![]() |
|
307 (masraf kutusu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2010 Saat 13:59 |
bu araçların talihsizliği bence Tr şartlarına uymayan kibar yapıları. birde arıza olduğunda işten anlamayan ustalar ve hatta yetkili servisler. onlar yüzünden adı karalanmış gibi.
|
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
masraf kutusu başlıgı biraz agır olmuş bu arabayı alacaklar satacaklar oldunuda düşünelim lütfen
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seni mi kıracağım yaaa :)) ayıp ettin seyfettin... ımzamda yazsada yazmasada benzin pahalı oldugu surece "sonsuza dek tüplüyüz". doğalgaz yayılırsa gerekırse onada geceriz yani...
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
bu arada cecoli hocam imzadaki sonsuza dek tüplü ye ne oldu????
![]() |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
konuyu başlatan arkadaş 307 ye masraf kutusu demiş ya.eeee konuda sana döndüğüne göre hocam 307 yi otomatikmen karalamış oluyosun.
![]() bu arada balıkesirden geçerseniz muhakkak tanışmak isterim.
lpg li pug 306 benzinli pug 307 yi geçse bile lpg yi balıkesir şartlarında gene taktırmam
![]() ![]() ![]() neyse hocam...
|
|
![]() |
|
vallahi yaaaaa... Allah ıyılıgını versın senın daha ne dıyım ben sana.
bırde sen benle 307 ıcın degıl lpg ıcın ugrasıyordun dıkkatını cekerım :))) bır ara bodruma gıderken balıkesır duzlukte yanıma gel bı anahtarını alayım senın :))) gostereyım sana lpg nın gucunu :))) pug makınesı atıker ıle nasıl calısırmıs ogrenmıs olursun...
bu zan altından cıkabılmem ıcın 307 mı almam lazım ne yapmam lazım :)))
saka bır yana 307 yı hıcbır zaman kotulemedım cokta sevdıgım bır aractır. ozellıkle 17" jantlı cam tavanlı sw lere hastayım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
cecoli:hoppppppppppp hooooooop ne oluyor yaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
araç kadın gbidir bakım ister seni vezirde eder rezilde :) genelleme yapmak yanlş bnmde 307im war ilk alırken bi soktuk bakıma 250 tl gbi bşe çktı şmdi nazar değmesn tık yok..kullanm çok önemli..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
arkadasım ne masraf kutusu ya.toros mu bu kardesim eşşek gibi kullanılmıs aracın sonra diyosun 307 söle böle .sunları yaptım bunları yaptım.patlak arac olmayacak arkadas arac.aracı alırken baktıracaksın.307 bana göre deli makine.kulaktan dolma laflar bunlar.
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
benim aracında gecmisi pek temiz degıl ama ben temız kullanıyorum yag haircinde bana tek masrafı mozot filtresi oldu 78 binde almıstım arıza veriyodu mazot filtresi degiştı tık yok gunden beri üstüne 22000 km yaptım masallahı var önce arabanızı sevin. 307 1.4 HDİ
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Ben birşeye dikkat ettim sizden önceki bence motor açtırmadıysa bile bana kalırsa üst kapağı açtırmış neden derseniz genel olarak şikayetiniz conta oring vs... ve sizden önceki herkimse bence kara düzen bi tamircide işlem yaptırdığı için kullanılan malzeme işçilik iyi olmadıgından conta oring vs.. sızdırmalardanda şikayetcisiniz.. her makinayı sökmek kolaydır ama işlem toplamaya gelince işte o zaman ustalık belli olur.. Her kullanılan oringin yeri farklıdır mesela örnek veriyim aracın üzerinden cıkan bi oringi numune olarak elinize aldıgınızda ilk önce yeri ve nerede kullanılacak bunu bilmenız gerekir örnek vermek gerekirse mesela enjeksiyon oringini örnek verelim buna kesinlikle nitril veya silikon oring kullanamassın tek ve iş gören oring viton oringdir.. viton oring diğerlerınden farklıdır ısıya maruz kalan yerlerde viton kullanılır.. ben bunu örnek olarak verdim , Ve de en basit olarak usta dediğiniz kişi bu ufak seyleri bilmesi gerekir ve bu ufacık ayrıntıları bilmiyorsa bence usta değildir. Bence o araç emin ellerde toplanmamış geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
hoppppppppppp hooooooop ne oluyor yaaa
![]() ![]() tekrar belırteyım konu sahıbı ben degılım. ben oncelıkle 306 sahıbıyım. benı tanıyan tanırda daha tanımamıs arkadaslar olabılır yanlıs tanınmak ıstemem... ah bayelektronık ne ısler actın basıma :)))
bu arada konuya bende bır yorum yapmak ıstıyorum. arkadasın basına gelenler bence dırekt olarak lpg ıle alakalı degıl... bence bıraz yıpranık bır arac almıs ve tahmınım kotu bır lpg montajı olmus olabılır...
benım aracım nıye stop etmıyor??? 17.000 km dır kullanıyorum. aracımın ustunde orjınal fabrıkasyon rolantı valfı var. bıraz hasta olmasına ragmen sık sık bakımını yapıyorum halen calısıyor ve hıcte stop etmıyor...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
amcam 300.000 km devirdi.araç 2006 model 307 dizel..servisini ihmal etmedi,3 lastik,3 akü değişti...
en ufak sorun çıkarmadı. ben 2006 model 206 dizelimde 72 bin oldu,Maşallah tık yok..arabayla ilgilenmek,bakımlarını aksatmamak yeterli sorunsuz kullanmak için.çok memnunum,değişirsem gene peugeot alıcam.kaldıki daha değişmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
ANCHORFREE_VERSION="568021038"
var _AF2$={'SN':'HSSHIELD00TR','IP':'209.107.217.203','CH':'HSSCNL000238','CT':'0','HST':'','AFH':'hss19','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':1};if(parent.location!=document.location||top.location!=document.location){_AF2$.TOP=0}else if(/^(.*,)?(11C)(,.*)?$/g.exec(_AF2$.CT)!=null){document.write("
hocam şimdi sen yazmışsın böyle ''LGP taktır aracın canına oku'' diye ama LPG yi canavar gibi gösterme ya benzinle benim aracım 40 krş yakıyo senede en az 25000 km yapıyorum nasıl binicem bu araca bende 2 senedir lpg li araç kullanıyorum daha bi kere aracım stop etmedi bu işin montajı önemli olan gerisi yalan yok markaymış yok yeni sürümmüş USTA -USTA gerisi yalan .....
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
bende de 2006 307 hdi var sıfır aldım biniyorum çok şükür bi yamuğunu görmedim
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
2006 307 hdi premium var 40.000 km dır kullanıyorum hıc sorun yasatmadı gecen bır sorun yasadım oda arabanın kabahatı degıl akü akmıs benden evvelkı sahıbı sacam sapan bişi takmıs akutu degıstık sorun kalmadı yag degısımı dısında kurus masrafı yok
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
04 model 307 bva sahibiyim altıdığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım ama yazılanlar ve piyasayada bilip bilmeden konuşanlar yüzünden 307 sahibi olarak üzülüyorum ama peugeot markasından memnunum ve bundan sonrada büyük ihtimal 308 1.6 thp ile devam ederim allahın izniyle :) |
|
![]() |
|
respect_1001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı respect_1001
bugün arabama bindiğimde farkettim ki debriyaja basınca sesler geliyor.demir sürtünme sesi gibi.ayağımı az bişe değdirincede hissediliyor birşeyler sürtüyor sanki.acaba nolmuş olabilir birdenbire oldu bu durum.307 xs benzinli 2002
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
sanki biraz fazla yüklenilmiş cecoli arkadaşımıza...
titiz ve dikkatli kullanırken bu kadar sorun çıkması insanın sinirlerini zıplatır; bu doğru. sonuçta arkadaşımız başına geleni paylaşmış. iyi de olsa kötü de olsa paylaşım paylaşımdır ve bana göre değerlidir...
fakat cecoli arkadaşıma şunu da söylemeden edemeyeceğim; konu başlığı diğer 307 sahiplerini üzecek ve 307 almayı düşünüp hasbelkader bu yazıyı okuyanın aklını fena halde bulandıracak nitelikte... o yüzden biraz daha farklı bi konu başlığı (sitemkar olmayan) daha faydalı olabilirdi...
diğer arkadaşların da dediği gibi aracın evveliyatı çok önemli. bugün mercedesi bile hor kullanırsan bunun gibi sıkıntıları en azından uzun vadede çıkaracaktır... o yüzden biraz daha serin duruş önemli !
herkese saygılar...
|
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
arkadaşlar bahseddimiz konu her aracta olur benim işim geregi araba elim ayagım birçok marka kullandım hepsi fazla km lerde arıza yapmaya başlıyor araçlar 200.000 km geçtimi arızalar çekilmez oluyor ve sıfır bi araba almak zorunda kalıyorum bu yüzden 2.el alınmış arabalarda peugeot un hakkını yemeye hiç gerek yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |