![]() |
|
Peugeot 306 Arıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mstdgbkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2009 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2010 Saat 01:25 |
|
arkadaşlar merhaba. bu aralar peugeot 306 aramaktayım. önce 2000 ve 2001 model bakıyordum ancak bir yerde 2001 modellerin motorunun farklı olduğunu okudum.bu bilgi ne kadar doğrudur ? sadece 2001 modellerde mi bu motor mevcut yoksa 2000 modellerde de var mı ?bu yeni dedikleri motorun özellikleri nedir? birde araca bakınca bu iki motorun farkını nasıl anlayabiliriz ? son olarak çevrenizde bu özelliklerde 306 satan varsa bana yönlendirebilir misiniz ?
aracın otomatik vites olması gerekmektedir. km sinin çok olmaması önemlidir ? birde 2-3 parçadan fazla boya olmamalıdır. bu araçların teknik özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? kronik sorunları nelerdir ? ayrıca sanzıman konusunda birkaç bilgi verirseniz sevinirim internette gözünüze çarpan temiz bir araç varsa paylaşırsanız sevinirim.
Düzenleyen mstdgbkn - 11 Eylül 2010 Saat 02:00 |
||
kızın nazına pejjonun ara gazına...
|
||
![]() |
||
genctr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba bende 306 arıyorum. ama sana göre mükemmel bir 306 buldum tam istediğin gibi. fiyat konusundaki yorumunu paylaşırsan sevınırım |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
acıkcası otomatık mecbur degılsen pek tavsıye etmem. cunku bu AL4 sanzumanlar ummadık zamanda sıkıntı cıkarıyor. sımdı alacagın aracta km pek az olmayacagından dolayı arıza ıle karsılasabılme ıhtımalın bıraz yuksek. forumu arastırırsan anlarsın. 1.6 ların 2001 modellerdekı motorda ufak tefek farklar var. mesela en belırgın olanı gaz kelebegının ordakı hava fıltre gırıs agzı. ayrıca bu motorun 100bg oldugu soylenıyor eskılerı 90bg. en donanımlı olanları xt dır. mesela 2001 model 1.6 xt bulabılırsen cok memnun kalırsın.
Düzenleyen cecoli - 01 Eylül 2010 Saat 10:36 |
||
![]() |
||
mstdgbkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2009 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
piyasası ne kadarsa okadar verrim.
Düzenleyen mstdgbkn - 01 Eylül 2010 Saat 00:20 |
||
|
||
![]() |
||
|
bilgilendirme için teşekkürler. ama ben ilanı göremedim.
|
||
|
||
![]() |
||
|
herhalde forum kurallarına ters dustugu ıcın kaldırmıslar...
@yonetım :bır kusurumuz olduysa ozur dılerız arkadaslar Düzenleyen cecoli - 01 Eylül 2010 Saat 10:38 |
||
![]() |
||
|
özelden atabilirsiiniz linki
|
||
|
||
![]() |
||
|
atacagım...
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
bilgilendirme için teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |