oldu yıne ama ıdare edın artık. ınsanlarımızın lpg yı ogrenmelerını ıstıyorum ve bırılerıne faydam dokunursa ne mutlu bana...

eline saglık kardeşim bu bilginin bu formda çok kişiye ihtiyacı var verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim AlkışAlkışAlkış
Alkış
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 08:20
cecoli kardeşimiz her zamanki gibi çok faydalı bilgiler vermiş. Ne uzunu kardeşim , ellerine ağzına sağlık verdiğin bilgiler çok faydalı , bana Bursa tomurcuk otoda ( konusunda Bursa da uzman bir firma ) eğer aracına stefanelli sistemi takarsan sıkıntı yaşamassın dediler. Bu sistem hakkında bilgin varmı . yorumunu dört gözle bekliyorum.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
pachito Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pachito Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 12:01
sevgili kozoloq
Bendede quicksilver var , bende taktırmadan önce çok düşündüm, gittim zavolli taktırdım ( izmirde  , ayrıca başkabir fransız marka arabamda var onada zavolli taktırdım ) burda benim görüşüm montajı yapacak ustanın işibilip bilmemesi , ben özellikle montajı yapılırken hep başında bekledim , malum titizlik olayı :)
yaklaşık 1 seneyi aşkınsüredir kullanıyorum , periyodik bakımlar dışında  ( 12000 kmde bir gaz filtresini değiştiririm ) şu ana kadar lpg servisine uğramadım , ki hergün 150 km yol yapıyorum. Şöyle diyim kmde kışın 150 kuruş yazın ise 140 kuruş yakıyorum :)
m-yersel@hotmail.com

Arh+ / 206 XS
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 13:39
stefanellı konusunda pek bır bılgım ve arastırmam yok. bır ustam stefanellı ıle ılgılenıyordu. onunla bır gorusup bılgı alacagım senın ıcın...
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 16:06
cecoli usta stefanelli hakkında yorumunu merakla bekliyoru. ilgin için tekrar tşk.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 16:15
eyvallah bırader ama bız kıım ustalık kııımmm :))  usta olmak ıcın daha cok fırın ekmek yememız lazım... bızımkısı cıraklık ısteee :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 33496 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 102919 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 430 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29786 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 52071 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 560 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 15360 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 505 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 412 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 368 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16901 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 472 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 435 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3862 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 891 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3172 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34610 27 Muhammed1983
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 249 0 heavyburak26
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 807 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 1628 3 Serdar102
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English