Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arabayı bağlattım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Arabayı bağlattım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 15:35
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun.

Cam filmi ruhsata işletilebiliyormu.Ben yaSSak diye biliyorum eğer raporun yoksa.
raporun olsada fayda etmez  emniyet müdürlüğünün acıklaması var gözlük kullanman gerektiği acıklaması yapılmış bos yere ümitlenmeyin oyle olmuş olsa herkez rapor alır doktordan
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 15:40
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....) 

orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların.
Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :(

toplam nekadar ödedin neler yaptın da çıkardılar

Şuan için
Sadece otoparka:20 TL
Ceza Kestiler:66 TL
Ek-1 Forumu:20 TL
Muayene Ücreti:125 civarlarında
Yaktığın Benzinide eklersek:20TL
Artısı olarak ben son vergiyi yatırmamıştım oda var....
Egsoz'u ise eniştem oto tamirci kendisi söküp takıcak...
Yukarı Dön
Platinium Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Platinium Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 17:18
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır

Thumbs Up Önce biz kurallara uyacazğız sonra suçu onlarda arıycaz.Tamam maddi açıdan bunlar bizi zorluyor ama yasak olduğu belirtilen şeyler bunlar.Şuan banada bu yüzden ceza kesip bağlasalar bende yakınırım polisleri kötülerim hatta haddimi aşıp küfürde ederim ama nafilee.

Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 17:23
Orjinalini yazan: Platinium Platinium Yazdı:

geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır

Thumbs Up Önce biz kurallara uyacazğız sonra suçu onlarda arıycaz.Tamam maddi açıdan bunlar bizi zorluyor ama yasak olduğu belirtilen şeyler bunlar.Şuan banada bu yüzden ceza kesip bağlasalar bende yakınırım polisleri kötülerim hatta haddimi aşıp küfürde ederim ama nafilee.

ibo senin araba orjin ondan böyle geniş konuşuyon :)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 17:25

benımde anlatmaya calıstıgım sey bu adamlar kuralları uyguluyor dıye yakınıyoruz bı hastaneye gıttıgımızde adamlar ellerınden gelen herseyı yapmadıklarında mahkemeye basvurarız yada butun kanunları ezberler adamlara bagırmaya baslarız bunun kanunu bu dye ama polislerde de tam tersı kuralları uyguluyor dıye anasına sovmeye baslarız
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 17:28

Öncelikle geçmiş olsun, burda şans faktörüde yer alıyor. Yolda adam basar polis görmez ve o an başka bir yere gidiyodur cezadan yırtar, sen ise aracın park halinde durursun gözüne batar cezasını her türlü keser. Trafik kanunları gereğince yasak olan herşeyden sana keser, bizim arkadaşada park halinde kesmişler.

Burda biraz çene faktörüde devreye giriyor. Biraz daha komserim abim diyerek aracın bağlatmaya engel olsaydınız keşke. Tekrar geçmiş olsun

206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
Platinium Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Platinium Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 17:36
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

ibo senin araba orjin ondan böyle geniş konuşuyon :)

Ben boşuna mı takmıyorum :)) ama film olayı yapabilirim cezasına katlanıcaz artık durdururlarsa egzos olayıba gelince hava filtresi koyucam :)

Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 18:10

Yaptığın yorum mantık çerçevesi içinde baktığında gayet doğru olması gerekende o  fakat ülkemizdeki çelişki insanları budenli çileden çıkartıp polise düşman eden
Araçlarımızı niye muayeneye sokuyoruz ?
El cevap = tafikte kullanıma uygun olup olmadığı için yani araç trafiğe çıkabilir (bu cevap benim araç muayenesinden anladığım belki başka teknik açıklaması olabilir) 
Muayene istasyonundan araç hafif kusurlu çıkıyo filimli, egzoslu, yada ekstradan aydınlatmalı eniştemin muayene kağıdında fren lamblarının sayısı fazla yazıyo ama fazladan bi lamba yok hafif kusurlu geçti ama kurallara baktığında kullanılabilir diyo sonuçta imzalanıp verilen ve ticari araçlar dışında otomobillerde 2 yıl geçerliliği olan resmi bir belge fakat polislere gelince aynı durumlar "yasak, bağla, bas cezayı, rüşvet bekle, kotayı doldurmak için kıllık yapıp birinin canını yak" yasaksa muayeneden geçirme ağır kusur de düzelttir sıkıntıyı başta çöz, yasak değilse muayeneden çıkınca ertesi gün yasak olmayan birşey yüzünden ceza kesilmez yada araç bağlanmaz
Herkes biliyo kırsal bölgelerde olan muayene istasyonlarındaki kontrolle merkezi yerlerde bulunan muayene istasyonlarındaki kontroller kesinlikle bir değil uzaktan yakından alakası bile yok örnek veriyim orhanlıdaki istasyondan kabak lastikle bozuk ön takımla ayarsız farlarla motordaki yağ kaçaklarıyla geçenler var o polis eğer yürekliyse çevirsin 3_4 AZM 6_7 plakalı mercedes aracı bu araç benim patronumun aracı camlar filmli vede simsiyah kendisi özel bi kuruluşun patronu ama aracının önde ve arkada polis araçlarında olan mavi kırmızı flaşörlerden var "ÇEVİREMEZ" ama o flaşöreri bi pugda yada tofaşta yakalasın iş polis kimliği kullanmaktan dava açılmaya kadar gider bırak cezayı araç bağlamayı kim ne derse desin ülkemizde çifte standart var yasaksa her yerde her kuruluşta herkese yasaktır yasak değilse buda herkes için geerlidir bu çifte standardın baş rol oyuncuları polisler sadece trafik değil genel hizmettekilerde aynı
Arkadaşım sanada geçmiş olsun gerçekten üzüldüm bende böyle anlamsız bişekilde ceza yedim bağlanmadı ama aracım az çok anlıyorum seni 

2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
hakann83 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

01 - Ağustos - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakann83 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 21:46
Arkadaşları kurallar var biliyorum cam filmi egzoz yükses sesle mizik  vs vs gidiliyo var oğlu var. Bu duruma hiçbir şekilde karşı değilim amma niye tek taraflı bu bana egzoz için cam filmi için kesiyosa kendi kullanmıycak. Şuanda gitsinler araştırszınlar 100 tane polisin şahsi arabasını araştırsınlar 90 tanesi usulsüzlükten sınıfta kalır. Niye polis oldukları için cevirmeye denk gelseler bile polis oldukları için sorun olmuyor. Buda çifte satandart oluyor. Memurda bişey aramayın ben böyle sistemin içine tüküreyim.
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 00:13
Ouch Arkadaşaım geçmiş olsun. Aynı dert bendede var benim de egzost bayaa bi böğürüyo aldığımda böyle bi türlü elim değmedi bende her dakka pimpirikli gidiyorum yolda :)  bu arada tek kapı 206 var bende sadece arka yan camlar film oda çok karanlık değil normal sayılır bunu görse polis bişey dermi ? Yani bu cam film olayının sınırı nedir ? neye göre az çok diyolar yoksa hep mi yasak ?  Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirler mi ? 
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 00:31
Orjinalini yazan: aspirinxlarge aspirinxlarge Yazdı:

Ouch Arkadaşaım geçmiş olsun. Aynı dert bendede var benim de egzost bayaa bi böğürüyo aldığımda böyle bi türlü elim değmedi bende her dakka pimpirikli gidiyorum yolda :)  bu arada tek kapı 206 var bende sadece arka yan camlar film oda çok karanlık değil normal sayılır bunu görse polis bişey dermi ? Yani bu cam film olayının sınırı nedir ? neye göre az çok diyolar yoksa hep mi yasak ?  Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirler mi ? 

Muaynede fln sıkıntı olmaz da takacak polis bir yolunu bulur takar ona da. Azı çoğu yok anlayacağın. Malesef. Umarım denk gelmezsin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 00:50
kardesım buyuk gecmıs olsun ama park halındekı aravı baglayamaz bu adamların gunluk ceza yazma kotası var sana denk gelmıs acık konusuyorum allah belalarını versın senın benım yetımın hakkı o adılerede kalmaz bende polıslerden nefret eden bı ınsanım eskı polıslere bısey dıyemem allahı var ıyısı ıyı saygım sonsuz ama yenı polısler kendılerını bısey sanıyor adam degıller allah beterınden korusun bısa yasatmasın demekten baska caremız yok 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 00:53
cam fılmı hakkında sole bır ornek verım benım de basıma geldı 206 quık sahıbıyım aynalı amerıkan fılm var benım aracımda benıde gecenlerde cevırdı muayneden hafıf kusurlu gectı yazan kagıt ruhsatın arasında duruyo dedı ceza kesıcem dedım kesemessın neden dedı hafıf kusurlu gectı dedım kagıdı gosterdım mal gıbı kaldı dıcek sozu kalmadı adam taktımı takıyo ıste adam olsalar ınsan ların halınden anlar ama ınadına yılmıcaz devam 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 03:43
Orjinalini yazan: hakann83 hakann83 Yazdı:

Arkadaşları kurallar var biliyorum cam filmi egzoz yükses sesle mizik  vs vs gidiliyo var oğlu var. Bu duruma hiçbir şekilde karşı değilim amma niye tek taraflı bu bana egzoz için cam filmi için kesiyosa kendi kullanmıycak. Şuanda gitsinler araştırszınlar 100 tane polisin şahsi arabasını araştırsınlar 90 tanesi usulsüzlükten sınıfta kalır. Niye polis oldukları için cevirmeye denk gelseler bile polis oldukları için sorun olmuyor. Buda çifte satandart oluyor. Memurda bişey aramayın ben böyle sistemin içine tüküreyim.

malesef bu çifte standartı hep yaşıyoruz ve yaşıcazda sana katılıyorum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 03:44
Orjinalini yazan: Erbin Erbin Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun, burda şans faktörüde yer alıyor. Yolda adam basar polis görmez ve o an başka bir yere gidiyodur cezadan yırtar, sen ise aracın park halinde durursun gözüne batar cezasını her türlü keser. Trafik kanunları gereğince yasak olan herşeyden sana keser, bizim arkadaşada park halinde kesmişler.

Burda biraz çene faktörüde devreye giriyor. Biraz daha komserim abim diyerek aracın bağlatmaya engel olsaydınız keşke. Tekrar geçmiş olsun

Yok valahi bir dünya dil döktük bağlıcam diyor başka bişi demiyor adi herifler
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 03:48
Tekrardan herkese teşekkür ederim inşallah sizlerin başına gelmez can sıkıcı bir olay öle işte siz siz olun egsozdan uzak durun filte ile devam edin cam filmi önlerden sökün tesisatla seviyeli devam artık üzülemiyorum başımda bir dünya dert var bide buna kafa yorarsam sıyırırım...Saygılar arkadaşlar inşallah en kısa zamanda sizlerlede tanışmak kısmet olur...
Yukarı Dön
911 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 911 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 09:09
gecmiş olsun arkadslar. bunun bi cözümü yokmudur toplanıp biyerlere yazı faln yazssak.mersedes bmw passatda varda bizlerde neden yasak onlar rahat geciyor polislerden 106 tarzı araclar neden gecemiyor fikri olan varsa ben varım.. saygılar.. 34 VeT 46+106
Yukarı Dön
tarkankarabas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 12:16
2005 yılından beridir kendi aracım var ancak hiç cam filminden ya da egzosdan arabamı bağlatmadım. çünkü bunların aslında yasak olduğunu biliyorum ve taktırmıyorum :)) size de geçmiş olsun .
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg
Yukarı Dön
mercanbikir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mercanbikir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 14:30
Kardeş geçmiş olsun öncelikle;

Bence en kısa sürede mahkemeye itiraz et, kaldı ki egzoz dan dolayı araç mı bağlanırmış yeni duydum daha, benzin istasyonunda demişsin tanıdıksa söyle kamera kaytılarını iste bence  mahkemeye bildir kamera işini yoksa sana vermezler, park halinde ki aracında bağlanması bir acayip zaten,

Düzenleyen mercanbikir - 02 Ekim 2011 Saat 14:37
2002 307 XT PREMİUM - TİPTRONİK - BENZİN- 118.000 KM
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 14:39
Abart egsozu olan araba her zaman bağlanabilir....İtiraz etsemde birşey olcagını sanmıyorum adam dicek egsoz yasak sende egsoz var ve onun cezası bağlanmaktır felan deyip tutturcaklar....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 110 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4476 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 3740 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1000 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 212 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1765 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36033 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105387 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2465 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32146 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54323 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1233 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18540 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2580 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 497 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 448 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16992 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2232 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2279 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3944 14 Buketstlmş
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English