![]() |
|
307 MARŞ BASMA SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 13:58 |
Marş motor dinamiği değişmesi lazım.Masrafı 70 tl senin sorunun çözümü bu bende aynısını yaşadım çünkü
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
kergom ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynı sorun bendede vardı servıse goturdum zor bır arıza oldugunu aracın 3-4 gun kalması gerektıgını soyledıler kendı tamırcıme goturdum arızayı bır seferde buldu sorun masr otomatıgı yenısı ıle degıstırık orjınalı 45 tl ye aldım bır haftadır kullanıyorum sorun yok.artık motor sıcaklıgı kac derece olursa olsun korkmadan kontagı kapata bılıyorum.
|
|
MEHMET ÖĞREK IZMIR 307 XT
|
|
![]() |
|
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var arkadaşlar benimki de acaba marş otomatiğinden midir ne kadar patlat bana lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
aacemm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
marş dişlisi değişti oldu dediler aynı sorun 3 saat sonra devam etti meğer sorun marş otomatiği imiş. takılı kalmış. onuda değiştirdiler halloldu....
|
|
![]() |
|
aacemm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
arkadaşlar sonunda daha fazla arrza çıkmasın diye servise gittim hazır rutin bakımıda gelmişti.dedilerki marş dişlisi takılıyormuş (neden?? hala öğrene bilmiş değilim).marş motorunu komple değiştirmektense parça getirtip takacaklarmış oda + 200 tl masraf.sanayide başkasınada elletmek istemiyorum arabayı.ok dedim yapın. bakalım öğlen teslim edecekler
|
|
![]() |
|
elcinaydogdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elcinaydogdu
arkadaşım kontak soketine baktır muhtemelen aşınmış veya arızaladır..ilk çalıştırmada soğuk olduğu için sorun çıkartmaz fakat ısındıkça devreyi tamamlamama gibi sorun yaratabilir.eğer sorun ordaysa çözümü için yeni bir soket alma...araya bir röle bağlattır..oto elektirkçiler kolaylıkla yaparlar.
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
bence şarz dinamosuyla ilgili bir durum.
|
|
![]() |
|
herşeyi kontrol ettim bi sorun gözükmüyor.özellikle sıcak havalarda ve motor ısındıktan sonra yapıyor bunu.hararet 90 da duruyor normal syir halinde iken.kontağı kapattığımda devir daim olmadığı için motor sıcaklığı yükseliyor normal olarak.ve 10-15 dk sonra kontağı açtığımda da zaten hararet göstergesinden de anlaşılıyor bu.işte benim sorunumda bu şekilde iken defalarca deniyorum. marş tık diye ses veriyor ama çalıştırmıyor motoru.belki basit bi çözümü vardır ama şimdi sebebini tam bilmeden yada bi fikrim olmadan servise gidersem kallavi bi fatura çıkaracaklar eminim...(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ılgınc bır sorun marsın kablolarını soketlerını falan kontrol ettınız mı?
|
|
![]() |
|
![]() sorunum şu.malum havalar sıcak bugünlerde.araca sabah ilk bindiğimde ilk marşta hemen çalışıyor bir problem yok amaaa 15-20 dakika motor çalışsın hararet 90'a gelsin bir işimi halletmek için durup markete giriyorum mesela,5 dak. sonra araca biniyorum marşa basıyorum tık tık diyo basmıyo (akü yeni) taki motor biraz daha soğuyuncaya kadar.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |