|
benzindeyken stop ediyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leventes
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2010 Saat 15:04 |
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm peugeot kullanıcılarının ve islam aleminin ramazan bayramını tebrik ederim...
Aracım 1998 model 306 XR sorunumu bir kaç tamirciye göstermeme rağmen bulamadık. Aracım LPG li ilk çalıştırmada benzin de çalıştığından dolayı yaklaşık 5-6 km sonra gaz da çalışmaya başlıyor. LPG ciye gösterdim gazda sorun yok dediler. ama 5 km mesafeye gidene kadar aracım en az 8-10 defa stop ediyor özellikle ayağımı gazdan çekince yada viraj alırken direksiyonu tam çevirdiğimde meydana geliyor hızım süratim kaç olursa olsun... ilk 5 km. de araçda sanki benzin yok gibi boğulmalar olur... Şİmdiden teşekkür ederim...
|
|
www.keremotogaz.com
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bır ara 94 model cıtroen zx kullanmıstım benzer bır problem ondada vardı. sımdı sokak donecegız adam bana hemen demesın mı "abı cok yavas don dıye" . adamın suratına baktım dedım ne dıyorsun sen yaa... o esnada arabadakı durumu bana anlatınca anladım tabıkı.
tahmın edıyorumkı depoda bır sıkıntı oluyor zamanla artık samandıradamıdır bılemıyorum. yalnız az benzınle bırakmaktan olusan bır sıkıntı gıbı gelıyor...
pekı depoyu tam doldur bakalım o zamanda yapacak mı??? egerkı bu sekılde sorunu asmıs olursan her ay yaktıgını ustune eklersın deponu dolu tutarsın olur bıter...
|
|
leventes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim cevabın için arabayı makineye bağladılar harici depo lu bi aletti ondada aynı sıkıntı yaşandı beyinden dir diye tahmin ettiler ama kısmet olursa bayramdan sonra gideceğim elektronikciye
|
|
www.keremotogaz.com
|
|
leventes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada arabanın devir saati park halindeyken 10 ile 30 arasına yükselip iniyor :) bakalım ne diyecekler servisde
sonucu bildireceğim en azından aynı derdi yaşayan arkadaşların bilgisi olur bu konuda
|
|
www.keremotogaz.com
|
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rolenti müşürüne bi baktır öncelikle
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
devır dalgalanması yasıyorsan oncelıkle rolantı valfı gaz kelebegı baktırmalısın... ayrıca bu dalgalanması lpg dede yapıyormu ? Düzenleyen cecoli - 11 Eylül 2010 Saat 14:01 |
|
leventes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracım lpg de çok güzel çalışıyor hiç titreme yada stop etme gibi sorunum yok sadece benzinde yapıyor..
|
|
www.keremotogaz.com
|
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ah ah bu lpg benimde aracımı böyle yapmıştı beyin hocam beyin.. ne yaparsan yap düzelmiyor.paraların boşuna gidiyor.boğaz kelebeğini çıkmasını bir deneyin genede.boğaz kelebeği önemli
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kelebek temizliği + valf ve sensörler kontrol edilmeli..
|
|
leventes
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dün servise gittim boğaz kelebeğini temizlettim bujileri değiştirdiler rolanti valfine baktırdım sorun yok dediler.. peugeot larda lpg hep sorunlu dediler stop etme sorununu ise silindir kapağı, beyin yada şamandıradan olabilir dediler...
:) satılık 306 xr :)
|
|
www.keremotogaz.com
|
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzinin pis olması bile rolantiyi bozuyor başıma geldi böle bi olay... 50 TL lik benzin yaktım pisliği atana kadar
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |