|
Soğutma Suyu'nun Aracın İçine Sızması Problemi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | |
cr1me
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam. Güzel çalışma olmuş ancak aynı sorun bende de var fotoğraflar silinmiş gözükmüyor tekrar yükleyebilir misiniz?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam ankaradaysanız ben yardımcı olabilirim hocam cepten ulaşabilirsiniz 0505 789 36 33
Düzenleyen sonerkyl - 03 Ocak 2018 Saat 09:24 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
cr1me
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi normalde evim eryamanda ama ben şuan hataydayım ve 1-2 sene daha burdayım :(
|
|
eeccaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 307'nin kalörifer petek oringleri geçen Mayıs'ta değişmişti. Daha 1 yıl olmadan yine sızdırmaya başladı. Boruda da maalesef ortada tek vida yeri var. Üç delikli parçadan değil. Yenisi 350 TL olmuş. Bir ustaya danıştım, oringler kalitesiz, kaliteli bulunmuyor, alırken kalitesi de anlaşılmıyor dedi, haklı. İki boru arasındaki tek vida tuttuğu için vidaya uzak kısımlar kuvvetli basamıyor. 8 şeklinde bir sac parça bulup, boruların dışına geçebilecek gibi kesebilirsen kendi vidasıyla pul gibi sıkıca çepeçevre bastırta bilirsin belki dedi. Eve gelince resimlere baktım da o iş olacak gibi değil.
şu arkadaş C4'ününkileri değiştiriyor. 16:04'te oringlerin oraya bir sıvı sürüyor. Ne olabilir, böyle bir şeyle uzun vadeli sızdırmazlık sağlayamaz mıyız? Standart silikonlar böyle devamlı ısınma-soğumaya dayanmaz gibi. Rusça bilen var mı sorsun şu abiye. Sıvı conta gibi ama plastik için, ısıya ve antifirize dayanıklı esnek bir kimyasal yok mudur? Yine antifiriz aldım, ekliyorum. Kış vakti su konulmuyor. Cam açık da gidilmiyor. Arabanın içi leş gibi antifiriz kokuyor, baş ağrısı yapıyor. Aynı arızanın kısa vadede tekrarlaması da ayrıca canımı sıkılıyor. Önerileri bekliyorum.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
levent5541
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2018 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı levent5541
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tesekkurler anlatimizniz icin ama neden fotoğrafları göremiyorum
|
|
omernc
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2018 Konum: Anakra Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık çok güzel anlattin
|
|
206 1.4 hdi
|
|
AhmetErtas
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2021 Konum: inegöl bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErtas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim pas pas altıda ıslanıyor tam buradaki sorundaki gibi eger sorun bu petekten contalardan fln kaynaklanıyor ise aracın soğutma suyunun azalması gerekir mi. Benim araçta soğutma suyunda azalma olmuyor sadece sol paspas altı ıslanıyor
|
|
Rsen
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,
aynı problem bugün başıma geldi , peteği değiştirmek gerektiğini ve maliyetinin 1000 tl oldugunu söylediler.. yaptırmadım.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |