|
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678 31> |
| Yazar | ||||
badcombatant
1. Vites
16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 21:37 |
|||
Resmen tükenen umutlarımı tekrar canlandırdın sıra istanbulda güvenle yaptırabileceğim bi usta bulmak malum servisler yapmıyo |
||||
![]() |
||||
iibrahimm
2. Vites
19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 00:24 |
|||
|
teşekkür ederim uzun yolda bilhassa cok rahat oluyor
|
||||
|
307 1,4 hdı
|
||||
![]() |
||||
hantsome28
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 19:27 |
|||
|
hadi hayırlı olsun..darısı bizlere......
|
||||
|
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
||||
![]() |
||||
sistemci
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 22:26 |
|||
Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama 2002'nin 11 ay üretimi 307 Rapier'e sahibim. Hız sabitleme topuzu mevcut benim arabada kardeş. Yanlış anlama ;) |
||||
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 22:37 |
|||
hocam seninki yurt dışı modeli, sende olan türkiyedeki çoğu araçda yokdur,
ergin abinin "individual" dediği gaz teli olan araçlarda olmuyor. arkadaşının 2003 model aracınında gazı telli olduğu için diğer araçlarında aynı sistemli olduğunu düşünerek yapılan bir yorum (:
güle güle kullan.
|
||||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
sistemci
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 22:46 |
|||
|
Valla bende öylesine bir araca sahibim ki, tam odunluk (yakmalık adına) ;) Aldığım günden bu yana fonksiyonların yüzde 85'inin çalıştığına şahit olmadım.
Direksiyon sağda olduğu için memlekete gelmekte sıkıntı yaşıyorum. Memlekette her bir fonksiyonunu çalıştırma adına servise Bin Lira ödemeye hazırım. Hoş memlekete getirsem parçalatma niyetimde var ;) Burada bizim para yaklaşık 2,700 Lira alacak kafirler ;) |
||||
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
||||
![]() |
||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 23:39 |
|||
|
benim 307 2002 9.ay trafik çıkışlı 2003 model ben taktırdım sorunsuzca çalışıyor gayet te memnunum.metin ankaraya yolun düşerse sanin arabayada benim serviste taktıralım.ben servisimden çok memnunum lpg bile takıyo
|
||||
![]() |
||||
sercinho
2. Vites
10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 00:09 |
|||
kardesım sen nerde taktırdın goraldamı |
||||
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||||
![]() |
||||
inceyasar
1. Vites
01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 20:07 |
|||
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2011 Saat 20:28 |
|||
hayatımda hiç ankaraya gitmedim niyetim var ankaraya gidip de anıtkabiri ziyaret etmeye.
|
||||
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
inceyasar
1. Vites
01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 11:48 |
|||
göral rapid abdullah ustayla limitlemeli kolla denedik çalışmadı dedim herkes limitlemesiz kolla yapmış istersen öyle bir dene ama yok olur dedi bakalım bugün yapmaya çalışacak
|
||||
![]() |
||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 11:56 |
|||
|
Ben İskitlerde bulunan Fatih Peugeot Servisine yaptırdım. Hiç sıkıntı çıkmadan yaptılar. Adamlar ustası olmuşlar taka taka.
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 12:05 |
|||
benzinliler için sıktı yok.
asıl sıkıntı dizel motora sahip araçlar için, onlar biraz daha farklı ustalık istiyor.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 12:22 |
|||
doğrudur sadece makyajlı kasaya limitlemeli takılıyo benim aslanada sadece sabitleyici kol taktı göral dan abdullah usta sorunsuzca çalışıyo
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 13:20 |
|||
şu uzun yoldaki yol bilgisayarındaki yazan ortalama yakıt tüketimini çok merak ediyorum (:
|
||||
|
||||
![]() |
||||
inceyasar
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 09:02 |
|||
günaydınlar dün limitlemeli kolu takıp çalıştırdı abdullah usta göralda şimdilik çalışıyor
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 09:52 |
|||
geçmiş olsun. aracın km saatinde Cc yada hızı sabitlediğinde sabitlediğin hız ekranda çıkmıyor değilmi.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
inceyasar
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 13:13 |
|||
|
yok abi hiç bişe yazmıyor cc nin açık olduğunu göremiosun herhangi bir göstergeden
|
||||
![]() |
||||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 13:19 |
|||
anladım.
eski kasa 307' ler van sistem olduğu için kol çalışıyor ama ekranda bişey yazmıyor
eğer aracınız makyajlı kasa 307 olsaydı onlar can sistem kullandığı için ekranda yazılar da çıkacaktı.
güle güle kullanın.
kısmet olursa bende cumartesi günü akşamı taktırıyorum inşallah.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
inceyasar
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 13:43 |
|||
teşekkürler
|
||||
![]() |
||||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678 31> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||