Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 306 Arıyorum...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10497
Tarih: 27 Haziran 2025 Saat 10:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 306 Arıyorum...
Mesajı Yazan: mstdgbkn
Konu: Peugeot 306 Arıyorum...
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2010 Saat 01:25
arkadaşlar merhaba. bu aralar peugeot 306 aramaktayım. önce 2000 ve 2001 model bakıyordum ancak bir yerde 2001 modellerin motorunun farklı olduğunu okudum.bu bilgi ne kadar doğrudur ? sadece 2001 modellerde mi bu motor mevcut yoksa 2000 modellerde de var mı ?bu yeni dedikleri motorun özellikleri nedir? birde araca bakınca bu iki motorun farkını nasıl anlayabiliriz ? son olarak çevrenizde bu özelliklerde 306 satan varsa bana yönlendirebilir misiniz ? 

aracın otomatik vites olması gerekmektedir. km sinin çok olmaması önemlidir ? birde 2-3 parçadan fazla boya olmamalıdır.

bu araçların teknik özellikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? kronik sorunları nelerdir ? ayrıca sanzıman konusunda birkaç bilgi verirseniz sevinirim

internette gözünüze çarpan temiz bir araç varsa paylaşırsanız sevinirim.

-------------
kızın nazına pejjonun ara gazına...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: genctr
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2010 Saat 04:54

merhaba bende 306 arıyorum. ama sana göre mükemmel bir 306 buldum tam istediğin gibi. fiyat konusundaki yorumunu paylaşırsan sevınırım

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2010 Saat 09:58
acıkcası otomatık mecbur degılsen pek tavsıye etmem. cunku bu AL4 sanzumanlar ummadık zamanda sıkıntı cıkarıyor. sımdı alacagın aracta km pek az olmayacagından dolayı arıza ıle karsılasabılme ıhtımalın bıraz yuksek. forumu arastırırsan anlarsın. 1.6 ların 2001 modellerdekı motorda ufak tefek farklar var. mesela en belırgın olanı gaz kelebegının ordakı hava fıltre gırıs agzı. ayrıca bu motorun 100bg oldugu soylenıyor eskılerı 90bg. en donanımlı olanları xt dır. mesela 2001 model 1.6 xt bulabılırsen cok memnun kalırsın.

Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2010 Saat 21:04
piyasası ne kadarsa okadar verrim. 

-------------

Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2010 Saat 21:05
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

acıkcası otomatık mecbur degılsen pek tavsıye etmem. cunku bu AL4 sanzumanlar ummadık zamanda sıkıntı cıkarıyor. sımdı alacagın aracta km pek az olmayacagından dolayı arıza ıle karsılasabılme ıhtımalın bıraz yuksek. forumu arastırırsan anlarsın. 1.6 ların 2001 modellerdekı motorda ufak tefek farklar var. mesela en belırgın olanı gaz kelebegının ordakı hava fıltre gırıs agzı. ayrıca bu motorun 100bg oldugu soylenıyor eskılerı 90bg. en donanımlı olanları xt dır. mesela 2001 model 1.6 xt bulabılırsen cok memnun kalırsın.

ayrıca su arabayada bır bakın hem 1.6 xt cunku en luks olanı ve duz vıtes

bilgilendirme için teşekkürler. ama ben ilanı göremedim.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Eylül 2010 Saat 10:37
herhalde forum kurallarına ters dustugu ıcın kaldırmıslar... 

@yonetım :bır kusurumuz olduysa ozur dılerız arkadaslar

Mesaj Tarihi: 01 Eylül 2010 Saat 13:33
özelden atabilirsiiniz linki

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Eylül 2010 Saat 13:54
atacagım...

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 01 Eylül 2010 Saat 17:11

al4 lerin sırrı çözüldü al4 lerin üzerinde yağın durmunu gösteren bi sayaç bulunuyor diag 2000 ya da planet 2000 le bakılıyor yağ bozuldugunda ya da şanzımanda selenoid degişme süresi geldiginde spor kar ışıklarını bundan dolayı yakıyormuş şanzımanın sıkıntılı oldgundan degil yani bilginize

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 01 Eylül 2010 Saat 17:50
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

al4 lerin sırrı çözüldü al4 lerin üzerinde yağın durmunu gösteren bi sayaç bulunuyor diag 2000 ya da planet 2000 le bakılıyor yağ bozuldugunda ya da şanzımanda selenoid degişme süresi geldiginde spor kar ışıklarını bundan dolayı yakıyormuş şanzımanın sıkıntılı oldgundan degil yani bilginize

bilgilendirme için teşekkürler.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net