![]() |
|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 11> |
Yazar | ||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya sorma geçen hafta ayrıldık... Ama ben hala burdayım... |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende aracımdan gelen bir sesin arızasını öğrenmeye çalışıyordum google amca'dan birde baktımki ustaya sor sordum aldım cevabımı 350 TL :( Yarın baskı balata değişiyor.
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
hahahhaa. geçmiş olsun. baskı balata değişincede dadından yinmez. debriyaj yokmuş gibi gelecek sana ![]() |
||
![]() |
||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
|
Benim debriyajın sorunu yumuşaklığı zaten kaçırıyo melet:) |
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
|
Teamhondaturkey varsa peugeotta vardır dedim yazdım google'a çıktı gerçekten :)
Üye oldum çok da mutluyum
|
||
![]() |
||
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
|
307 yi araştırırken buldum netten.
|
||
![]() |
||
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
otomobilimi aldım. nette arattım forum varmı dıye iki site buldum bir iki gun konuları cvp okudum site bana cok samimi ve yakın geldi bende üye oldum.
|
||
![]() |
||
cnr06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
206 için laguna ön lipi araştırıyordum google arama motorundan bi arkadaş konu açmış heralde oradan buldum bende peugeot için bir form bakıyordum 1 aydır falan konuları sureklı takip falan ediyordum diğer bikaç sitede hoşuma gtmeyen olaylar ile karsılastım mantıklı olan yer burası:))) |
||
![]() |
||
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
thanks google |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
BENI EMRAH KANDIRDII KIZ MSN I ILE BENI EKLEDI BURAYA CAGIRDI HER UYE OLANA CEYREK ALTIN HEDIE VERIOZ DEDIII
||
![]() |
||
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
ben 407 yi aldığımızda buldum araba hakkında merak ettiklerimi sorabileceğim samimiyetin olduğu bir ortam arıyordum 2 sıteyi bıraktım sonra burayı buldum ve buradayım:D
|
||
GT LİNE
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
bu site için emeği geçen herkese öncelikle çok çok teşekkür ediyorum burda hem peugeotcu olarak hemde bu sitenin üyesi olmaktan çok büyük onur duyuyorum acaba hangi marka araç için böyle bir site yapıldı siteyi geçtim böyle emek harcandı bu sitenin sponsorlarınada çok teşekkür ediyorum peugeotçu olarak burda olmaktan çok memnunum
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
ben 2 sene önce eski aracım ford taunusda öğrendim forum denen bir dostluk ortamının olduğunu sonra 307mi alınca yazdım google peugeot forum diye ilk çıkan yere tıkladım ve aranızdayım taunusclubda halen aktif ve v.i.p üyeyim ne organizasyonlar yaptık inş.sizlerlede yaparız ancak yazın genelde pasif olurum çünkü büyük bi zamanım ailemin yanında yazlıkda geçer |
||
![]() |
||
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
nette gezerken buldum siteyi cok fazla yorum yazmasamda bagımlılık yaptı bende siteye girmedigim gun bi bosluk hissediyorum :) sticerdan bende istiyorum
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
babam uzun süredir söylüyordu P.T yi bizde üye olalım diye ama adı bir türlü aklına gelmiyordu bende araştırdım ve buldum babamada söyleyince aklına geldi :) iyikide bulmuşum.. |
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
Bende ezelden beri arabalara merakım olmuştur hep bunlardanda peugeot hep önde giderdi, 206 ya bayılırdım... Bir ara araba alma planları yaptım ve herzaman baktığım sahibinden.com a daha sık girip çıkmaya başlamış bazı araçları yakın takibe almıştım... O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 34 vr ya da 34 br ile başlayan plakalı arkadaşın arabasının arkasında stickerı görmüştüm.. Dedim bir bakayım siteye saat 22-23 filandı sabah 4 yatmışım=) Ocakta kayıt olmuştum ve halen burdayım... Başka yerlerde olmayan şeyler var burada araç alıcaktım değerlendirmeleri için arkadaşlara sundum sağolsunlar yardımcı oldular.. Ailemin başından bir olay geçti saolsun arkadaşlar beni yalnız bırakmadılar.. Her ne kadar sanal bi alem olsada bunu gerçek hayata yatsıtmayı başaran, art niyet olmayan, samimi ve yardım gönüllüsü arkadaşlarla dolu bir site...
İyiki üye olmuşum... İyiki varsın P.T ...
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
google teyze
![]() |
||
![]() |
||
NeDeS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
bir gun KOCAELİ TEMSİLCİSİ (selim abiyle ve arkadaslariyla) taniştim,selim abinin aracinin arka caminda peugeotturkey.com yazisini gordum ve burdayim:D
|
||
![]() |
||
frt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bugün sağ ön lastiğim patladı. stepneyi kullanıyorum, mevcut lastiklerim zaten 60bin kilometreyi geçti, yeni lastik almam lazım. internette ucuz yollu lastiklere bakınırken gördüm P.T'yi.
buarada lastik hala bulamadım, yardım edin
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
zaten peugeot u seviyordum öle dolaşırken rastgeldim ve katıldım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |