![]() |
|
Bor power katkısı ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2010 Saat 22:12 |
Aracım imzadada yazdığı gibi 2006 model 307 otomatik vites. 38binde. Yağı yeni değişti. Bugün benzin alırken şeytan dürttü bor power ms-250 silver aldım. Kutuda yazan talimatların dışında yapmam gereken ekstra birşey var mı? Yani mesela önceden duyduğum birşey, bu katkı maddesini yağ çubuğunun olduğu yerden konulması. Birde kutunun hepsinimi kullanacağım. Yani araca göre farklı miktarlar var mıdır? Forumda arama yaptım biraz ama tatmin edici birşey yok gibi.
P.tesi ağvaya gideceğiz çoluk çocuk. Gitmeden halledeyim dedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Düzenleyen endorphine - 17 Temmuz 2010 Saat 22:13 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ katkısını yağı değiştirken konulmasının daha faydalı olacağını duymuştum iyi çalkayın kutunun üzerinde yazan süreden biraz daha fazla yağ çubuğu yerini ilk defa duyuyorum kolay gelsin
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yag cubugundan koymanın amacı nedır anlayamadım. bor parcacıklarının orada kalma ıhtımalı var. bu parcacıkların mumkun oldugunca yagın ıcıne karısıp yuzeylere yayılması hedeflenmıstır. o acıdan bence yag kapagından konmalı gerektıgıne ınanıyorum...
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağı yeni değişti dediğim gibi. P.tesi günü. Çok km'de yapmadım değişeli. Neden yağ çubuğunun olduğu yerden sorusunu bende bilmiyorum. Aklımda öyle kalmış sadece. Ama kullanım talimatında yağ kapağından diyor. Bende öyle yapacağım. Üzerinde 2-3dk çalkalayın yazsada ben 5dk çalkalayacağım en az. Gerçi motor için belkide daha erken bu katkı ama işte dediğim gibi, dürttü bir kere. :)
Düzenleyen endorphine - 17 Temmuz 2010 Saat 23:32 |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kullanıyorum faydasını gördüm diye bilirim motor sıcakken koyun ve iyice calkalayın şanzıman icin ve motor icin olanı var ben hem motora hem şanzımana koydum hissedilir bir fark var bence
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |