Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 19:50
metin vıdeonu yenı gordum.cok guzel sılencersız sesi.hayırlı olsun tekrardan.ama bence her an dıken ustunde durma kardesım.baktın bır sefer polıs durdurdu ondan sonra dıkkatlı gezersın.hem senın araban otomatık.polısı kafaya alırsın. ben vıtes gecıslerını yapamıyorum bırturlu motor sesını duymam gereklı zaten bu aracta aragazı verecek degılım verılmez falan fılan dersın kafaya alırsınDil Çıkarma
vanalı egzoslardan bahsetmıssın de onlar sankı patlak egzos sesı gıbı ses verıyor yanılıyormuyum.cunku kucuk bır son susturucu kısmı ve motor var.artık polısler ona bıle alısmıs.egılıp bakıyorlarmıs motor falan var mı dıye.gecen bır arkadasın hondasının ıcınde vana aramıs. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 20:04
abi çok güzel öttürüyo maşallah KahkahaGöz Kırpma güle güle kullan

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 20:14
on numara tek kelimeyle.Dizel arabanın dezavantajı işte bu zevkten mahrum kalmak :)
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 20:18
Güzel olmuş hayırlı olsun ceza yemessin inşallah kardeşim :)
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 21:30
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

on numara tek kelimeyle.Dizel arabanın dezavantajı işte bu zevkten mahrum kalmak :)

seninde blow off avantajın var değerini bil Gülme
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
taksicicocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ocak - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taksicicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 22:17
metin amca hayırlı olsun yanlız sanki silencerlı veya silencersız hali fark etmiyor gibi geldi bana ama güzel yanü
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 00:59
metıncım sesın kralını benım le yasamak ıstermısın canım 
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 06:05
knk polis amcalar seni bi yakalarsa sesin kralını çıkartırlar :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 10:30
once yakalasın sonra ses cıkartması kolay kanka

Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 10:49
hadi bakalım :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 11:47
Orjinalini yazan: taksicicocuk taksicicocuk Yazdı:

metin amca hayırlı olsun yanlız sanki silencerlı veya silencersız hali fark etmiyor gibi geldi bana ama güzel yanü

ilk başlarda pek fark yoktu ama şimdi içi kurum doldu sanırım birde ısınınca çok fark ediyor, silencerliyken bile sesi yüksek çıkmaya başladı.

dün silenceri çıkarttım ses depremi etkisi yapıyor aracın içi titriyor tırstım silencerini geri taktım (:
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 11:49
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

metıncım sesın kralını benım le yasamak ıstermısın canım 

sağol almıyayım (:

istersen benim egsozu vereyim sana biraz kulaklarının pası silinsin (:
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 11:55
ha ha ha ha ha 
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 14:57
Arayıpta bulamadığım  video paylaşım için teşekkürler.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 16:19
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Arayıpta bulamadığım  video paylaşım için teşekkürler.

rica ederim,

fırsatım olursa egzoz sıcakken ve gündüz çekeceğim daha anlaşılır olacak inşallah.
Yukarı Dön
Alparslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alparslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 18:58
Süper olmuş metinim hayırlı uğurlu olsun benim emektar yaşlı aslanın sesine benziyor aynı Sırıtma seninki yaş farkı var tabi daha bir güzel çıkıyor Ceza meza yemessin inş... Darısı benim başıma artık
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :)
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 15:46
dün metin aracını kadiköyde gördüm aracımın arkasına yanaşmıştı :=) bekliyemedim kusura bakma yenge falan vardı sanırım arabanda :=)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
rockman Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rockman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 01:03
BENDE TİTANUM YANIK UÇLU OTTO VAR SESİNDEN MEMNUNUM :D OTOMATİK 306XT M WAR VE YOUŞ YUKARI ÇIKARKEN SOL ŞERİDİ BOŞALTIYORUM SİLENCERI TAKMAYI GEREK YK. SAYGILAR OTTO ON NUMERE
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 08:52
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

dün metin aracını kadiköyde gördüm aracımın arkasına yanaşmıştı :=) bekliyemedim kusura bakma yenge falan vardı sanırım arabanda :=)

okan mutlaka aracını farketmişimdir ama yinede tanıyamamışımdır neredeydim merak ettim doğrusu (:

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 08:54
Orjinalini yazan: rockman rockman Yazdı:

BENDE TİTANUM YANIK UÇLU OTTO VAR SESİNDEN MEMNUNUM :D OTOMATİK 306XT M WAR VE YOUŞ YUKARI ÇIKARKEN SOL ŞERİDİ BOŞALTIYORUM SİLENCERI TAKMAYI GEREK YK. SAYGILAR OTTO ON NUMERE

rockman forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasak. Ayrıca profil bilgilerinde eksik onları doldururmusun nereden katıldığını göremedik. birde imza kısmına aracının bilgilerini yazarmısın.

ottonun kalitesi ortada ama bir ses için 250-300 TL arası vermek bana göre biraz fazla olduğu için daha uygun fiyata otto kalitesinde olmasada ona yakın bir kalitede No Name marka bir egzoz aldım. Çokta memnunum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 12877 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 83 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 79 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 94 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 538 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 79 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61093 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 139 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 11 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 589 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 247 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13189 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2690 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1452 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 459 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50778 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34841 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2789 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1584 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6149 12 Maduriye
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English