|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kırmızı tonu ... ne kadar koyu o kadar güzel olur.. şahsi fikrim ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bendekı kırmızı folyo Emre abının aracındakınden. Bu folyo ıle arac kaplanınca ıste boyle oluyor
Bakalım koyusu nasıl olacak bende merak edıyorum. Paylasıma devam edecegım... Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 10:15 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eğer sana bahsettiğim rengi bulursan herhan bir şeyin üstünde resmini çekip atarım ..daha önce beyaz üstünde nasıl durduğunu görmüştüm..mükemmel uyum sağlıyor..hayırlısı bakalım ..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yürü be ersin abi destekçinim. gizli kapaklı işler dönüyor albayım anlayalım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cecolimin Dediği Gibi Evli Mutlu Çocuklusun Usta... Ama Bundan Sonra Seni Haberdar Edicem Ben Sen Merak Etme...Usta
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet ozaman çok güzel olur, ama iki renk diye polislerle sıkıntıya girmezsin umarım
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metınım esasında aynı seyı dusunuyorum polısler ıle olabılecek munasebetımın artmasından cekınıyorum. Normalde polıslerın dıkkatını cekecek (fılm vs) durumları yapmayı hıc sevmem. Ama bakalım ne olacak.
Yakında tavan parlak sıyah olacak. Daha projelerım var
Esasında 2000 model altı 306 larda hem tampon bantları hemde cıtalar sıyah. Onlarda 2 renk dıye problem yok mesela. Polıs durdurursa bende onu sunabılırım Gercı polıs her sekılde haklı cıkarda orası ayrı konu Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 10:54 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynalar farklılık yaratmış ,fakat tavanın siyah parlak olmasını şiddetle tavsiye ediyorum Cem başkan. Çok yakışacak arabaya.Bence bide 306 gti jantı ile arkya ince bagaj üstü spoyler okanın biraz kalın spoyleri işi çözer sonrada tadından yenmez..
|
||
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi aracına kırmzı bir şerit çektirsen ? inceden ? benim jettazdaki gibi nasıl olur bence olablir aynayla kardeş renk :) aynayı tamamlasın + logo içi kırmızı boya da olabilir sadece aynalar pek hoş durmamış çok sırıtıyor giibi ?
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Calısmalarım surecek arkadaslar. Kafamda cok sey varda uygun zaman dahılınde yavas yavas yapacagım...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi farların alındaki çıtaları yapsan iyi mi durur yoksa kırmızı bir 306 dan çıkma alıp takmış gibi mi olur (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benzer bır fıkrı dusundum. On panjur ıle bırlıkte far altı cıtalarda dahıl kaplayayım dedım ama guzel olurmu bılemedım... Bazı 306 larda oraları sıyah yapan gormustum onlardan esınlendım
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi logoyuda aynı renk yapsan daha bi hoş olur sanki
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence hemen bir 306 gti jantı bulalım cem başkana dinçer!
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ah öle kolay bulunsa :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konunun yonunu fazla saptırmıs olmayalım ama ıstedıgım jant aynen "bu"...
Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 12:26 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cem bunlar nedir ya gözüm kamaştı...ama çok yakışır inan bana...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yakısmazmı arkadas sen ne dıyorsun. Aracıma takmayı en cok ıstedıgım jant bu.
Adamlar oyle bır boyamıslarkı "saheser" sankı Bu jantlar Ingıltere' de
|
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Cem abi kaput ortaya da bi çift şerit aradı gözüm ya nedense :) eline sağlık bu arada
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben dün aynalar takılıyken gördüm gerçekten on numara olmuş eline sağlık cem abi
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |