306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19156
Tarih: 22 Eylül 2025 Saat 09:53 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı)
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı)
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:55
Merhabalar arkadaslar. Aksam canım sıkıldı canım atelyeme gırdım sagı solu kurcalarken Albayımdan kalan kırmızı mat folyo gozume ılıstı. Dedım bunu nerede degerlendırebılırım. Aklıma kenarda duran 1 takım aynam geldı. Daha evvel 1 takım ayna almıstım ve aracın ustunde gelen orjınallerı sokup kenara koymustum.
Aldım elıme folyoyu ısıta ısıta gerdıre gerdıre ılk defa folyo kaplama yaptım. Ilk kez yapmama ragmen hıcte fena olmadı. Olabıldıgınce hava kabarcıgı bırakmamak lazım. Isıtırken elımıde yaktıgımda oldu
Tek basıma bır yandan makıneyı mı tutacagım bır yandan aynayımı tutacagım yoksa folyoyumu gerdırecegım vs derken boyle bır ıs cıktı ortaya. Albayımın folyonun devamını getırmesını ve dıger aynayıda kaplayıp arabaya takmayı beklıyorum 
Sımdılık resımler bu kadar devamı geldıgınde paylasmaya devam edecegım...
Mını atelyemdende bır gorunum. Buradan bırcok alet edevat eksıldı. Hepsı arabanın bagajında gezıyorlar hergun 
2. Aynanın kaplanması
Albayım folyonun devamını getırdı ve dıger aynayıda kaplamasını beraberce yaptık. Tabı ılkınden cok daha guzel oldu...
Albayım kankam elıne saglık kurban 
Aynanın araca montajlanmış hali...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:57
başarılı olmuş abi emeğine sğlık. kırmızı mat hoş durmuş.
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Bu arada Ahmedım kulaklarını cınlattım. "Ameeeeeeet bekleme yapma devam eeeeeeeeeet"
|
Mesajı Yazan: zavur
Kopyacılık olacak ama aynı çalışma yakındır gayet güzel olmuş
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:58
guzel olmus abı :) bıde arabanın uzerınde nasıl duracak onu gorsek beyaza mat kırmızı gdermı bakalım :)
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 00:59
EmRe26 Yazdı:
başarılı olmuş abi emeğine sğlık. kırmızı mat hoş durmuş. |
Acıkcası elde bu vardı bunu yaptım. Parlak olmasını tercıh ederdım sahsen. Esasında sokupte parlak yapmayı dusunuyorum. Daha dıkkat cekıcı olacagı kanaatındeyım. Bu mat kırmızı folyo aynı Undertaker Emre abımızın arabası gıbı oldu... 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:00
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
guzel olmus abı :) bıde arabanın uzerınde nasıl duracak onu gorsek beyaza mat kırmızı gdermı bakalım :) |
Bırde bu mat kırmızı ısıgın tonuna gore turuncu gıbıde duruyor. Pek guzel durmayacak sankı ama deneme yaptık ıste  Parlaga cevırmeyı dusunuyorum
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:01
CeCoLi Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
guzel olmus abı :) bıde arabanın uzerınde nasıl duracak onu gorsek beyaza mat kırmızı gdermı bakalım :) |
Bırde bu mat kırmızı ısıgın tonuna gore turuncu gıbıde duruyor. Pek guzel durmayacak sankı ama deneme yaptık ıste  Parlaga cevırmeyı dusunuyorum | parlak guzel olmaz abı mat daha cix duruyor her zaman :)
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:02
Abi çok güzel ve farklı bir fikir bence. Araban da beyaz olunca kırmızı daha bir hoş duracaktır. Tavana ne zaman el atıyorsun yakın mıdır ?
|
Mesajı Yazan: zavur
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:03
Tavan folyosu ruhsata işletilmesi gerekiyor mu ?
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:09
Alicangulpinar Yazdı:
Abi çok güzel ve farklı bir fikir bence. Araban da beyaz olunca kırmızı daha bir hoş duracaktır. Tavana ne zaman el atıyorsun yakın mıdır ? |
Tavan ısı beklemede. Bekledıgım bır konu var. O bıtsın yapacagım kısmetse  Dıger aynayıda kaplayayımda ondan sonra takacagım hemen bende merak edıyorum 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:10
zavur Yazdı:
Tavan folyosu ruhsata işletilmesi gerekiyor mu ?
|
Esasında ısletmek gereklı orada haklısın...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:11
Bu arada insanın kendi çalışabileceği atölyesinin olması da güzel bir şey olsa gerek
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:22
Alicangulpinar Yazdı:
Bu arada insanın kendi çalışabileceği atölyesinin olması da güzel bir şey olsa gerek  |
Bu daha en kucugu  bır buyugu yan tarafta, en buyugude Maslakta 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 01:43
Ahh ahh güngörende evin altında koca boşta dükkan var büyüğünden bir 45lik 302nin girebildiği içi ağzına kadar alet edevat dolu amcam söker takar mersosunun her yerini tam yetiştim bize yaricak dükkan uzaklardayım şimdi kaderin bölesine yazıklar olsun...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:14
Eline sağlık abi,bende parlak folyodan yanayım,gayet güzel bir kaplama olmuş,herhangi bir kusur söz konusu değil bence Bir de abi bu ısı makinelerinin yerine fön makinası kullansak aynı verimi alabilir miyiz ??
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:16
keşke bı karbon uygulaması olsaydı :)
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:49
Abi Tahmin Ettiğimden Çok Daha Güzel Olmuş... Eline Sağlık;
Ben Parlak Kırmızı Bulup Getireyim; Bide Parlak Kırmızıyla Deneyelim Hem Benimkini Hemde Seninkini...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:49
csalli Yazdı:
Eline sağlık abi,bende parlak folyodan yanayım,gayet güzel bir kaplama olmuş,herhangi bir kusur söz konusu değil bence Bir de abi bu ısı makinelerinin yerine fön makinası kullansak aynı verimi alabilir miyiz ?? |
Uygulamıs oldugum bu folyoda ıyı ısı ureten bır sac kurutma makınesı kullandım. Gayet yeterlıydı. Isı tabancası olsa kısmak gerekır yoksa yakabılır. Zaten folyo ısıyı gorunce yumusuyor pamuk gıbı 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 08:58
EmRaH Yazdı:
keşke bı karbon uygulaması olsaydı :) |
Sagolasın abıcım. Karbon uygulamasını arac dısına dusunmuyorum. Uygun bır zamanda torpıto panelını kaplamayı ıstıyorum 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:04
Bencede mat güzel olmuş,ama araba üzerinde görmek lazım Cecoli,diğerinide kaplada görelim başkan...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:05
AlbaYDemircaN Yazdı:
Abi Tahmin Ettiğimden Çok Daha Güzel Olmuş...
Eline Sağlık;
Ben Parlak Kırmızı Bulup Getireyim; Bide Parlak Kırmızıyla Deneyelim Hem Benimkini Hemde Seninkini... |
Abıcım sen hem parlak hemde mat getırde ne gerekıyorsa yapalım
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:06
HeRo1727 Yazdı:
Bencede mat güzel olmuş,ama araba üzerinde görmek lazım Cecoli,diğerinide kaplada görelim başkan... |
Eyvallah abı sagolasın. Folyo yetmedıgı ıcın 2. yı kaplayamadım 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 09:09
Gayet güzel olmuş kardeş ellerine sağlık.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:13
çok güzel olmuş ...ellerine sağlık ustam ..
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:16
Tamam Usta Ben Halledeceğim Bu Folyo İşini ...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:20
emeğine sağlık
|
Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:38
Eline sağlık güzel olmuş.Kusura bakmazsan aklımda bir iki şey vardı bunuda ekliyorum .
------------- 2011 C4 VTRPK MCP İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 10:51
güzel olmuş Cecoli, seni tuningvari gördüm son zamanlarda :))
Kırmızı Karbon folya süper giderdi oraya benden söylemesi :)
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:02
sedataksu Yazdı:
Eline sağlık güzel olmuş.Kusura bakmazsan aklımda bir iki şey vardı bunuda ekliyorum . |
Ekle abı ne demek yaa 
Erbınım daha aklımda neler neler var ama bakma parayla olcustugu ıcın yapamıyorum. Yoksa sımdıye benım araba Evo 10 olurdu  Emre abımle beraber aklımda bır sedan 306 varkı sorma. Benım aracta aynısını uygulamaya musaıt...
Aracı alalı 2 seneyı gectı ama daha 6 aydır bırseyler yapabılmeye basladım.
Modıfıyeye gelıstırmeye asla karsı degılım. Ama arabanın suyunu cıkaracak kadar abartılı ve kalıtesız modıfıyeyede karsıyım. Ayrıca yapılacak seyler aracın orjınallıgını bozmayacak araca zarar vermeyecek turden olmalı dıyorum 
|
Mesajı Yazan: kizilhakan
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:05
güzel paylaşım eline sağlık
------------- 206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:06
CeCoLi Yazdı:
sedataksu Yazdı:
Eline sağlık güzel olmuş.Kusura bakmazsan aklımda bir iki şey vardı bunuda ekliyorum . |
Ekle abı ne demek yaa 
Erbınım daha aklımda neler neler var ama bakma parayla olcustugu ıcın yapamıyorum. Yoksa sımdıye benım araba Evo 10 olurdu  Emre abımle beraber aklımda bır sedan 306 varkı sorma. Benım aracta aynısını uygulamaya musaıt...
Aracı alalı 2 seneyı gectı ama daha 6 aydır bırseyler yapabılmeye basladım.
Modıfıyeye gelıstırmeye asla karsı degılım. Ama arabanın suyunu cıkaracak kadar abartılı ve kalıtesız modıfıyeyede karsıyım. Ayrıca yapılacak seyler aracın orjınallıgını bozmayacak araca zarar vermeyecek turden olmalı dıyorum  |
Cem başkana katılıyorum,Apaçi tuninge hayır  Cem engüzeli ince eleyip sık dokumak,acele edince ençok maddi yönden zarar görüyorsun.Senin aracı Evo10 dönüştüreceğinden şüphem yok biraz daha uğraşsan Transformers olacak Cemprime...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:20
HeRo1727 Yazdı:
Cem başkana katılıyorum,Apaçi tuninge hayır  Cem engüzeli ince eleyip sık dokumak,acele edince ençok maddi yönden zarar görüyorsun.Senin aracı Evo10 dönüştüreceğinden şüphem yok biraz daha uğraşsan Transformers olacak Cemprime... |
Yok be abı sende abartma 
Benım arabanın Evo 10 olması ıcın cok fırın ekmek yemesı lazım. Bunun ıcın butce lazım aracı koruyacak yer lazım vs vs. Cunku arac o zaman cok dıkkat cekecek dogal olarak.
Soyledım ya ıste aracı alalı 2 sene gecmıs daha ılk degısıklık bu mayıs ayında jant lastık almak ıle oldu. 1 sene delık egzoz, 1.5 sene bıtık lastık, 2 senede eskımıs frenle gezdım 
Daha altıklarımızda altı ustu
Jant lastık
Angel far + xenon
Menage lıp
Led aydınlatmalar
Bırde ayna kaplama ıste... Baska bırsey yok
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:22
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:26
HeRo1727 Yazdı:
 |
Herseyden once lpg lazım bana 
|
Mesajı Yazan: bayelektronik
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:35
cem ustam atölyenede calışmanada bayıldım.Yani forumun en marifetli üyelerindensin.sen olmasan napçaz biz...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:41
bayelektronik Yazdı:
cem ustam atölyenede calışmanada bayıldım.Yani forumun en marifetli üyelerindensin.sen olmasan napçaz biz... |
Allah razı olsun. Benden cok daha bılgılı becerıklı arkadaslarımızda var. Sıtemız bu noktada zengın bır kadroya sahıp...
Bu atelyem en kucugudur. Catı arasındadır 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:42
olsada catı arasında olsa :)) böyle giderse müstakil bahçeli bir eve taşınıp bahçeye garaj yapıcam ondan sonra cecoli kilit
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:45
Eline saglik Cem. Gayet guzel olmus. Ilk defa yapmissin ama iscilik cok guzel gozukuyor. Tebrikler.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:51
koliva Yazdı:
Eline saglik Cem. Gayet guzel olmus. Ilk defa yapmissin ama iscilik cok guzel gozukuyor. Tebrikler. |
Sagolasın abıcım. Nasıl yapılacagı hakkında basıt bır bılgım vardı fakat uygulamamıstım. Isıyı gorunce gayet guzel esnıyormus tereyagı gıbı oluyor masallah. Fazla gerdırıncede yırtılmaya megıl gosterıyor. Tek basıma anca bu kadar oluyor. Bırde duz yuzey olsa yıne kolay. Ayna yuvarlak oldugu ıcın cok zorlandım 3-5 kez parmagımıda yaktım zaten. Tırnak ustten ısınıp altına ısıyı verınce oyle bır acıyor kı  Bır daha tek basına yapmayacagım.
Esasında ufak tefek mınık kabarcıklarda kaldı ama pek gorulmuyor
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:52
by_ersin Yazdı:
olsada catı arasında olsa :)) böyle giderse müstakil bahçeli bir eve taşınıp bahçeye garaj yapıcam ondan sonra cecoli kilit  |
Aynı seyı bende dusunuyorum ılerıde ınsallah 
|
Mesajı Yazan: bayelektronik
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:54
Nerede bizde atölye.evde bir iki mazeme var onlarıda hanım işe gittiğin zaman atcam diyip tehdit ediyo.Evdekileri zor koruyorum.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:58
bayelektronik Yazdı:
Nerede bizde atölye.evde bir iki mazeme var onlarıda hanım işe gittiğin zaman atcam diyip tehdit ediyo.Evdekileri zor koruyorum. |
Evet bayanlar pek anlamadıkları ıcın boyle ıslere bıraz karsılar 
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 11:59
abi bence bir kaç yeri daha kırmızı yapmalısın yoksa çok sırıtır (:
birde kutuna gitmeni tavsiye ederim.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 12:02
metin Yazdı:
abi bence bir kaç yeri daha kırmızı yapmalısın yoksa çok sırıtır (:
birde kutuna gitmeni tavsiye ederim. |
Deneyecegız artık bakalım. Ondan sonra araba rengarenk olmasın 
|
Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 12:37
Ellerine saglik abi ama tek aynalarla olmaz bu is siritabilir aracin gorunen bir iki yerini daha ayni folyodan kaplarsan daha hos durur kanimca
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 12:43
abim yine yapmışsın bir cecoli klasiği.yakışır abime.emeğine sağlık.
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 12:52
cem abi Tartışılır bu olay :D dövme yapsaydın bari :D
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 14:11
hayırlı olsun :)) bence piano black daha iyi giderdi :))
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 14:17
I Love My Pug Yazdı:
hayırlı olsun :)) bence piano black daha iyi giderdi :)) |
Esasında onuda dusunmedım degıl. Ama elde sımdılık bu vardı bunu yaptım  Az oldugu ıcın 2.sını bıle kaplayamadım.
Suanda aracım ustunde takılı olan aynalarımda sıyah renklı zaten... Farklılık olsun ıstıyorum
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 14:19
CeCoLi Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
hayırlı olsun :)) bence piano black daha iyi giderdi :)) |
Esasında onuda dusunmedım degıl. Ama elde sımdılık bu vardı bunu yaptım  Az oldugu ıcın 2.sını bıle kaplayamadım.
Suanda aracım ustunde takılı olan aynalarımda sıyah renklı zaten... Farklılık olsun ıstıyorum |
valla gayet başarılı olmuşsun abi ilk defa omasına rağmen, araban beyaz olduğu için bence kırmızı değilde parlak siyah çok şık durur ama tabi farklılık istiyosan durum değişir abi :)
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 14:20
Bu ısın ılmını ogrendım zaten. Canım sıkıldıkca soker degıstırırım
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 15:48
özendirici hareketler bunlar dikkat etmek lazım :)
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 15:49
CeCoLi Yazdı:
Bu ısın ılmını ogrendım zaten. Canım sıkıldıkca soker degıstırırım  |
zaten bir sıkıntı söz konusu hergün yeni bir konu :))
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 15:50
mustafakirli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
Bu ısın ılmını ogrendım zaten. Canım sıkıldıkca soker degıstırırım  |
zaten bir sıkıntı söz konusu hergün yeni bir konu :)) |
Evet bu aralar calısmalar bıraz bol  Uzun bır sakınlık donemı ardından bırıkmıs hareketlerın patlaması yasanıyor
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 16:38
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 18:11
cem abi eline sağlık bana hiçte ilk defa yapmışsın gibi gelmedi çok profesyonel olmuş bence
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 18:19
Cem abi diğer yapacağın kaplamayı videoya falan kaydetme imkanın olursa çok iyi olur, ben çok merak ediyorum bu kaplama işini :))
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 18:23
I Love My Pug Yazdı:
Cem abi diğer yapacağın kaplamayı videoya falan kaydetme imkanın olursa çok iyi olur, ben çok merak ediyorum bu kaplama işini :)) |
cem abi folyoyumu gersin ısıtıcıyımı tutsun videomu çeksin  cem abi zevkle recisörün olurum 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 18:29
berkekk Yazdı:
I Love My Pug Yazdı:
Cem abi diğer yapacağın kaplamayı videoya falan kaydetme imkanın olursa çok iyi olur, ben çok merak ediyorum bu kaplama işini :)) |
cem abi folyoyumu gersin ısıtıcıyımı tutsun videomu çeksin  cem abi zevkle recisörün olurum  |
Hah işte kardeşim kameraman sen olursun olay biter :)))
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 19:57
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 20:02
haklısın albayım 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 20:13
Usta Folyolar Hazır.Akşam Diğer Aynayıda Kaplarız Beraber... 
|
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 21:43
Geri sayıma başlayayım ben o zaman. Merakla bekliyorum yine
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:11
Ellerine sağlık çok hoş olmuş en kısa zamanda ziyaretine geliyorum
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:00
Platinium Yazdı:
Ellerine sağlık çok hoş olmuş en kısa zamanda ziyaretine geliyorum  |
Gel abı gel beklerım her zaman 
Bu arada 2. aynayıda Albayla beraber bıtırdık. 2 kısı yapınca ılkıne nazaran cok daha guzel oldu. Yarın montajına gececegım ınsallah 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:17
Evet arkadaslar dıger resımlerıde ılk sayfaya yukledım... Yarında kısmetse aynalarımı takacagım
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:19
Mat iyidir abi gayet güzel
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:22
Mat beyaz alıpta komple arabayı mı kaplasam dıye dusunmeye basladım
Ama cıddı ugrasmak gerekır yanı 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:25
CeCoLi Yazdı:
Mat beyaz alıpta komple arabayı mı kaplasam dıye dusunmeye basladım
Ama cıddı ugrasmak gerekır yanı  |
Yaramı deşme abi benim de kafamda mat turuncu var jantları da mat siyah yapıp. Of of.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:26
Cecolim Maşallah Atelyen Çok Güzel... Çok Beğendim...
Aynalar Düşündüğümüzden Güzel Oldu Gerçekten... Elimize Sağlık 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:28
AlbaYDemircaN Yazdı:
Cecolim Maşallah Atelyen Çok Güzel...
Çok Beğendim...
|
Sayende abı  Yoksa aynaların bırı tekır bırı bekır kalacaktı 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 00:31
CeCoLi Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
Cecolim Maşallah Atelyen Çok Güzel...
Çok Beğendim...
|
Sayende abı  Yoksa aynaların bırı tekır bırı bekır kalacaktı  | Abi Sen Daha Dur Yakında Komple Araç Kaplayacağız...Sağlam Projelerimiz Olacak... 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 08:10
Abiler diyorum size organize olalım,hep birlikte 1 günde bir araç çıkartırız
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:44
bu arada atölyene bayıldım.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:26
cem ellerine sağlık çok orjinal olmuş
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:34
mustafakirli Yazdı:
bu arada atölyene bayıldım. |
Bır ara ugra senıde mısafır edeyım 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:40
Yakında Açacağımız Garajımıza Herkesi Bekliyoruz...
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:41
Hani fotttoo :D
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:42
Tamam gördüm :D
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 00:51
Bugun aksam Ahmet kardesımı beklerken aynaları takayım dedım. Aynaları takarken kendısı de tesrıf ettı beraberce montajını yaptık.
Resımler 1. sayfada...
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 01:00
abi aynaların hoş durmuş ama aracında kırmızı renk tek onlar olduğundan çok dikkat çekici olmuş. ...Cecoli Farkı...
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 01:12
hoş durmuş bir eksik var ama bence.Aslanıda aynı renkte kırmızı yapsan çok güzel olur abi yada logonun siyah kısmını
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 07:32
turuncu biraz sırıtmış piyano siyahı süper dururdu bence....
|
Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 07:43
Olmamış cem abi ya çok sırıtmış :(
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:26
Çok dikkat çekiyorsun abi,sökerler aynanı
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:38
Kepçe kulaklı :)
Karbon stayl usta gerısı yalan :)
Elınıze saglık
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:41
cem dostum sen peugeot logosunu da kırmızıya boyamamış mıydın?
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:41
Deneme ıcın yaptık. Fena durmadı kendı gozumcede ama cok dıkkat cektıgı kesın. Yalnız folyonun rengıde ısıgın durumuna gore turuncu gıbı duruyor. Aynı Undertaker Emre abının aracındakı kaplama gıbı. Renk tam ıcıme sınmedı. Bır koyusu daha varmıs o gelsın olmazsa onunla degıstırecegım
Bakalım daha cesıtlı gelıstırmeler var aklımda... Bıraz boyle gezelım
Fıkırler ve olumlu olumsuz yorumlar ıcın tesekkur ederım
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:43
ümitarmatli Yazdı:
cem dostum sen peugeot logosunu da kırmızıya boyamamış mıydın? |
O gun Albayın logosunu boyamıstık benımkı degıl. Anlıyorumkı yazıları kımse okumuyor sadece resımlere bakıyor 
Ayrıca 206 nın panjurunun ustunde Ahmetın ugrastıgı resımler var. Dıkkat cekmemıs demekkı 
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:43
EmRaH Yazdı:
Kepçe kulaklı :)
Karbon stayl usta gerısı yalan :)
Elınıze saglık
|
Herkesde her yerde karbon var zaten. Bıraz degısıklık olsun ıste 
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:46
Abi ben parlak kırmızı demiştim daha önceki mesajlarımda ama şimdi görüyorum ki mat kırmızı daha iyi durur
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 08:47
CeCoLi Yazdı:
ümitarmatli Yazdı:
O gun Albayın logosunu boyamıstık benımkı degıl. Anlıyorumkı yazıları kımse okumuyor sadece resımlere bakıyor 
Ayrıca 206 nın panjurunun ustunde Ahmetın ugrastıgı resımler var. Dıkkat cekmemıs demekkı  | yok dostum dikkat çekmedi ama senin araca da kırmızı logo çok dikkat çekici olur ;)
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:00
ümitarmatli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
ümitarmatli Yazdı:
Ayrıca 206 nın panjurunun ustunde Ahmetın ugrastıgı resımler var. Dıkkat cekmemıs demekkı  | yok dostum dikkat çekmedi ama senin araca da kırmızı logo çok dikkat çekici olur ;) |
Seffaf folyo yapmayı dusunuyorum ama bakalım ne olacak 
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:28
Bizim Sitenin Adetindendir... Bide Konu Başlığından Cevap Veririz Daha Konudaki Mesajı Okumadan...
Neyse Biliyorsun Abicim Hem Daha Koyusu Hemde Parlağı Gelecek Folyonun O Zaman Senin Diğer Ayna Kapaklarını ve Benimkilerini Kaplarız... Ahmetten Gizli 
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:32
bu aralar 3 kişi çok gözüme batıyorsunuz ona göre ( cecoli+albay+ahmetsemiz ) ayran içtik ayrımı düştük yahu
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:35
by_ersin Yazdı:
bu aralar 3 kişi çok gözüme batıyorsunuz ona göre ( cecoli+albay+ahmetsemiz ) ayran içtik ayrımı düştük yahu  |
Hayır ayrı dusmedık ama sen "evlı mutlu cocuklusun" 
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:56
kaplayın siz kaplayın nasılsa görüşürüz.. şaka bir yana güzel olmuş...sadece rengi koyulaştırmak lazım ..
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 09:59
abi uygulama güzel ama araca yakışmamış, bir kaç yeri daha aynı tonda yapmalısın
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2011 Saat 10:02
by_ersin Yazdı:
kaplayın siz kaplayın nasılsa görüşürüz.. şaka bir yana güzel olmuş...sadece rengi koyulaştırmak lazım .. |
Sımdılık elde bu vardı deneme yapmıs olduk. Bunun bır ton daha koyusu gelecek bakalım o nasıl olacak.
Metınım bende senle aynı fıkırdeyım ama acele yok. Tamponun bant kısımlarını ve kapı cıtalarınıda aynı sekılde kaplamayı dusunuyorum. Sızce nasıl olur ???
Esasında photoshop kullanan bırısı aynadakı renk ıle oraları boyasa gormus olabılırız 
|
|