![]() |
|
307 sorunlarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 07:39 |
|
selamün aleyküm bende aranıza yeni katıldım ........
5 gün önce pevgeot 307 2003 model 17700 binliraya aldım galeriden ....neyse fazla uzatmayım
daha ilk günden arıza lambası yandı tamirci gaz pedalı sensörü bozulmuş dedi zaten araç ilk çalıştırmada vede arasıra gaz pedalını görmüyorr rölantide çalışıyor neyse hemen 242 liraya sipariş ettik.....
ardından 70 liralık lpg aldım 300 km bile gitmedi.. bu arabalar çokmu yakıyor?
birde acayip dercede harareti kalkıyor
şimdeden arabadan baya soğudum kronık olarak çokmu çabuk araza yapan modelmidir...
acaba beyinimi bozuk yoksa nedir acaba?
allah rızası için akıl verin yorum yapın bi dünya para verip aldım!! Düzenleyen H-a-d-i - 23 Ağustos 2010 Saat 19:08 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun öncelikle.
Siz aracınızı alırken herhangi bi arızası olup olmadığından emin olmak için herhangi bir ustaya göstermediniz mi ? heleki galeriler gibi önyargılı yaklaşmamanın pek mümkün olmadığı biryerden alırken ?
|
||
A3
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arc kac km de ? bı kere lpg takılmıs kafadan gıtmıs arac . ılk sahıbı ekmegını yemıs o sekılde satmıs sızde almıssınız. arkadasımın dedıgı bıgı ustaya gosterdn mı yoksa galerıcının cok temız araba bır sey yok lafına mı aldandın
|
||
![]() |
||
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
malesef hiç bir ustaya göstermeden (galericiye güvenerek) aldık....
araça 103 bin km de
|
||
![]() |
||
|
pekı usta sana deseydı su sorunu var bu sorunu var 5 bın tl masrafı var alırmıydın ? yada bu amsrfı duselım o sekılde al deseydın nolurdu
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aleykümselam ; kardeşim ikinci el alacağın her araca biraz masraf edersin bu gayet normal.
LPG takıldığı süre zarfı uzun ise bazı bakımlarını yaptır derim.
307 çok yakar zaten 60 lt benzin deposundan belli değil mi:)
aracın beyni bozuk olsa çok hata verir hatta yürümez.
307 çok narin bi araç daha önce sahibi üzdüyse sana bu sorunları çıkarması normal...
ama istersen aldığın paraya satabilirsin :)
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
5 gün olmuş alalı,arıza öncedende vardı yüksek ihtimalle,ben olsam hiiç uğraşmam şahsen giderim aldığım adamın kafasına atarım anahtarları,paramı alırım.kulağımada küpe yaparım; babamın oğlundan alcak olsam ustaya gösteririm ! |
||
A3
|
||
![]() |
||
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
|
Öncelikle geçmiş olsun. ben önce aracı aldım ertesi gün servise gösterdim mal sahibinin dediğinden farklı bi kaç sorun daha çıktı ama şükür çok ciddi bi masraf çıkmadı insanın canı sıkılıyo ister istemez insanlar böyle şeyleri tecrübe ederek öğreniyorlar maalesef bende tecrübe ettim şükür ucuz atlattım adam dürüstmüş Allahtan. araç biraz fazla yakar ve harareti de genellikle yüksektir bu konuda forumda bi çok topik var incelersen görürsün zaten. Tekrar geçmiş olsun eğer imkanın varsa arabayı götür iade et al paranı |
||
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
||
![]() |
||
|
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dediğim gibi araç 2003 model
lpg taktıralı 3 yıl olmuş....
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
|
Lpg takılmış,kafadan gitmiş gibi yorumlara katılmıyorum,fazla karamsarlığa kapılma bence,biraz fazla yakıyo aracın,70 liraya 500 km civarı yakması lazım normalde.Önce gaz ayarı yaptır,sonrada diğer bakımlarını yaptır.Arada bir süprizleri olması normal 307 nin. |
||
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
307 in öncelikle hayırlı olsun.bazı arkadaslar deposunun 60 lt olmasından belli değilmi 307 nin çok yaktığı demiş yanılıyorlar.aksine 307 bugüne kadar kullandığım 6 farklı markanın enjeksiyonlu araçları içinde en az yakanı.lpg takılı olan aracı şahsen ben almazdım.bende 307mi alalı 4 ay oldu alırken daha düşük fiyata daha düşük km de lpg li bir 307 vardı onu tercih etmedim.ben lpg den çok çektim.hiçkimseyede önermiyorum.307 dede çok sorunlu olduklarını duydum.ben beyinli arabalarda lpg önermiyorum.durmdan sorun çıkarır hiçbitmez sorunu.lpgnin ucuzluğunu arabaya yaptığın masrafla aynı şeye gelir.bide arabanın orjinalini bozmuş olursunuz.307nin 4 aylık kullanıcısı olarak aracımdan son derece memnunum.307 alırken korkarak almıştım ama şuan hiç düşünmeden gene alırım.sizin yaptığınız hata aracı muhakkak iyi bir demiyorum birkaç ustaya göstermekti.100 liranız gitse bile bu işlere gerekli.307 nin harareti şehiriçi kullanımda yükselir fakat ibredeki kırmızıya kadar olan kısım normaldir.eğer kırmızı nokta ve üstüyse sorunlu.307 ile yüksek hızlarda 150-160 yaptığınızda hararet 80 i geçmez öyle bir araçtır bu 307.arabayla sansızlık üzerine baslamışsınız bu kötü.insallah sorunlarınız çözülür
|
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
bu arada 300 km yi şehir içi mi şehir dışımı
|
||
![]() |
||
|
şehiriçi/dışı karışık....
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ilk hatayı en baştan yapmışsınız. babam galerici olsa , ona da güvenmem. o derece yani. sitenin ilk kuralı olan kendinimizi tanıtma olayına girmediğiniz için hangi ilde olduğunuzu da tespit edemedim. 307 gerçekten de fiyatına ve donanımlarına göre sınıfı içindeki en ideal araçtır. sert sürülmezse ş.içi benzin yakıtı 32-33 Krş geçmez. 307'de LPG gerçekten de tat vermiyor , yada BRC, Zavolli gibi bilindik markalar tercih edilmelidir. Emrah da bunu demek istedi sanırım. bence şimdi yapmanız gereken şey dürüst ve işinin ehli bir usta bulup , arızanızı deneme-yanılma ile değil de kesin olarak tespit ettirmeniz gerekiyor. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
aynen hocam benim çok yakın abimin galerici oğlu bana zamanında takla atmış toyotayı sattı orjinal diye.ama yanına kalmadı... bu arada 300 km şehir içi ve dışı karışık çok.bendede 307 var senin bu dediği km leri nerdeyse benzinle yapıyorum.kesin bir sorun var |
||
![]() |
||
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Selam arkadaşlar bende 307leere bayılıyorum ,
Birtane 307 buldum çok temiz diyor galerici :) Ama benzinli LPG ise bu 307lere tam uyum saglamıyormuş galiba ! LPG taktırsam en uyumlusu acaba hangisi birde Ankaradayım bilen biri varsa bu pegolara ankarada en iyi LPG takan birilerini msj atarsa sevinirim, LPG ile birde benzinli arasında çok büyük bir kar varmı yoksa 2-3 sene kullanacagım bir araba için ortalama yılda 20-25 bin km yakacagım bir araba için LPG taksam bir kar elde edebilirmiyim? Deneyimli kullanıcıların cevaplarını bekliyorum, |
||
![]() |
||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
Hocam ben bu hafta Zavolli mrka Lpg taktırıyorum, Beylikdüzün'de. Uzun araştırmalar sonunda Zavolli'ye karar verdim. Bu arada BRC'de olabilir. Diğer modellerde açıkcası sorunlu olduğunu yazıyor forumlar
|
||
![]() |
||
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Hocam suan benzinlide km ne yakıyor LPG de tahminince ne yakacak kar ediyormusunuz?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |