Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

benzindeyken stop ediyor.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10629
Tarih: 01 Aralık 2024 Saat 03:56
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: benzindeyken stop ediyor.
Mesajı Yazan: leventes
Konu: benzindeyken stop ediyor.
Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2010 Saat 15:04
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüm peugeot kullanıcılarının ve islam aleminin ramazan bayramını tebrik ederim...

Aracım 1998 model 306 XR sorunumu bir kaç tamirciye göstermeme rağmen bulamadık. Aracım LPG li ilk çalıştırmada benzin de çalıştığından dolayı yaklaşık 5-6 km sonra gaz da çalışmaya başlıyor. LPG ciye gösterdim gazda sorun yok dediler. ama 5 km mesafeye gidene kadar aracım en az 8-10 defa stop ediyor özellikle ayağımı gazdan çekince yada viraj alırken direksiyonu tam çevirdiğimde meydana geliyor hızım süratim kaç olursa olsun... ilk 5 km. de araçda sanki benzin yok gibi boğulmalar olur... Şİmdiden teşekkür ederim...

-------------
www.keremotogaz.com

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Eylül 2010 Saat 21:23
ben bır ara 94 model cıtroen zx kullanmıstım benzer bır problem ondada vardı. sımdı sokak donecegız adam bana hemen demesın mı "abı cok yavas don dıye" . adamın suratına baktım dedım ne dıyorsun sen yaa... o esnada arabadakı durumu bana anlatınca anladım tabıkı.
tahmın edıyorumkı depoda bır sıkıntı oluyor zamanla artık samandıradamıdır bılemıyorum. yalnız az benzınle bırakmaktan olusan bır sıkıntı gıbı gelıyor...

pekı depoyu tam doldur bakalım o zamanda yapacak mı??? egerkı bu sekılde sorunu asmıs olursan her ay yaktıgını ustune eklersın deponu dolu tutarsın olur bıter...

Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2010 Saat 01:02
teşekkür ederim cevabın için arabayı makineye bağladılar harici depo lu bi aletti ondada aynı sıkıntı yaşandı beyinden dir diye tahmin ettiler ama kısmet olursa bayramdan sonra gideceğim elektronikciye 

-------------
www.keremotogaz.com

Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2010 Saat 01:03
bu arada arabanın devir saati park halindeyken 10 ile 30 arasına yükselip iniyor :) bakalım ne diyecekler servisde
sonucu bildireceğim en azından aynı derdi yaşayan arkadaşların bilgisi olur bu konuda

-------------
www.keremotogaz.com

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2010 Saat 12:36
rolenti müşürüne bi baktır öncelikle

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Eylül 2010 Saat 14:00

devır dalgalanması yasıyorsan oncelıkle rolantı valfı gaz kelebegı baktırmalısın... ayrıca bu dalgalanması lpg dede yapıyormu ?

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2010 Saat 18:50
aracım lpg de çok güzel çalışıyor hiç titreme yada stop etme gibi sorunum yok sadece benzinde yapıyor..

-------------
www.keremotogaz.com

Mesajı Yazan: bayelektronik
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2010 Saat 20:21
ah ah bu lpg benimde aracımı böyle yapmıştı beyin hocam beyin.. ne yaparsan yap düzelmiyor.paraların boşuna gidiyor.boğaz kelebeğini çıkmasını bir deneyin genede.boğaz kelebeği önemli

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2010 Saat 20:57
Kelebek temizliği + valf ve sensörler kontrol edilmeli..

Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2010 Saat 12:05
dün servise gittim boğaz kelebeğini temizlettim bujileri değiştirdiler rolanti valfine baktırdım sorun yok dediler.. peugeot larda lpg hep sorunlu dediler stop etme sorununu ise silindir kapağı, beyin yada şamandıradan olabilir dediler...

:) satılık 306 xr :)

-------------
www.keremotogaz.com

Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2010 Saat 12:30
benzinin pis olması bile rolantiyi bozuyor başıma geldi böle bi olay... 50 TL lik benzin yaktım pisliği atana kadar

-------------
Koceli/İZMİT

1982

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net