![]() |
|
206+ çalışmıyor acil yardım??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman bununla ilgili birşey değil.sonuçta oradan yağmurda girebilir.yarın arabayı sallayacağım belki benzin göstergesi yanlış gösteriyordur benzin yoktur belkide.sanmıyorum ama şansımı denicem yani.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
orası dizelde boşluk ama benzinde nedir bilmiyorum. Arka tarafında polen filtresi varda ona da su gidemez. Gitse de böyle bişi yapmaz.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
aracın kaputunda sol ustte havalandırma deliği varya onun içindeki kısım nedir? arabayı yıkaryen oraya su kaçtı o yapar mı acaba?
|
|
![]() |
|
marş basıyor yani sağlam benzin yemiyor araba? yakında bir ilçe var orada tamirci varmış diye duydum eğer varsa oraya götürmeyi denicem çalışırsa eğer.daha hevesimi alamadan bozuldu
![]() havanın soğuk olması mı yaptı acaba yaa
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir bilgisayara bağlansa iyi olurdu. Spesifik olarak hatayı bulurduk.
Depodan enjektörlere kadar bütün yakıt sistemini kontrol etmek lazım.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pompa bozuk olabilir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar ben erzincanda yaşıyorum hava karlı bu aralar çok soğuk.bugün arabamla 40 km yaptım daha sonra arabayı stop ettim tekrar çalıştırmayı denediğimde arabam çalışmadı.daha sonra direk tuple çalışması için gaz tuşuna 10 sn basılı tutarak denedim gene çalışmadı.yardım çağırdım akü yardımı ile denedik gene çalışmadı ve son olarakta akü yardımı ile tüp tuşuna basılı tutarak direk gazla çalışsın diye denedik o zaman çalıştı ve eve kadar geldim.evde arabayı stop etmeden önce benzin tuşuna bastım gazdan benzine geçer geçmez stop etti ve tekrar çalışmadı.yarım depo benzin var. şüphelendiğim konu sigorta yanmış olabilir,motorda bulunan benzinle ilgili bir parça varmış ondanda kaynaklanabilir denildi.Arkadaşlar sizce bu neden olur? bulunduğum yerde imkanlar çok sınırlı tamirci bile yok
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |