![]() |
|
pert olacak araç hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2010 Saat 13:29 |
Arkadaşlar herkese merhaba,
3 gün önce malatya kayseri yolunda ağır bir kaza yapıp takla attım, allaha çok şükür ben ufak sıyrıklar ile çıktım araçtan. Araç büyük ihtimalle pert olacak aşağıda hem resim hem araç bilgilerini paylaşıyorum, sizlere sormak istediğim kasko piyasa değerine göre ödeme yapıyormuş herhalde aldanmamak için sşzce en az kaç lira almam gerekir ?
Peugeot 206 X-Design 1,4 5k
2006 model, 57,000 km de
benzin + londrenzo sıralı sistem lpg
Aslanımın bu resimlerini değil normal resimlerini paylaşmak isterdim ama kısmet.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeş.Çok şükür sana bişey olmamış!
Aynı araçtan bendede var 2006 x-desing atiker tüplü.
Aracımızın şuan ki kasko piyasa bedeli 17350 Tl. Ayrıca tüplü olmasından dolayıda 1000 tl Civarı bir ek ödeme yapmaları gerekir diye düşünüyorum.Lpg montaj Faturası ibraz etmen durumuında.
Ama en azında 17350 Tl ödemeleri lazım sana.
|
|
![]() |
|
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Çok saolasın kardeş,
Kasko poliçeme 1,300 TL lpg değeri olarak işlettim dediğin gibi ben dosyaya faturada ekleyeyim en iyisi. Ama bana kasko değeri değilde eksper ve sigorta firmasının piyasa araştırması yaptığı ona göre bir teklif sunulacağı söylendi. Kasko değeri ödenebilecek maksimum tutar dediler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok cok buyuk gecmis olsun.
Bir baska yerden alinti yapiyorum belki isinize yarar:
Düzenleyen koliva - 19 Eylül 2010 Saat 14:01 |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız komşum symbolu perte çıkarttı 2005 modeldi herhalde symbolun fulluydu 17bin lira aldı bu işlerde pek bilgim yok ama biraz sıkıştırın sigortayı bakalım birde acı bir hatırayı hatırlatmak istemem ama kaza nasıl oldu araç sizi korudu mu ben çok korkuyorum kaza olmasından kaporta bana eski arabama göre hiç güven vermiyor
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
çok büyük geçmiş olsun kasko konusunda emin daha iyi bilgi vericektir...
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
çok şükür size birşey olmadan atlatmışsınız,çok geçmiş olsun.onun dışında aslanı böyle görmek üzücü.
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Kaza yolda hafif serpme mıcır vardı, bendede ince yanakperformans lastikleri, hızda 110 civarı araç bir anda kontrolden çıktı (frene basmadım bu arada) sağ sol yalpalarken orta çukura düştü ve takla attı. Benim şansım emniyet kemeri ve nasıl olduğunu anlamadan sağa doru eğilmem oldu benim üst tavan gördüğünüz gibi aşağı indi allah korusun kapafama gelseydi kurtulamazdım.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun kardeş canına bişey olmasın
sigortanın baz aldığı bazı galeriler var 10 tane civarında bunlardan fiyat alıp ortalamasından 1-2 bin lira yıpranma payını düşüp sana o fiyatı verirler...
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
büyük geçmiş olsun.Sana birşey olmaması sevindirici.Kemerin takılıyken sağa doğru yatabilmen gerçekten büyük şans.Araç orta çukura çapraz girdi sanırım.Allah korumuş.
Arkadaşların dediği gibi kasko şirketi poliçedeki araç bedeli,araç değerinden yüksekse rayiç (piyasa) bedelini öder.Aracının kasko değeri ne kadar bilmiyorum.Tavsiyem piyasa bedelini araştır ve kasko değerin yüksek değilse o değeri almakta ısrarcı ol.Uzlaşmanız sigorta şirketi ve experin tutumuna göre kolay veya zor olur.Piyasa-kasko arasındaki değerde farklılık varsa da kasko şirketi ödeme tutarını minumum tutmaya çalışır ama unutma sen kabul etmediğin sürece anlaşma sağlanamaz.Araştır-tart aracına bir değer biç ve o değeri almakta ısrarcı ol.tabi rakamı çokta yüksek tutmadan ortak bir noktada anlaşmak zararını daha erken karşılaman demektir.
Tekrar geçmiş olsun. Düzenleyen EminÖNAL - 19 Eylül 2010 Saat 22:35 |
|
A3
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
çok geçmiş olsun Allah korumuş
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
çok geçmiş olsun |
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
ggokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Konum: Küçükyalı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Çok geçmiş olsun..
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
|
sarioglu32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarioglu32
geçmişolsun arkadaşım kaskodan evela kurban kes kan akıt
|
|
sarioglu32
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun kardeşim. Allah canınızı korumuş umarım sigortada sizi mağdur etmez.
|
|
![]() |
|
Allah hepinizden razı olsun, hayat aslında bir var bir yok gibi çok şükür benim için şimdilik varımış. sarioğlu kardeş dediğini ilk gün yaptım zaten 3 günde kasko falan daha yeni derdine düştüm önce can sonra mal değilmi olmasa ne olacak ben hayattayım çok şükür. Ama yinede aldanmamak lazım bu sigortacıların işi belli olmaz biz saf saf gitmeyelimde. Bu arada bu forum ve hepiniz iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Çok büyük geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuş. Bir arkadaşın dediği gibi bir kurban kesmen iyi olabilir... Büyük geçmiş olsun...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
kaskodan paranı alırsın bi kaç binlara eksik çok önemli değil verilmiş sadakan varmış hakikaten Allah daha büyüklerinden başka kazalardan korusun o araçdan canlı çıkmayı sakat kalmadan çıkmayı başarmışsın para pul hallolur.
tekrar büyük geçmiş olsun... |
|
otomatik 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |